מחירי מסעות

מחירי מסעות

מישהו יודע מה המחירים של מסעות ז-ח השנה? אתמול אמרו לי שבעקבות עולה 550 אבל זה נשמע לי ממש גבוה.

neriaku

New member
בד"כ זה יקר

המחיר הבסיסי הוא בד"כ 350-500 שקל, כשרוב המועצות מסבסדות חלק גדול ממנו, תחכה לפרסומים במועצה ש'ך כי זו הדרך היחידה לדעת

go golan go

New member
ניצן!!! (טוב, סליחה....)

זה לא קשור בשומדבר להודעה הזאת, אבל רק רציתי להגיד לך בהצלחה מחר (אם בכלל תראי את ההודעה הזאת....)

fresh mishmesh

New member
תודה תודה לך...

היה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר קל ממה שציפיתי... ועוד עשיתי את השאלה על חומצות ובסיסים- וקיבלתי 78 במבחן שהיא עשתה לנו השנה....

אגב מחנות

אצלנו זה בטח לא יקרה. וגם אין טעם, גם ככה המחנה יהיה קרוב לבית. למרות שעדיף קרוב לבית מאשר התכנון של מחנות פסח שנה שעברה - מחנה פסח בתוך המושב.

neriaku

New member
אגב מחנות של אחרים....

הייתי אתמול בניצנים, והיה שם איזה מחנה של הצופים, אז עזבו זה שהם כמעט כל הזמן בחוף,, יש עניין כזה, שהם למחנה מביאים איתם מוזיקה ושמים בכזה פול ווליום שהייתי צריכה ללכת קילומטר וחצי (מדוד) כדי לחזור לשקט של הים, וחשבתי לי, האם זה ראוי או לא, כי מחנה בתפיסה שלי אמור להיות טבע ולהיות קצת חלק ממנו...

THE sky angel

New member
חחחח מטורף!! איפה זה היהה????

כי דוד שלי בצופים והם עשו מסיבה על החוף עם מוזיקה.... זה היה בערב????

איכסה צופים!!!

כמו שבאר טוביני חכם פעם אמר... אבל ברצינות, אני באמת נגד הכללות, אבל הדעה הרווחת היא שהצופים הם לא ממש תנועת נוער במלוא מובן המילה. נריה, מה שהתכוונתי הוא שלא היית צריכה לצפות למשהו אחר כשהגעת למחנה הזה. נ.ב. אני יודעת (ומקווה באמת) שזה יגרור ויכוח נחמד. הרבה זמן לא היה פה אחד כזה

neriaku

New member
אני יודעת שהם לא בדיוק

תנועת נוער, אבל שמעי יש הבדל בין על גבול תנועת נוער לבין המוזיקה המטורפת האוכל (ברמת קייטרינג - אבל לא היה לי אומץ לשאול אם זה כן או לא) ובכלל מה שהיה שם, זה היה כל כך מגעיל, זה בדיוק כמו שאני לא אוהבת את הרעיון של טיול שנתי במלון 4-5 כוכבים. ואני ד"א שמעתי על כמה שבטים של הצופים שיש להם אופי תנועתי מאוד, זה תלוי במי מנהל את השבט, כנראה....

Setherial

New member
או שאם כבר מתכננים מחנה פסח...

ועושים אותו אחרי יום העצמאות...

שרונה,שוב אנחנו לא מסכימים,מקרי?...

אתם לוקחים שבט אחד וחושבים שככה כל התנועת של הם. תחשבו על זה ככה: לצערינו כולנו מכירים מדריכים שהם פחות אחראיים או פחות ערכייים,נכון? יכול להיווצר מצב שבו אחד המושבים/מועצות יעשו טיול או ייצאו לאנשהו,ויעשו בושות,ואז צופיפניק יגיד :"תראו תראו, זה תנועת נוער???" אז למרות שגם אני לא מאוהבי הצופים(יעידו על כך חבריי לקבוצות בטיולים מהעבר...),אין צורך להכליל. גם בתנועה שלנו זכורים לנו מקרים מבישים(לדוגמא העפת חניף בקורס הדרכה של התנועה על סמים,זה לא מבייש???)

לא הבנתם אותי....

התכוונתי שהם לא תנועת נוער בדיוק, לא בגלל המעשים וההתנהגות שלהם, שאני מסכימה שהם משתנים משבט לשבט, אלא שהם לא ממש תנועת נוער בגלל שהם צריכים להרשם לקבוצה (וגם לשלם אם אני לא טועה) כדי להיות בה. אין בזה שיוויונית, ושום ייצוג לערכים שתנועת נוער אמורה להתבסס עליהם, ובגלל זה אני לא רואה אותם כתנועת נוער ממש.

neriaku

New member
אבל גם זה לא מדוייק

מה שקורא עם הצופים זה שכמו שאצלנו כל מושב או מועצה מתקצב פעילות תנועה אצלם המחיר תלוי בישוב שאתה גר בו, ואז אתה משלם לפי כמה שהעיריה או הועד מקצבים, אחרת לא היה להם כסף לפעילות שוטפת, לדוגמא - במושבים בד"כ חניכים לא משלמים ולעומת זאת בערים בד"כ כן, זה נכון שאין פה ערכים של שיוויון אבל ערכי שיוויון לא מוזכרים באופן מוחלט בערכים המובילים שלהם (שימו לב לקישור... - תודה להדס, מעריצה אותך כל פעם מחדש על הלינקיה) השאלה שלי פה היא אחרת - האם אנחנו יכולים לטעון לשיוויון כשלדוגמא למד"צים מד"מים מש"צים כל מועצה ולפעמים כל מושב משלמים מחיר שונה?

נו אז הם מקצצים בדבר אחד ומוציאים

מלא על דבר אחר... טמטום חברה מיא' ויב' שומרים שם, הם עברו קורס של המשמר האזרחי והם שומרים עם קרבינים

למעלה