מחירי חלפים

Metheny

Member
מחירי חלפים

מה יהיה עם המחירים של חלפי רכב? ואני לא מדבר על חלפים רציניים... היום הייתי בחנות חלפים כדי לקנות שסתום שקשור למערכת שטיפת השמשות. השסתום עשוי מפלסטיק, והוא בגודל של 2-3 ס"מ בערך. כמה אתם חושבים ששקית עם 2 כאלה אמורה לעלות? ההוא אמר 50 ש"ח ואח"כ ירד ל-30. אם היו שואלים אותי, דבר כזה לא עולה יותר מ-5 ש"ח (וגם זה יקר). מה יהיה?!

Guggelager

New member
כי אתה לא קונה במקום הנכון

למה לך לקנות חדש באריזה אם אתה יכול לקנות חלק כזה מפירוק בהרבה פחות? מזכיר שבטיוטה הקודמת שלי נפל חתיכת פח מתחת לפנס האחורי, הפח הזה באורך 40 סנטימטר וברוחב 5 סנטימטר. חלק מקורי מהחברה עולה 180 שקל כולל צביעה בצבע הרכב, וחלק מפירוק עולה 20 שקל, וצביעה עוד איזה 20 שקל. (את הצביעה עשיתי בתנור בבית)

Metheny

Member
מילא רכיבים מפח/מתכת

אבל זה רכיב פלסטיק בגודל גמדי. למה שיעלה כ"כ הרבה?

30 שקל?

אל תשתגע. זה מה שדורשים. במיוחד כשחנות החלפים קונה את החלק ממישהו, אחרי הכל זה חלק חדש. זה עובר לפחות 3 ידיים עד שזה מגיע אליך, לכן חייב להיות רווח כלשהו. בשביל לחסוך 20 שקל (מקסימום) היית נוסע ומחפש את החלק מפירוק? די, בחיאט, אלה המחירים. אין לך כסף אל תתקן.

Guggelager

New member
אם יש באיזור פירוקיות אז למה לא?

אם אין אז אין מה לעשות... תקנה בחנות

Metheny

Member
כמה דברים

קודם כל, הוא אמר לי בהתחלה 50 שקל. הוא ראה את הפרצוף שלי אז הוא ירד ל-40, ואח"כ ל-30. אם הוא ירד ב-20 ש"ח בלי שאני אגיד יותר מ-2 מילים, זה אומר שמשהו פה מסריח. אז רציתי לדעת באמת כמה מוצר כזה באמת צריך לעלות. אף אחד לא אוהב להרגיש מרומה. למה כל דבר קטן אני צריך לרוץ לחפש בפירוקים? יש דברים יותר מורכבים שעולים פחות מזה, לדוגמא נורה ביתית. וזה עולה הרבה פחות מהחתיכת פלסטיק ההיא. ואני גם בטוח שזה עובר את אותה כמות ידיים כמו החלק ההוא. אם על דברים כאלה קטנים צריך להוציא כ"כ הרבה כסף, המצב ממש רע. אם אתה רוצה להוציא כסף בצורה לא פרופורציונלית, לך על זה.

Guggelager

New member
נורה ביתית מייצרים בכמויות

גדולות יותר ויש הרבה חברות מתחרות אשר גורמות למחיר כזה מצחיק את חתיכת הפלסטיק הזאת מייצרים פחות מהכמות של נורות ביתיות

itzik93

New member
קודם כל תברח מהחנות הזו

ודבר שני שרציתי לומר הוא ש; עבדתי בעבר בחנות חלפים לרכב ואני יודע בדיוק על איזה חלק אתה מדבר. "בלחץ" ועם הרבה רווח אתה צריך לקנות אותו ב 10 שח. מחיר רגיל יכול להיות סביב ה-5 שח ואפילו פחות. איציק

למעלה