מחירי החשמל אם מישהו יכול לכתוב לי בכמה אחוזים התייקרו מחירי החשמל בשנתיים האחרונות? תודה מראש, יעל.
B BBYM4 New member 4/11/04 #1 מחירי החשמל אם מישהו יכול לכתוב לי בכמה אחוזים התייקרו מחירי החשמל בשנתיים האחרונות? תודה מראש, יעל.
ד דור לוי New member 4/11/04 #2 הרשות לשירותים ציבוריים - חשמל שלום יעל וברוכה הבאה "הרשות לשירותים ציבוריים - חשמל" הם הקובעים את מחירי החשמל. נסי לפנות אליהם, ספרי לנו מה התשובה.
הרשות לשירותים ציבוריים - חשמל שלום יעל וברוכה הבאה "הרשות לשירותים ציבוריים - חשמל" הם הקובעים את מחירי החשמל. נסי לפנות אליהם, ספרי לנו מה התשובה.
ע ערן222 New member 4/11/04 #3 אווופס אני מסלולארי ואין ביכולתי לגלוש לשם, אז אם יש מישהו עם לב טוב שיתמצת לי מה שכתוב שם או שיעשה העתק-הדבק? תודה רבה מראש, יעלי.
אווופס אני מסלולארי ואין ביכולתי לגלוש לשם, אז אם יש מישהו עם לב טוב שיתמצת לי מה שכתוב שם או שיעשה העתק-הדבק? תודה רבה מראש, יעלי.
B BBYM4 New member 4/11/04 #4 זה טעות שלי אחי השתמש במחשב לפני, וכתבתי את התגובה בניק שלו... סורי. יעלי.
ד דור לוי New member 7/11/04 #5 מניח שכבר ראית את התשובה בכל מקרה איך את מצליחה לגלוש בסלולארי. ניסיתי את זה בסופ"ש כשלא הייתי ליד מחשב - זה סיוט אחד גדול, כל כך לא נוח, או שיש משהו שאני מפספס?
מניח שכבר ראית את התשובה בכל מקרה איך את מצליחה לגלוש בסלולארי. ניסיתי את זה בסופ"ש כשלא הייתי ליד מחשב - זה סיוט אחד גדול, כל כך לא נוח, או שיש משהו שאני מפספס?