מחירי הדירות *שכר דירה לאן

הילית111

New member
מחירי הדירות *שכר דירה לאן

היי לכולם חשבנו לפני כחצי שנה לקנות דירה מדברת על דירת שלושה חדרים ברעננה ירדנו מזה כי המחירים פשוט מטורפים ואגב לא רק ברעננה גם בהרצליה והוד השרון. יכולנו לקנות אבל אחרי יעוץ שלקחנו הבנו שכדאי לחכות ולא להיכנס להרפתקות במיוחד שיש לנו תינוק. אז בינתיים ממשיכים בשכירות. אנחנו רוצים לפחות 50% משווי הנכס אחרת אין על מה לדבר וזה אין לנו נכון להיום. על כל פנים השאלה שלי האם בעקבות המשבר הכלכלי בעולם שכל הזמן מדברים עליו ואומרים שגם יגיע או הגיע לארץ תחול סוף סוף ירידה גם במחירי הדירות??? בינתיים מבדיקות שאני עושה מפעם לפעם לא דובים ולא יער אין ירידה לא במחירי דירות לקנייה וגם לא במחירי שכר הדירה ואפילו ההיפך יש קצת עלייה אז לא ברור לי לאן פנינו מועדות? אז אשמח לקבל תובנות האם אכן מחירי הדירות ירדו בטווח הקרוב ?< או בטווח הרחוק ? או בכלל לא ? תודה ושבת קסומה

ירידה במחירי הדירות

כיום וודאי אתה יכול לראות ירידות נמשכות במחירי הדירות וככל שהמשבר יימשך, מניות החברות הקבלניות ירדו, פרויקטים ייתקעו אזי המחירים ירדו כי קבלנים ירצו למכור דירות כדי לממן בניית פרויקטים. כל זאת בעוד מחירי חומרי הגלם עולים ומכאן לחץ נוסף על הקבלנים. באשר לדירות יד שנייה הרי שבעקבות המשבר אנשים קונים פחות ויותר אנשים נתקעים עם דירות ולא מצליחים למכור ומכאן שניתן להפעיל עליהם לחץ רב יותר להוריד במחיר. בתקופה זו בהחלט ניתן לראות ירידות של כ- 10-155 במחירי הדירות לעומת לפני כחצי שנה ובחודשים הקרובים המומחים בתחום צופים ירידות נוספות של 5-10% נוספים, אבל, שוב, כל מקרה לגופו ותלוי מאד במיקום ובניהול מו"מ טוב מצידך, יש מקומות שיושפעו יותר ויש כאלה שפחות. אם תמצא משהו מעניין ותצטרך סיוע, כמובן אשמח לעמוד לרשותך.

למעלה