מחירי האוכל

longleggedlady

New member
מחירי האוכל

העלתי את הנושא הזה לפני מספר ימים על איך יקרים האוכל של האח הגדול. לא יכול להיות שליטר שמן עולה 25 ש"ח וקופסת טונה עולה 9 ש"ח. התוכנית מדבר על ריאליטי=reality show = מציאות. אבל למה המחירים לא מציאותיים?? לא מספיק שהמשימות נכשלים כי נהיים מאוד קשים אז גם מחירי האוכל לא בסדר. לא יתכן ש 11 נפשות בבית ישבו ללא אוכל בגלל התקציב שלא מספיקה להם עקב המחירים. כאב לי מאוד לשמוע שעינב בכתה במיטה כי הייתה רעבה. כאב לי לשמוע שאינה רעבה ויוסי קיבל סחרחורת כי לא אכל. כאב לי גם לשמוע שחגית הייתה עם כאבי ראש בגלל חוסר אוכל. איך ההפקה יכלה לשבת להם בזמן שאנשים אלו היו רעבים כי הגיעו עד סוף פירור אחרון. מסתבר שאני לא היחידה שחשבה על זה. היום שמעתי ברדיו אצל נתן זהבי שאנשים התקשרו כדי להביע את דעתם על איך האח הגדול עובד על הדיירים ועלינו. דיברו על מחירי האוכל שזה לא הגיוני. מחירים אלו לא מציאותיים ומוגזמים ביותר. לעם שלנו יש לב רחב שלא יכולים לראות 11 אנשים רעבים כי נכשלו במשימה בלתי אפשרית במיוחד שהכניסו את שי. ההפקה ידעה שיכשלו ובכל זאת הכניסו אותו. לא צודק מה קורה שם ..תתעוררו!! המחירים גבוהים מאוד מאוד ..אפילו חגית שהיא אמא לידים שמה לב למחירם. אני פשות מעוצבנת מהקטע הזה

נכון מחירי האוכל יקרים אך גם התקציב שלהם גבוה

כלומר התקציב המקורי, לא זה שהם מקבלים אם נכשלו במשימות או קיבלו קנסות.

longleggedlady

New member
סליחה אבל התקציב בכלל לא גבוה

המשימה האחרונה הייתה בליינד כישלון. ז"א ההפקה ידעה שזה יכשל. התקציב לא מספיקה ל11 איש. אולי אתה לא מבין במחירים אבל תאמין לי שזה לא מספיק. בעיקבות התלונות שלנו ואני מאמינה שהמשפחות צילצלו להפקה, הבינו אתמול שצריך לעשות משהוא. ולכן הביאו להם אוכל ממשפחותיהם. שמתה לב שרז טל אמר "האח הגדול חנון ורחום"?? אסור שדבר כזה יקרה במיוחד שמדובר באוכל. לא הביאו אותם לתוכנית כדי להישאר בלי אוכל ...זה ממש כואב הלב!!

longleggedlady

New member
סליחה אבל התקציב בכלל לא גבוה

המשימה האחרונה הייתה בליינד כישלון. ז"א ההפקה ידעה שזה יכשל. התקציב לא מספיקה ל11 איש. אולי אתה לא מבין במחירים אבל תאמין לי שזה לא מספיק. בעיקבות התלונות שלנו ואני מאמינה שהמשפחות צילצלו להפקה, הבינו אתמול שצריך לעשות משהוא. ולכן הביאו להם אוכל ממשפחותיהם. שמתה לב שרז טל אמר "האח הגדול חנון ורחום"?? אסור שדבר כזה יקרה במיוחד שמדובר באוכל. לא הביאו אותם לתוכנית כדי להישאר בלי אוכל ...זה ממש כואב הלב!!

למעלה