זה נכון לגביי מעונות ויצ"ו, נעמ"ת נדמה לי גם. גני עירייה מתומחרים בכל ישוב באופן שווה , חוץ מכאלה עם זכויות שונות ואז הם משלמים פחות. אנחנו משלמים לגן עירייה 1420 שקלים (לא כולל צהרון), בכל ישוב נראה לי המחיר שונה.
דווקא חשבתי שמחיר הגנים העירוניים אחיד בכל הארץ. אצלינו המחיר הוא קצת יותר מ 700 ש"ח עד השעה 13:20 יש אפשרות לקבל הנחות על פי קריטריונים שונים (ביניהם גם תלושי שכר). אח צעיר במעון, מקנה הנחה של 10% בתשלום לאחיו לגן העיריה. על הצהרון אנחנו משלמים בנפרד 830 ש"ח ועל תשלום זה אין הנחה.
בפורום על מחיר גן עיריה וגם אני חשבתי שזה מחיר אחיד בכל הארץ כי בכל זאת זה לא גן פרטי אלא גן עיריה אז אמור להיות אותו דבר אבל הופתעתי....נדהמתי מהמחירים שאתם משלמים בשאר הארץ אנחנו השנה לראשונה בגן עיריה הגדולה שלי נכנסה השנה לגן טרום טרום חובה וברישום לגן שילמנו 1026 ש"ח לכל השנה כולל ביטוח, חוגים, קרן קרב בקיצור הכל ועודנתנו לשלם גם בתשלומים....וזהו אין עוד תשלומים לעיריה בתחילת שנה שילמנו 300 ש"ח לועד הגן לכל השנה וזהו הגן הוא מ 7:40 ועד 13:20 אחרי זה צהרון הוא פרטי...לא קשור לעיריה ומחירי הצהרונים בעיר נעים בין 700-850 ש"ח משעה 13:20 עד 16:00 ובימים של חופש/שביתה הילדודס שם מהבוקר משעה 8 אני קוראת כאן על תשלום חודשי וזה נשמע לי הזוי....ועוד אצלנו בעיר אומרים שהעיריה גובה מאיתנו הרבה כסף על מיסים...מתברר לי שכנראה לא... לא יודעת לגבי הנחות של אח נוסף...כי אצלי הנוסף עוד בייבי בגן פרטי...ולא דיברו איתנו על תלושי שכר בכלל אז גם לא יודעת מה שכן בטוחה שיש הנחות למי שצריך באמת עם המלצה מהרווחה...
לא משלמים בכלל... אני משלמת על הצהרון אחרי קיזוז משרד התמת 200 ש"ח - עד 16:30 במשך היום אין תשלום וועד הורים - 50 ש"ח ועוד 650 ש"ח לכל השנה ע"מ שהגננת תוכל לקנות לילדים עוד צעצועים, חומרים ומתנות ימי הולדת. זהו, נכון כיף.
וזה אחרי שבשנה שעברה הוא היה בגן פרטי ושילמנו 2000 ש"ח + שמירה + וועד הורים