מחירי גני עירייה

boolee1

New member
מחירי גני עירייה

אמנם יש לנו עוד קצת זמן אבל בגדול, רק בשביל לקבל סדר גודל - כמה עולה גן עירייה?

dafgol

New member
גן עירייה לא קשור להכנסה

זה נכון לגביי מעונות ויצ"ו, נעמ"ת נדמה לי גם. גני עירייה מתומחרים בכל ישוב באופן שווה , חוץ מכאלה עם זכויות שונות ואז הם משלמים פחות. אנחנו משלמים לגן עירייה 1420 שקלים (לא כולל צהרון), בכל ישוב נראה לי המחיר שונה.

אכדית

New member
איפה את גרה? ../images/Emo12.gif

אני יודעת שזה בין 700-900 בד"כ, חוץ מאילתית שמשלמת 1000 שקל לשנה (
)

אכדית

New member
אההההההההה ../images/Emo178.gif

ולא גילית לי איפה את גרה, אולי אני בסוף לא אהגר לאילת אם את יותר קרובה לי

dafgol

New member
חחח אני בעמק הירוק בין הרים וגבעות

את מוזמנת

אכדית

New member
שם גרים הדרדסים? ../images/Emo6.gif

למה אי אפשר לשלם בראשל"צ 1,400 שקל וזהו?? אההה?? למהההההההההה?? 700 שקל ארנונה על דירה מסכנה זה לא מספיק??

אכדית

New member
טוב נו שיקרתי

695... וכן, לחודשיים, דירת 3 חדרים 85 מ"ר + מרפסת פונה לפארק

אילתית 2

New member
עדיין זה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

נו יאללה בואי לאילת רוצה שאגלה לך כמה ארנונה אצלנו????????
לחכות לך בשדה? או שאת מגיעה עם רכב?

dafgol

New member
אצלינו יש רק ענקים ../images/Emo66.gif

והרבה ירוק
זה אחד היתרונות כשגרים ב"אזור פיתוח" עאלק

את בטוחה שבכל ישוב זה שונה?

דווקא חשבתי שמחיר הגנים העירוניים אחיד בכל הארץ. אצלינו המחיר הוא קצת יותר מ 700 ש"ח עד השעה 13:20 יש אפשרות לקבל הנחות על פי קריטריונים שונים (ביניהם גם תלושי שכר). אח צעיר במעון, מקנה הנחה של 10% בתשלום לאחיו לגן העיריה. על הצהרון אנחנו משלמים בנפרד 830 ש"ח ועל תשלום זה אין הנחה.

אילתית 2

New member
כן בטוחה ששונה היה כמה פעמים שאלות

בפורום על מחיר גן עיריה וגם אני חשבתי שזה מחיר אחיד בכל הארץ כי בכל זאת זה לא גן פרטי אלא גן עיריה אז אמור להיות אותו דבר אבל הופתעתי....נדהמתי מהמחירים שאתם משלמים בשאר הארץ אנחנו השנה לראשונה בגן עיריה הגדולה שלי נכנסה השנה לגן טרום טרום חובה וברישום לגן שילמנו 1026 ש"ח לכל השנה כולל ביטוח, חוגים, קרן קרב בקיצור הכל ועודנתנו לשלם גם בתשלומים....וזהו אין עוד תשלומים לעיריה בתחילת שנה שילמנו 300 ש"ח לועד הגן לכל השנה וזהו הגן הוא מ 7:40 ועד 13:20 אחרי זה צהרון הוא פרטי...לא קשור לעיריה ומחירי הצהרונים בעיר נעים בין 700-850 ש"ח משעה 13:20 עד 16:00 ובימים של חופש/שביתה הילדודס שם מהבוקר משעה 8 אני קוראת כאן על תשלום חודשי וזה נשמע לי הזוי....ועוד אצלנו בעיר אומרים שהעיריה גובה מאיתנו הרבה כסף על מיסים...מתברר לי שכנראה לא... לא יודעת לגבי הנחות של אח נוסף...כי אצלי הנוסף עוד בייבי בגן פרטי...ולא דיברו איתנו על תלושי שכר בכלל אז גם לא יודעת מה שכן בטוחה שיש הנחות למי שצריך באמת עם המלצה מהרווחה...

לא נעים לי לספר לכם אבל אצלנו...

לא משלמים בכלל... אני משלמת על הצהרון אחרי קיזוז משרד התמת 200 ש"ח - עד 16:30 במשך היום אין תשלום וועד הורים - 50 ש"ח ועוד 650 ש"ח לכל השנה ע"מ שהגננת תוכל לקנות לילדים עוד צעצועים, חומרים ומתנות ימי הולדת. זהו, נכון כיף.
וזה אחרי שבשנה שעברה הוא היה בגן פרטי ושילמנו 2000 ש"ח + שמירה + וועד הורים

אילתית 2

New member
וואוו איפה את גרה???? אכדית ../images/Emo124.gif ראית?

ועוד לי אומרים שזה זול שאנחנו משלמים באילת 1026 ש"ח לכל השנה....

למעלה