מחירי ברזל

Z ליאור

New member
ברזל כפר כנא ...

קניתי שם מרוצה מאד ,לגבי מחירים משתנים כמעט על בסיס יום יומי ,עצתי לך הקפיא את המחיר .

ITCHAKG

New member
המילה מרוצה מאד מדליקה לי נורית אזהרה

לפני הרבה שנים פקחתי על עבודה, בה מחירי הקבלן היו זולים מאד, והחלטתי לבדוק את טיב הברזל ועמידתו בדרישות התקן. הקבלן קנה את הברזל ב"חצי מחיר"אצל ספק במשולש, והברזל לא עמד בדרישות התקן, משום שזה היה ברזל שנפסל בבדיקות בקריית הפלדה ונמכר ב"רבע מחיר".....

הקפאת מחיר הברזל

אני מתחיל לבנות רק בעוד חצי שנה האם זה לא מסוכן לשלם כלכך הרבה כסף מבלי לקבל את הברזל

avi5199

New member
אני נגד תשלום מראש .

אני סגרתי מראש על הצעת מחיר לשנה ושילמתי לספק חומרי הגלם אחת לחודש שוטף פלוס 30 , לפי הצעת המחיר שנקבעה מראש . הוא לא העלה לי את המחיר בכל התקופה, וספג את העליות. ועל תשלום מוקדם קיבלתי עוד הנחה. מה שצריך לעשות זה לסגור הסכם עם הצעת מחיר שכוללת את התנאים הנ"ל , אם תקחו מספר הצעות מחיר ותתמקחו, הספקים צריכים "לרוץ אחריכם" ולא להפך. (הספק שלי במקרה היה הלביץ מחדרה )

Z ליאור

New member
במידה ואתה בונה בעוד חצי שנה...

אין לך שום טעם להתעסק במחירי הברזל בשלב זה . אני קניתי את הברזל מהספק ע"פ אבני דרך(בחוזה ) וב3 תשלומים בצקים דחוים לאחר אספקת הברזל ואישורו ע"י המפקח והקונסטרטור יאושר התשלום(הצקים למוטב בלבד ומקושרים לחוזה עם ספק הברזל ) .,בנוסף את סכום הברזל הורדתי ממחיר עלות השלד ,בנוסף קיבלתי 3 צקים לביטחון של קבלן השלד ע"פ אותם תאריכים . ממליץ בשנית על ברזל כפר כנא מקום מסודר גדול ורציני . בהצלחה

alodik

New member
קנית ברזל

שלום רב! האם אתה יכול לומר לי בבקשה כמה עלה לכך טון ברזל? ואיך אני יכול להשיג את הספק. אני מתכנן להתחיל לבנות בחודשיים הקרובי(אני צריך לקבל היתר) תודה רבה. אלון

calya

New member
../images/Emo163.gif למה אתם קונים ברזל ?

זה לא הקבלן שאמור לקנות ברזל ?

fireman

New member
זה תלוי איך את בונה את השלד

ובכלל את הבית.... מי שלוקח קבלן עד מפתח לא צריך לשבור את הראש בעניינים האלה אבל משלם יותר על הרווח הקבלני.... מי שלוקח קבלן עבודה וקונה את החומר בעצמו - צריך לקנות ברזל.

Z ליאור

New member
כפי שכתבתי ...

הקפאנו את המחיר ל-4300 ש"ח לטון ברזל כולל הובלה וכיפוף(אבל זה כבר בעיה של הקבלן) ע"פ מה שאני יודע המחירים נכון להיום עברו את 6000 ש"ח... אני מציע לך לסגור עם קבלן שלד לפני שאתה רוכש את הברזל . ברזל כפר כנא דבר עם גאזי 04-6518888 נמצאים ב א.ת ליד הושעיה . בהצלחה

למעלה