מחירי אלומיניום

nanad

New member
מחירי אלומיניום

תנו לי מושג. מה המחיר לדלת אלומיניות בלגי, לחלון בלגי לעומת רגיל. יש לי די הרבה דלתות שמתוכננות כאלומניום בלגי ויש לי הרגשה שזה הולך להפוך לסעיף מפלצתי, וגם לכזה שאני לא רוצה להתפשר לגביו.

fireman

New member
מפלצתי, בהחלט מפלצתי.

מדובר בייקור של עשרות אחוזים לחלון\דלת. אם נניח חלון בגודל מסויים עולה שקל אחד וכולל זכוכית בידודית, תריסי אלומיניום משוך ורשת (קומפלט) בפרופיל רגיל.... זה יהיה המחיר של הבלגי אבל ללא תריסים בכלל.

ענתש

New member
כנ"ל אצלינו. האדריכלית הוציאה לי

מתוכניות של בית שנבנה לפני שנה (ומחירי האלומיניום התייקרו מאז בעוד...) - דלת במפתח 3 מטר, 3 כנפים, פרופיל בלגי, זכוכית כפולה לא בידודית (שכחתי איך קוראים לזה - טריפלקס ?) כולל רשת ותריס גלילה אלומיניום חשמלי - 14 אלף ש"ח. אז תחשב בערך... לי יש שתיים כאלו ועוד אחת של 2 וחצי מטר ועוד 3 דלתות בלגיות בפתיחת ציר של מטר בערך וזה עוד לפני חלונות ורק בקומה התחתונה... סעיף האלומיניום אצלי הולך להיות משמעותי ויקר מאד ולא נתפשר עליו כי זה כל היופי של הבית. נחסוך במקומות אחרים.

nanad

New member
תודה

זה מה שחיפשתי, עכשיו צריך לעכל.. יש לי 2 דלתות של 2 מטר - אבל גבוהות + 4 חלונות שצריכים להתאים ולהיות יפים. ועוד 2 או שלוש של מטר. גם לטעמי זה היופי של הבית. ו.."תחשבי", אני

ענתש

New member
../images/Emo13.gif אני עושה אפליה מתקנת

כי הפורום האחר שאני מנהלת (הריון ולידה) הוא כמעט כולו בנות, אז שם אני כותבת באוטומט בלשון נקבה. אז פה אני מחליפה, עמכן הסליחה

nanad

New member
אכן, בפורומים אחרים

שאני גולשת לא מתבלבלים, כי כולם בנושאי הורות וכולם מניחים שמדובר באמא.

fireman

New member
אם את לא יודעת מה זה טריפלקס

ומה זה בידודית איך בחרת? איך ידעת מה טוב יותר בשבילך?

ענתש

New member
עוד לא בחרתי...

אל תדאג, כשאבחר אדע בוודאות. עוד לא הגענו לשם... כמו שאמרתי, האדריכלית הוציאה לי תמחיר של בית אחר שנבנה לפני שנה כדי לקבל מושג.

בינא

Member
טריפלקס איננה בידודית

בידודית מורכבת משתי זכוכיות בעובי הנדרש בהתאמה לגודל החלון עם מרווח בו קלוא גז ידידותי לסביבה שמונע עיבוי בתוך החלל שבין הזכוכיות. ניתן לקבל גם זכוכית בידודית "טריפל" שלה יש 3 זכוכיות ו-2 חללים. "טריפלקס" היא זכוכית "ביטחון" שנועדה למנוע התפזרות של שברים בעת פגיעה. היא עשויה עם פילם מיוחד המודבק עליה או בין 2 זכוכיות. ה"טריפלקס" אינה בידודית אבל ניתן להשתמש בה כאחת מהזכוכיות בבידודית ומקובל לשים כזו בעיקר בדלתות או חלונות נמוכים שעשויים לקבל בעיטות...

למעלה