מחירים

Lion fish

New member
מחירים

היי לכולם, אני חייל משוחרר עם רקע של עבודה במשתלה ועשיתי עבודת גינון אצל דודה שלי במשך ארבעה ימים ( הכנה ל- 30 מ"ר דשא והנחה, בניית מסלעה ותחזוקות שונות) ולקחתי על זה 750 ש"ח. עכשיו הגיעה לי עוד הצעה "להקים" גינה קטנטנה (2 מ"ר). רציתי לדעת מה בערך המחירים המקובלים? מה הגיוני לקחת?

טסונמי1

New member
2 מר הייתי מפוצצת עים חד שנתיים

להפוך אדמה -להוסיף קומפוסט כ12 ליטר לערבב שוב ולישתול עשה חשבון כמה יעלו הצמחים וכמה זמן יקח לך להכין ולישתול-תכפיל במחיר שאתה רוצה לשעה וזהו

טסונמי1

New member
ישנה אפשרות לישתול במרכז ורד על גזע

כך מיתקבל גם גובהה וגם נישאר מקום לפריחה מיסביב

טסונמי1

New member
עוד תוספת קטנה- ממליצה על ורד

עים פרחים ננסיים או מסוג פלוריבונדה- רק לא כילאי תה[הורד הקלאסי] הם פורחים הרבה פחות -חשוב לעגן את הורד עים מוט יציב ומסודר באדמה ביזמן השתילה- מצורף אתר -משתלת ורדים מעולה http://www.vradim.com/

לִיאֲת

New member
טסונמי, את פשוט

נשמה טובה! אני לא מפסיקה להתפעל מהפירגון שלך. במיוחד לאנשים מהמקצוע. כן ירבו
אמרת שאת מחכה למשלוח-מנות? הלוואי שתקבלי משהו שווה
מגיע לך !!!

טסונמי, בוקר טוב ../images/Emo26.gif ../images/Emo141.gif

האם תוכלי להמליץ על משתלה באיזור ראשל"צ בה אוכל להשיג ורד מסוג Mainaufeuer (נהר האש) ? האם את ממליצה על הזן ? ידוע לך אם זקוק לתנאי גידול מיוחדים (שמש\צל) ? (לאתר שהמלצת עליו אין התייחסות לתנאי גידול. אולי כי עמיד בכל תנאי ?)

זהו, שהיא עוד לא ענתה לי ../images/Emo4.gif

וחוץ מזה ששמי אכן אלי , ואני ממין נקבה ואני נוטה לשכוח להחליף את הכינוי שלי כשאני מדלגת בין הפורומים. אז פעם אני אדמוניתהחורש ולעיתים רחוקות יותר (בפורום הזה) בכינוי האחר. בכל אופן, רופן, תודה על ההתייחסות.

פאביאן

New member
טוב, אנ'לא טסונמי וגם לא מכירה

משתלות בראשון אבל יכולה לחלוק עמך מנסיוני. אחרי שבחרתי זנים באתר אליו טסונמי הפנתה אותך בהודעה הקודמת, הרמתי טלפון לקרן-צור (מספר אפשר למצוא באתר) ושאלתי אותם עם אילו מבין המשתלות הקרובות למקום מגורי הם עובדים. לפי תשובתם פניתי למשתלה ומצאתי את הזנים שבחרתי. אמנם לא נתקלתי בבעייה כזו, נדמה לי שבמידה והזן אותו את מחפשת לא קיים במלאי המשתלות הקרובות למקום מגורייך ניתן להזמינו במיוחד דרך אחת המשתלות ברשימה. למיטב ידיעתי ונסיוני ורדים זקוקים להרבה שמש. אם אין התייחסות לתנאי גידול סביר להניח שהזן המדובר אינו יוצא מן הכלל בהקשר זה. בתמונה ארבעת חשופי השורש החדשים שלי (יהיו בני שלושה שבועות מחר).

oferessel

New member
../images/Emo91.gif

משתלות: חוות יצוא סלונר, גבעת ברנר, אהובה, פרדו, רביבו, טפר

gitta

New member
תנאי הגידול של ה-mainafeuer

אחרי חיטוט בגוגל, מצאתי רק אזהרה אחת, שצמח זה רגיש לקור. יש 3 אופנים לגדל אותו, בצורת עץ, בצורת שיח (מומלץ במיכל או עציץ) או כצמח משתרע. כללית, נראה שהטיפול אינו שונה משאר קרובי המשפחה, הוורדים למיניהם.

gitta

New member
אי אפשר להיכנס עכשיו לאתר שלהם

להלן פרטי המשתלה, תוכלי לברר איתם בטלפון (אם הוא פועל
) Over 200 roses varieties, for public gardening, private gardens and for greenhouses. Mr. Ilan Kern Zur Beit Lechem Haglilit 36007 Tel: 972-4-9835171 Fax: 972-4-9835376 [email protected] Leaf-

למעלה