מחירים

ashmash

New member
מחירים

מתוך סקרנות. אני יודע שקצת קשה להגביל ולהשוות מבחינת ביצועים, מהירויות, מערכת הפעלה והכל בעצם. אבל בערך, פי כמה מקינטוש יותר יקר בארץ מפיסי? למשל מפסנטיום 4 3 ג'יגה הרץ, עם 512 מגה זיכרון DDR ועוד כמה פיצ'רים?

Amarok

New member
תלוי

איפה אתה מתכוון לרכוש את הפיסי, אצל 'א.א.א. מחשבים ואינסטלציה' או מותג (כמו Compaq) - ברשת ידוע. סביר מאוד להניח שאם תשווה מחירים מול מותג ידוע, פערי המחירים יצתמצמו עד כדי שיויון.

כמו שאמורק אמר

אם משווים מול מחשבי מותג כמו קומפקט ויבמ וכו' אז מקבלים מחירים שווים ברוב המקרים היום מחשב נייד עולה 5000-9000 ממוצא איבוק התחלתי עולה 6500 והוא מחשב כביר

ashmash

New member
אני לא מעוניין בלפטופ

ובמחשב שולחני יש לי את האפשרות לרכוש מיצרנים שלמים. וכמובן מגוון של תוכנות. למען האמת, את הבחירה עשיתי ואני ארכוש בימים הקרובים פיסי. רק רציתי לדעת, כמה בערך אמור לעלות מקביל מקינטושי.

רק נתתי לך דוגמא , חבל

נראה שהחלטת הרבה לפני ששאלת בירורים ושאלות מפורטות לגבי הדרישות שלך כמו למשל איזה תוכנות אתה צריך לידיעתך היום יש מבחר גדול של תוכנות למק בעיקר איכותיות שלא מבייש שום פיסי וגם יש מבחר גדול של תוכנות חופשיות וחינמיות בדיקה בversiontracker תראה לך מבחר מרשים ביותר

ashmash

New member
הצרכים שלי

עריכת וידיאו שאני יודע שאמנם לא רעה בכלל במק, אבל בפיסי יש מבחר לא רע של תוכנות. פוטושופ שכבר יש לי גירסה לפיסי שמספיקה לצרכי. וכתיבה (ועד כמה שאני יודע, לפחות בחלק מהאתרים שכותבים בהם בעזרת דפדפנים מסויימים, יש בעיה בעברית, למשל בישראבלוג, אבל זו באמת רק דוגמא).

כמו שאמרת הכל יש בפיסי

ווידאו זה די שווה אחד מול השני כך גם גרפיקה פוטושופ אמנם הcs עדיין לא מעוברתת אבל אם קונים את 7me אז מקבלים שידרוג לcs ME אני גולש וכותב בישראבלוג דרך המוזילה שלי בלי שום בעיות תדפדף למטה וחפש שירשור מק מול פיסי ותבין שההבדלים הם לא במבחר התוכנות או התאימות אלא בהרבה דברים אחרים רק שנזכיר שמק זה מחשב שכייף לעבוד איתו פיסי זה מחשב שממציא מחדש כל יום את העינוי

ashmash

New member
בקשר לישראבלוג

האם את משתמש בעריכה רגילה או משוכללת? כי למיטב ידיעתי אפשר רק בעריכה רגילה והיא בלשון המעטה, הרבה פחות סימפטית. ושוב, השיקול הקובע הוא המחיר והעובדה שיש לי כבר תוכנות לפיסי (אני לא רואה סיבה למה ללכת ולקנות גירסת מק לפוטושופ, טובה ככל שתהיה, אם יש לי גירסת פיסי. אין מה לעשות, פיסי אולי פחות ידידותי, אבל הואיל והוא הכי פופולרי, הוא זוכה למלוא תשומת הלב, בניגוד למק שנדחק לקרן זוית.

nirzof

New member
נדחק לקרן זוית

עם כל הכבוד אתה קצת מקשקש. אין לך מושג מה זה מק אבל אתה שולף ניתוחים לא יודע מאיפה על "נדחק לקרן זוית". נסה את המק לתקופה ותראה אם הוא מתאים לך. ואז תעשה בחירה יותר חכמה. אגב אפשר להמיר גרסת תוכנה מפיסי למק, כשאתה משדרג זה בדרך כלל לא עולה לך כלום.

למעלה