מחירים

דאנטה123

New member
מחירים

בכל חנויות הסקס שראיתי המחירים פשוט בשמיים ואין פריט אחד מתחת ל-100 שקל. מישהו מכיר מקומות זולים יותר שמתחרים בשוק באמת ולא ניזוניים מתיירים וקוני מתנות חד-פעמיים? עדיף מקום שפונה להומואים מעבר ל-sexyshop...

שמוצקין

New member
../images/Emo13.gif הייתי מציע שנייבא בעצמנו מסין

העיניין הוא שלדעתי צריך עכשיו להחרים ולנדות סוחרה סינית בגלל מה שקורה בטיבט

בת הזוג שלי קנתה אחד ממש בזול

ואחלה של דבר, גם יפה, גם שימושי מאד וגם עמיד במים , כך שאפשר להשתמש בו במקלחת
אני אברר מה השם שלו ואיפה קנתה ואחזור אליך.

galngal

New member
כן..

בקרוב תוכל לקנות מוצרים מהממים, אשר חלקם הגדול לא מיוצר בסין אלא בארה"ב ובאירופה, במחירים זולים במיוחד. ממש בקרוב..

בשביל איכות צריך לשלם...

אין מה לעשות מוצר איכותי שלא ישבוק חיים אחרי יומיים והעשוי מחומר איכותי והיפואלרגני - כמו סיליקון או קריסטלאסנס, עולה כסף... האמת שהמוצרים המדהימים של פאן פקטורי נמכרים עכשיו יותר בזול ואפשר לרכוש ויברטור מיני מעולה ב 270 ש"ח מומלץ בחום

אני אישית יותר אוהבת

את הויברטורים עם פעולה כפולה, גם חדירה וגם גירוי בדגדגן.. שווה יותר בעייני. ואני בהחלט מסכימה שבעד איכות משלמים בנושא של אביזרי מין.

חופ שיה

New member
אין מה לעשות , כנראה

שתצטרך להרים את התקציב שיש לך על צעצועי מין , כי המחירים יקרים, השוק קטן ואין תחרות וזה המחיר שאנחנו משלמים. חבל, עצוב- זה מה יש. הצעצוע הכי זול שתמצא יהיה מאה שקל או קצת פחות וזה רק בתחום הצעצועים הקטנים שרוטטים כגון : רוקט פוקט וכל מיני רוטטים בצורת אודם. תצטרך הקצבה מינימלית של 200-300 ש"ח כדי לקנות צעצוע איכותי, כי בתחום הזה של הצעצועים עדיף יקר יותר כמעט תמיד. וזה לא כולל את הויברטורים המשוכללים שהאדומה הזכירה- שהם הכי מאסיבים מבחינת מה שפעולות שלהם ומבחינת ההשפעה שלהם על האשה- להם יש סקאלת מחירים הרבה יותר גבוהה 600-1000 ש"ח. (אלה אם, מצאת מציאות)

שמוצקין

New member
אוליי אפשר לייבא ?

וכך להגדיל את התחרות ? הרי בסך הכל מדובר בחתיכות פלסתיק לא מאד מתוחכמות

dedyya6

New member
כן אחי מכיר חנות לאביזרי מין זולה ואיכותית

כן אחי מכיר חנות זולה ואיכותית אבל לצערי אין מבחר גדול להומאים אבל בהחלט שווה להסתכל www.asex.co.il לולה אביזרי מין לו ולה

כן, שוק הכרמל

שם תוכל לקנות כמה גזרים קשים ועבים או מלפפונים מגודלים במחיר זול (הרבה פחות ממאה שקל) אחורי זה לך עם השקיות להום סנטר ותקנה פטישון חשמלי ותרכיב עליו את המלפפון או הגזר, אמנם זה קצת מסובך מבחינת הגודל, אבל יש כאלה שאוהבים את זה חזק

מר אה

New member
נכנסתי לפני חודש לאחת מרשתות האופנה

והיצוע שם "כמבצע" רוקט פוקט בשישה שקלים אה כמובן אחרי קניה ב 400 שח לפחות

למעלה