מחירים

• פותח הנושא SjP
  • פורסם בתאריך

SjP

New member
מחירים

בקרוב אני עובר ללונדון לתקופה רציתי לדעת מה טווח המחירים שם של מחשב נייד ושל מצלמה דיגיטלית סטנדרטיים אם פה זה בין 4-6 למחשב, ובין 800 ל-1400 למצלמה איך זה שם? איפה אתם ממליצים לי לרכוש את אותם מוצרים, בארץ או בלונדון? אם בלונדון האם אתם ממליצים לי על מקום מסויים עם דילים ואחריות? תודה מראש

מחירים

מחשב נייד - בין חינם (אם אתה נרשם ללא יודע כמה זמן ל-AOL בתור ספק אינטרנט) לבין 2000 לירות למכונה טובה במיוחד. מצלמה דיגיטלית - בין 40 פאונד לבין 1500 פאונד למצלמה מקצועית לחלוטין.

eyshap

New member
מחירים - המשך

מק בוק חדש קטן וחמוד עולה 700 פאונד שזה יותר מ 5000 שקל. את המצלמה שלי קניתי ב- 80 פאונד, והיא ממש טובה

roimly

New member
יש לקחת בחשבון עוד דברים

כעיקרון המחירים די דומים בין אנגליה לארץ (אתה יכול להשוות מוצר ספציפי ב-http://www.pricerunner.co.uk/ ובZAP) אם אתה עובר לפה יש לקחת בחשבון מה קורה אם המוצר מתקלקל - אם אתה קונה בישראל והאחריות תופסת רק בישראל זו יכולה להיות בעיה להתחיל לשלוח בשביל תיקונים

חמנמן

New member
בפורום "לומדים בחו"ל" המליצו לי על מחשב משומש

Ibm think pad X31 באיביי ניתן להשיג משומש במצב מצויין סביב ה-450$ כולל משלוח.לצרכי גלישה באינטרנו ואופייס הוא נראה סביר (פנטיום סנטורינו ו-40 GM כונן קשיח.

Hun1

New member
also look online on these websites

www.ebuyer.com www.dabs.com or even amazon.co.uk Also sometimes at the chain shops like currys pcworld dixons you might find special offers.

grants

New member
כמה דברים לחשוב עליהם

האם אתה רוצה מחשב עם מקלדת עברית? במידה וקנית מחשב בארץ, באיזו שפה תפריטי מערכת ההפעלה? (במידה ותדרש לתיקון או תמיכה בחו"ל). האם יש אחריות בינלאומית? אצלי זה עבד לא רע - רכשתי מחשב בארץ וביקשתי שיחליפו לי את מערכת ההפעלה לכזו עם תפריטים באנגלית, בוצע חינם על ידי היבואן תוך ימים ספורים. המחיר לא היה רחוק מזה המוצע בבריטניה. יש גם אחריות בינלאומית של LENOVO, אם כי מנסיון של ידידה זה די סיוט - כמות המוקדנים האסייתים, שלא הבינו מה היא רצתה מהם והשיחות שהתנתקו בעת העברה, שהיתה צריכה לעבור בדרך למפלצת בריטית זקנה שלא ספקה פתרון נאות שכנעו אותה לחכות לביקור, הקרוב ממילא, בארץ כדי לסדר את המחשב.

למעלה