מחירים של אוברול

yishayy

New member
מחירים של אוברול

אחרי שעשיתי דוקטורט על אוברול ואיפה אפשר להשיג מחירים זולים להלן התוצאות: יש לי חיפושית 1300 בא.ש. ברחוב המסגר 6 ת"א כל החלקים עולים 2000 ש"ח כולל סליבים טלטלים וכל הלאגרים ומחזירי השמן שצריך. חריטות עולות 1300 ש"ח כולל חריטת ראש ל-1600 רקנק וכל השאר. עבודה עולה 1500 ש"ח סך הכל - 4,800 ש"ח כולל הכל זה המחיר הכי זול שמצאתי אבל מדובר בכל החלקים כולל הכל ויש לכם מנוע 1600 חדש !!!

kobix1

New member
זה לא זול!

5000 שקל עבור מנוע 1600 זה יקר! או לפחות ככה נשמע...

yishayy

New member
משהוא מכיר מחיר זול יותר ???

אני אשמח לשמוע אם משהו נתקל במחיר זול יותר למחיר שמצאתי

vq55205

New member
חריטת ראש

סלח לי שאני שואל אבל לא ברור לי מהי חריטת ראש,האם כוונתך לחרוט את הראשים שלך (1300) ולהתאים אותם לסליבים והבוכנות החדשים של 1600 ? אם כך הראשים לא יהיו חדשים , הבנתי נכון ? בכל מקרה אם יעשו את העבודה טוב ויתנו לך גם אחריות כמובן הרי שקיבלת אוטו בנפח 1600 שאמור לנסוע הרבה וטוב ללא בעיות עשית עיסקה מצויינת לדעתי. אל תשכח יש גם מי שצריך להתפרנס , להשקיע 5000 ש"ח במכונית שלא שווה במצבה אפילו 50% מזה נשמע הרבה מאוד (200%) אבל לא שווה לך להשקיע 5000 ש"ח ותקבל אחלה אוטו שאתה גם אוהב ובתור בעל חיפושית שהפכה מ1300 ל1600 אני יכול להגיד לך אתה תקבל אוטו תותח. תהיה איתי בקשר אני אציע לך איך לשפר ביצועים לאחר שתגמור את העבודה. לא ציינת מי יעשה לך את העבודה . בכל מקרה דווח לפורום לענין המוסך שתעבוד איתו ואם יצאת מרוצה.

yishayy

New member
אוברול 1600 סמ"ק

כפי שהבנתי חורטים את הראש של 1300 שיתאים לסליבים ולבוכנות החדשות של ה-1600. הראש לא חדש הוא חרוט. המוסך שמבצע לי את העבודה של פרוק והרכבה הוא מוסך הדקל ביהוד יש שם בחור בשם מירו אני עובד איתו הרבה שנים והוא בסדר. אבל בשביל לחסוך עלויות אני מביא לו את האוטו הוא מפרק את המנוע, אני לוקח אותו לחרט אחרי שאני מביא לחרט את כל הרכיבים החדשים, וכשהוא מסיים אני לוקח את האוטו למוסך שמחזיר את המנוע לאוטו. סך הכל 4800 ש"ח כולל הכל

vq55205

New member
אוברול

אני הייתי מציע לך לא לחסוך כאן בעלויות מהסיבה הבאה : אם (חס וחלילה) תתעורר לך בעיה שקשורה לחריטה ולשם כך יש צורך לפרק את המנוע ולחזור על העבודה, כאן אתה נופל בין הכיסאות והמוסך יטען שהבעיה לא שלו . אם תסגור עם המוסך על כל העבודה כמיקשה אחת , בכל בעיה הכתובת תהיה המוסך , לכל תקופת האחריות.

למעלה