מחירים מופקעים

eve55

New member
מחירים מופקעים

שלום לכולם, האמת שאני קצת בשוק , אולי מפני שכל נושא נ"ג חדש לי. נסעתי לנטורל קייקס בפתח תקווה שבוע שעבר. ורכשתי מס' דברים טעימים אך יקרים!!!! 9 פיתות עם זעתר עלו לי 40.5 ש"ח!!! שזה דבר מטורף.

סליחה, עשית פעם חשבון כמה יעלו לך

9 פיתות עם זעתר באבו - לעפיה? תקנה בחוץ פיתה עם זעתר, תשלם קצת פחות. אתה שוכח כנראה את עלויות החומרים היקרים יותר הנ"ג....

נטלי22

New member
לי דווקא המחירים שלהם נראו סבירים

יחסית לשאר השוק, ובהתחשב בעובדה שחומרי הגלם שלהם יקרים יותר. לא ניתן להשוות למחירים של מוצרים "רגילים", ולדעתי פער המחירים אינו מופרז.

../images/Emo45.gif

הבעיה היא לא של נ"ק, אלא שחומרי הגלם יותר יקרים ומה לעשות שהם צריכים גם להרוויח קצת. חולה צליאק לא יכול להשוות מחירים של מוצרים רגילים, הדרך היחידה לקבל אוכל שטוב לנו בזול זה סובסידיה, מה שברור לכולנו שלא יקרה עד שלא יהיה שר עם צליאק (וגם זה לא בטוח).

כמה יעלה לי תצרוכת רגילה

אצלם ולא דברים מיוחדים והכוונה לחם רגיל וכו'. גם אני מתכוונת בקרוב לעשות גיחה לסניף של פ"ת.

נטלי22

New member
את יכולה למצוא את כל המחירים

באתר שלהם. רק לצורך הדוגמא - אנחנו לא קונים לחם, אבל פיתות עולות היום 12 ש"ח לחבילה של 5 פיתות, וסופגניה עולה 4 ש"ח.

אני מחזיקה במקפיא גם וגם

כך אני מגוונת לילדה. הלחם מדהים, כל בני הבית אוהבים אותו, הפרוסות משתחררות בקלות זו מזו, הוא קצת מתקתק. אני מכניסה אותו לטוסטר צנימים וכל הבית בחגיגה.

נטלי22

New member
יותר נוח לנו עם הפיתות, והבת שלי

אוהבת אותן מאוד. אנחנו לא קונים את הלחם רק מבחינה פרקטית אישית שלנו, למרות שכשקנינו אותו פעם אחת הוא היה מאוד טעים. לא כתבתי את זה כביקורת על הלחם, אלא בתור עובדה שבגללה איני יודעת מה מחירו העדכני של הלחם אצלהם...

למעלה