מחירים לזריקות

inbal5326

New member
מחירים לזריקות

שלום לחברות הפורום,
זאת פעם ראשונה שאני מתחילה IVF והרופאה נתנה לי רשימת זריקות ותרופות שעלי לקחת. היא אמרה לי שכל הזריקות והתרופות אמורות לעלות לי ביחד כ- 1,000 ש"ח.
היום הלכתי לסופר פארם וקניתי 2 עטים של גונלF 900 במחיר של: 554.74 ש"ח ו7 צטרוטייד 210.27 ש"ח. האם המחיר ששילמתי הגיוני ולא גבוה מידי? הרוקחת אמרה לי שקיבלתי הנחה של 85% כי אין לי ילדים, וקופ"ח כללית לא נותנת הנחות כלל. האם זה נכון? והאם ידוע לכן אם יש לי ביטוח בריאות פרטי הם מחזירים כסף?
תודה לכן ושבוע טוב

acka

New member
אלו בערך המחירים

העובדה שהייתה לך הנחה היא כי קיבלת תרופות דרך מרשמים של כללית.
חלק דרך ל הבריאות וחלק דרך העובדה שיש לך מושלם.
יש אפשרות לקבל הכרה כחולה כרונית ואז יש תקרה רבעונית.
אני לא הצלחתי. אולי מישהי שהצליחה תוכל להסביר.
ביטוחים פרטיים - תלוי בביטוח.
תקווה שפעם אחת תספיק לך.

Laceweaver

New member
גם אני שילמתי בערך ככה

אחרי הנחה 85% של המושלם, אם יש לך גם ביטוח פרטי יכול להיות שאפשר לקבל מהם החזר על היתרה - תשאלי אותם (ותשמרי את הקבלות).
אצלי יש תקרה ואם עברתי אותה אני לא משלמת, לא ידעתי שצריך לקבל הכרה כחולה כרונית בשביל זה.

malina83

New member
כן, זה המחירים

וזה אחרי הנחה של מושלם והחנחה נוספת (לא זוכרת כמה אחוזים בדיוק) על כך שאין לך ילדים. אבל ברבעון את לא אמורה לשלם יותר מ 900 ש״ח כי פוריות נחשב לכרוני. אצלי זה התעדכן אוטומטית. לא ביקשתי אישורים, פשוט האיזשהו שלב הרוקחות אמרו לי שאני לא צריכה לשלם יותר.
תמיד תבקשי מהרופא שיציין שאת ללא ילדים , זה גם נותן הנחה קצת.
ביטוחים פרטיים רגילים לרוב אינם מכסים טיפולי פוריות אבל שווה לבדוק. ביטוחים קיבוציים מעבודה לפעמים כן מכסים.

מוזר...

לך יצא יותר זול ממני...
אני שילמתי על כל גונאל אף 900 332.84 ש"ח
גם אני מבוטחת בכללית
וגם אני קיבלתי 85% הנחה איך זה ייתכן????
ועוד שאלה אני לא נחשבת חולה כרונת כמה שניסיתי לברר ולחקור אמרו לי שטיפולי פוריות לא נחשב כרוני ..
אני הרבעון כבר עברתי את ה1500 שקל :(
יש למישהיא תובנות???

היא321

New member
אני במכבי והיה לי קטע מוזר איתם

בסבב השני שלי של הטיפולים אמרו לי בבית מרקחת שהגעתי לתקרה ואני לא צריכה לשלם יותר. אמרתי טוב, נחמד מצידם.
חודש לאחר מכן אני מקבלת מכתב שנפלה פה טעות ושכן הייתי צריכה לשלם על התרופות ולקחתי מעבר לתקרה אבל שהם יהיו הוגנים ויקחו את הטעות על עצמם ולא ידרשו ממני לשלם. טוב..
חודשיים אחרי, סבב שלישי שלי שוב אותו הסיפור. מגיעה לקנות תרופות, משלמת, התרופות לא מספיקות, מגיעה שוב ואומרים לי שוב בבית מרקחת שהגעתי לתקרה. אמרתי טוב, אם שוב הם טועים זו הבעיה שלהם.
אז נקלטתי להריון והזרקתי גסטון עד שבוע 11 שהוא לא זול... אז "חגגתי" על הגסטון בבית מרקחת. וזהו.. לא שלחו יותר מכתבים שטעו.

lozy

New member
לי היה קטע כזה במכבי אבל לא נשלח מכתב, באתי לשלם על התרופות

בבית מרקחת של מכבי והיא אמרה לי שאני לא צריכה לשלם.
אמרתי טוב מה הסיבה אז היא אמרה לי שיש תקרה ואח"כ הם משלמים, לא ביררתי יותר.
ככה היה במשך 3 פעמים עד שנקלטתי להריון.
יש לציין שיש לי מכבי שלי אולי זה קשור.

קיבלתי אותו מכתב.. וגם קיבלתי אכ את ההנחת תקרה..

גם לי יש מכבי שלי.. כך שזה לא קשור.
&nbsp
מה שכן.. אני חשבתי שאולי בשל הקלקסן שהתווסף בטיפולים האחרונים חזרתי לרשימת זכאים לתקרה.. לא ידעתי שגם אצל אחרות מכבי המשיכו לתת את ההנחה.. אז כבר לא בטוחה בתיאוריה שלי לגבי הקלקסן..

lozy

New member
אצלי לא היה קלקסן ואני עד היום לא יודעת מה הסיבה אבל לא

טרחתי לברר.

פוריות לא נחשב אוטומטי לכרוני

מה שנחשב זה אם היית חולה כרונית בדבר אחר או שרבת והתכווחת איתם.
אני מבוטחת מכבי ותמיד מקבלת תקרה. אחרי שלא מעט בנות אמרו שהן לא מקבלות, התברר למה.
מגיל 29 בערך קיבלתי ריטלין באופן קבוע. אחרי החתונה הפסקתי לקחת אבל הרישום נשאר. כלומר כל בדיקה וכל דבר יוצאים עם התרופות הכרוניות שאני לכאורה מקבלת. רציתי להוריד את הרישום הזה אבל מזל שלא עשיתי את זה.
מה אכפת לי? שיכתבו שאני מקבלת ריטלין ובתמורה אני מקבלת תקרה.

kaur

New member
אולי זה תלוי קופה

כי גם אצלי צצה תקרה באופן אוטומטי, מעולם לא הייתי כרונית ולא שום דבר. אני בכללית.

למעלה