מחירים בדרא"מ

sandradee

New member
מחירים בדרא"מ

אז ככה... אני מתכננת לטוס כנראה חודש הבא לדרא"מ שאלתי כמה אנשים כמה יעלה לי טיול (ממוצע) של 5 חודשים אז אמרו לי ככה צ'ילה וברזיל עולות 800$ אקוודור 600$ בוליביה פרו וארגטינה 500$ כרטיס טיסה בסביבות 1100$ אז במידה ואני עושה חודש בכל מדינה (צ'ילה וארגטינה ביחד) חשבון פשוט מביא אותי ל4300$ ואז אמרתי אהה משהו בסביבות 20 אלף שקל (כמובן שתלוי מה אני עושה) ואז חלק אמרו לי יותר יותר ואני תמיד ידעתי חשבון פשוט מישהו יכול לעזור לי במחירים?

yaelcita

New member
Argentina

might be alittle mo9re expencive than 500 $, specialy traveling between the cities

ikd

New member
זה בערך חישוב נכון ../images/Emo22.gif

כמובן שזה תלוי בסגנון טיול שאת רוצה, אופי ההתפנקות וכמות האטרקציות, כל מי שיגיד לך כמה זה בערבון מוגבל. אני אישית לא הייתי בכל המדינות הללו טיילתי 4 חודשים באקוודור, פרו, בוליביה וברזיל, עם סיום מתוק בניו יורק, ויצא לי בסביבות ה- 20k. והשקעתי גם באטרקציות, איי גלאפגוס (אם אפשר לקרוא לזה אטרקציה) שמייקר מאוד את השהות באקוודור.
בכל אופן, אם את מחפשת אישור לצאת עם סכום כזה, אז יש לך אותו, בדרך כלל אף אחד גם לא מתחייב על התקופת זמן, והמסלול - ככה שתמיד הכל פתוח. אם את עומדת על השקל, אז פשוט תורידי ארץ אם לא... What the fuck, life made so we could enjoy them. מוזמנת לפנות בשאלות

למעלה