מחירו של התהילה

HyperD

New member
מחירו של התהילה

ראיתי לי שאפרת גוש מופיע החודש בסוזן דלל אני מדפדף לי בין העמודים של האתר כדי לראות טווח מחירים אני רואה שרוב האומנים נעים בין 60-100 שקל סביר ... אבל לאפרת גוש , שזכתה לזמרת השנה , דורשים 120 שקלים ו... חבל כי אני לא אגיע ובאמת עברה איזה שנה וחצי מאז שהייתי בהופעה האחרונה שלה

HyperD

New member
ואוליי התכוונתי למחירה של התהילה :)

אוףףףףףף ודני סנדרסון עולה 130 שקל לכרטיס נראה לי אני הולך לקנות תקליט ולהשמיע אובר אנד אובר

אריה31

Member
מנהל
אכן, זו מחירה של התהילה

אבל זה ככה אצל כל האומנים וגם בתחומים אחרים, לא? במסעדה חדשה המחירים זולים, ברגע שיש הרבה לקוחות, אפשר להעלות מחירים ואם נחזור לעניינו, אני לא יודע באיזה הרכב אפרת תופיע בפסטיבל הפסנתר, אבל בעיקרון היא העלתה בשנה האחרונה את רמת ההשקעה שלה בהופעות, גם יותר אומנים לוקחים חלק ולכן המחיר עלה אבל באמת שאני מופתע שזה עולה 120 שקל מה שאהבתי תמיד אצל אפרת שבנוסף להופעות הרגילות במחירים סטנדרטים, פה ושם היה אפשר למצוא איזו הופעה זולה לפני שלושה חודשים ראיתי הופעה שלה ביום שישי בערב בחולון ב-40 שקל ונהנתי שם לא פחות מהופעות אחרות!

ednaye10

New member
אבל אם אתה ממש רוצה ללכת

אני לא חושבת שזה נכון למנוע את זה מעצמך בגלל המחיר של הכרטיס.אני מניחה שהמחיר של הכרטיס עלה כנראה בגלל שנוספו להופעות מספר של נגנים חדשים וכולם צריכים בסופו של דבר לקבל תגמול הולם על עבודתם. כשאפרת הופיעה רק עם תום זה עלה פחות כי חלוקת התקציב הייתה בין שתיהן ועוד אנשים מסביב.אני לא חושבת שכדאי להתחשבן על מחיר הכרטיס ובגלל זה לא להנות.בסופו של דבר מה שנשאר לנו בחיים זה החוויות שעשינו ולא הכסף שכל הזמן אנחנו מוסרים אותו לאחרים ומחזירים שטרות אחרות בחזרה לארנק.תעשה את השיקול שלך אבל לדעתי החוויה הרוחנית שהופעה יכולה לתת לך לא משתווה לאף מחיר של כרטיס

HyperD

New member
ברור , שברור

שהמטרה שלנו בחיים זה להנות רק לפני שבועיים גיליתי מהי המשמעות האמיתית של נוסטלגיה כשהייתי אחרי 10 שנים שאני מחכה בהופעה של איפה הילד ...... אל תשכחי שלי , כמו לכל אחד אחר , יש סדר עדיפויות והייתי כבר בלא מעט (גם לא הרבה )הופעות של אפרת ב3+ שנים האחרונות. אבל אם כבר להשקיע סכום של למעלה מ100 שקל אני אעדיף להשקיע באומן שעוד לא נכחתי בהופעה שלו כמו דני סנדרסון

ednaye10

New member
אני הולכת רק להופעות של אפרת../images/Emo13.gif

ואני עדיין חושבת מבלי שהייתי בהופעות אחרות בכלל שהיא נותנת את ההופעות הכי טובות והכי מהנות.ואם היית בכל כך הרבה הופעות אז אתה יכול לספר כאן על חוויות שהיו לך שם ולהעלות תמונות אם אתה רוצה.אנשים כאן ישמחו

HyperD

New member
החוק הכי חשוב שלי הוא

מי שמצלם הופעה לא יודע להנות ממנה.. וזה על משקל , ידידה שלי שטסה במיוחד לברלין להופעה של מיוז וכל ההופעה צילמה, וכששאלתי איך הייתה ההופעה היא אמרה שהיא לא יודעת , היא הייתה עסוקה שעה רק בלצלם תמונות. חוויות ... אפרת שתתה עם הבחורה על הפסנתר עלתה על השולחן במועדון ריקודים. ו... ו... זהו

ednaye10

New member
יש בזה משהו

אני אישית מאוד אוהבת להרגיש את האנרגיות באוויר בתוך ההופעה.זה הדבר הכי כיף בהופעות ושמצלמים זה מפריע.אבל מצד שני,זה גם נחמד שיש מזכרת מההופעה שאפשר אחר כך להסתכל ולהיזכר כמה כיף היה

עומר XD

New member
מסכים איתך ../images/Emo45.gif

זה הדבר הכי כיפי בעולם הופעות, הדבר הכי כיפי השני זה להסתכל אחר כך על השיר ולראות אותו שוב ושוב בגרסה של הופעה בלי לבזבז 120 שקלים כל פעם שתרצה לראות את זה. ואני לא מבין למה כולם עושים עניין כזה גדול מלצלם בהופעות, מי שזה לא כיף לו, שלא יצלם
לי אישית ממש לא מפריע אני פשוט משאיר את היד באוויר עם המצלמה ומסתכל על אפרת. לא צריך הרבה קורדינציה

אריה31

Member
מנהל
כל אחד עושה את הבחירות שלו

אם אתה מעדיף לראות אומן שלא ראית הרבה זמן סבבה אני עדיין חושב שאומן שאנחנו אוהבים מאוד כדאי לראות פעם בשנה בערך, כמו שאני נוהג לגבי מירי מסיקה

זה באמת מאוד מבאס.

יש מלא זמרים שאני לא יכולה ללכת שלהם בגלל המחירים. למזלי, לאפרת יש גם הופעות זולות יותר....

למעלה