מחירון 2012

Mr BIG Biker

New member
עדכוני משומשים? לא חייב....

יכול להיות יתעדכן לפני יכול להיות אחרי ויכול להיות בינואר... לדעתי תלוי מתי היה עידכון אחרון והאם ההוא שבונה ת'מחירון קיבל
והוא במצב רוח טוב
טיפ: מחירון ינואר יוצא ב20 ומשהו בדצמבר את האופנוע הנוכחי קניתי ב26/12 לפני שנתיים אחרי שראיתי בעיניים את מחירון ינואר, היה שינוי מחירון בספטמבר/אוקטובר חיכיתי חודש וחצי כמעט (מתחילת נובמבר) בגלל הנושא הנ"ל ובסוף המחירון ירד שוב רק במחירון מרץ או אפריל... אם זה משהו שאתה יכול לדחות בחודש וחצי עדיף כדי להיות "שלם" עם עצמך...

asphalt freak

New member
לא קשור לבננה...

קבל הסבר - המחירונים החדשים (מתייחס למוטו ולוי) מתעדכנים מדי חודש בהתאם לדיווחי היבואנים ועדכוני המחירים. בדר"כ בתחילת שנה היבואנים מעדכנים מחירים בהתאם למט"ח בו נרכשים הכלים ו/או בהתאם לדגמים החדשים שמצטרפים לארסנל. מחירון המשומשים מושפע מכמה פרמטרים, העיקריים הם מחירי הדגמים החדשים, כאמור וסחירות בהתאם לדיווחי הדילרים/יבואנים השונים ובהתאם לדיווחי הסוחרים בעסקי הטרייד-אין (לרוב מאזור ת"א והסביבה). ערן טננבאום, שהחליף את גב"ב בעריכת "מחירון מוטו" הנהיג שיטה מבורכת לפיה במהלך השנה יורדים המחירים בצורה הדרגתית. כך בסוף-תחילת שנה בעלי דו"ג לא מקבלים "סטירה" לאחר ירידה דראסטית של המחירון. האם זה עונה לך על השאלה?

gray

New member
מזכיר את התאור של מני רוט למשטרה

אם רק המציאות הייתה יפה כמו הסיפורים שלכם, שוויץ הייתה מקנאת בנו.

asphalt freak

New member
שלכם???

הסבר, פרט ונמק. בפעם האחרונה שבדקתי הייתי אזרח בדיוק כמוך...

gray

New member
אתה מאמין במחירונים כמו שמני מאמין במשטרה

והאמונה של שנייכם מציאותית באותה מידה.

asphalt freak

New member
תגיד,

למה אתה מניח? איך לכל הרוחות הצלחת להבין מדבריי שאני מאמין במחירון??? לא אמרתי שכן ולא אמרתי שלא. הסברתי לגולש פורום נכבד איך עובדת שיטת המחירונים. להבדיל ממך אני יודע "קצת" על איך קורים דברים מאחורי הקלעים. אגב, היום מחירון מוטו ערוך בצורה פחות מקצועית, (לדעתי!!!) אבל לא בהכי עסקינן. נכון?

gray

New member
הסברת איך אתה מאמין שעובדת השיטה

כאן ההבדל הגדול.

אז מה כדאי?

אז אם אני מתכנן לקנות אופנוע משומש תחילת דצמבר עדיף לי לחכות לינואר או שזה לא משנה כ"כ?

asphalt freak

New member
אם

אם אתה מחליף אופנוע באופנוע (טרייד-אין) תתחשב בפרמטרים שאמרתי לך ותעשה את החישוב "מי הולך לרדת יותר". אם יש לך קנייה בלבד לדעתי כדאי לחכות בסבלנות עוד קצת. תתחדש ותספר לנו חוויות

למעלה