מחיקת PIM בפוקט

erezstr

New member
מחיקת PIM בפוקט

הי אני מעוניין למחוק את כל תוכן היומן ואנשי הקשר בפוקט אך לא במחשב. האם יש דרך "אלגנטית" לעשות זאת? הכוונה האמיתית שלי היא להמנע מ- HR והתקנת כל התוכנות מחדש. עקב ארועי שעון הקיץ אני רוצה לסנכרן מחדש את כל ה- PIM תודה מראש חג שמח ארז

BravoMan

Active member
האם המכשיר מריץ WM 5?

אם כן, התהליך פשוט: בספריית שורש של המכשיר משנים שם של PIM.VOL למשהוא אחר (למשל PIM1.VOL) ועושים SOFT RESET. המכשיר יצור אוטומטית PIM.VOL חדש וריק, בעוד שאת הישן תוכל למחוק בצורה הרגילה. למיטב ידיעתי אין פתרון פשוט כזה למערכות ישנות יותר.

amitp

New member
ב2003

מתקינים גרסאת נסיון של PI, מוחקים את הPIM באמצעותה ומסירים. כמו כן נדמה לי שיש תוכנות יעודיות לכך (אבל לא זוכר איזה, אז זה לא עוזר...
)

erezstr

New member
יש בעייה- לא מצליח

הי קודם כל יש לי WM5, המכשיר מסרב לתת לי לשנות שם כיוון שהוא משתמש בקובץ. ניסיתי ב- SAFE MODE וגם לא הולך. יש רעיון? ארז

BravoMan

Active member
דרך מה אתה מנסה לשנות את שם

הקובץ? הקובץ הזה תמיד בשימוש, וה"SAFE MODE" בפוקט הוא לא אמיתי כידוע כך שהוא לא תמיד נותן תוצאות. נסה לשנות את שם הקובץ מתוך המכשיר, ואם אפשר, אז תשתמש בTOTAL COMMANDER או RESCO במקום הסייר המובנה.

erezstr

New member
אני מנסה עם ה- RESCO

ועדיין לא הולך, ממש מעציב אותי אולי יש פטנט אחר או דרך לפתור את הבעיה? ארז

מר ON

New member
מגדירים יוזר חדש ב - XP, ומגדירים

סנכרון חד כיווני מ - Outlook לפוקט.

erezstr

New member
Pocket Informant 2007

שלום חברים לא מצאתי (גם לא ב- PDACE) כיצד מציגים ב- PI את סופ"ש כשישי שבת ולא שבת ראשון. תודה לעוזרים ארז נ.ב האם יש לעוד אנשים בעיה עם האג'נדה פיוז'ן ב- WM5? ב- 5915 שלי הוא תוקע את המכשיר ונדרש SR כדי לצאת מהמצב. ארז

לדעתי, ה-PI שואב את נתוני סוף השבוע

ממה שמוגדר במערכת ההפעלה עצמה. אני יודע שפעם פורסם שינוי רג'יסטרי לנושא אך מעולם לא ניסיתי להתעסק עם זה. נסה לבצע חיפוש קצר ב-PDACE.COM וראה מה יעלה. בהצלחה.

erezstr

New member
חיפשתי אך לשוא

הי רענן חיפשתי ולא ממש מצאתי, לפי מה שמופיע בסקירה/מדריך שב- PDACE זה ניתן לשינוי אך לא כתוב איך. בכל מקרה תודה ארז

למעלה