מחיקת תמונות!

B.Shokor

New member
מחיקת תמונות!

שמעתי כמו טענות מאנשים בפורום שפרסום תמונות מזוויעות בפורום צעד לא טוב ואינו נכון. אשמח אם אוכל לשמוע את דעתכם אם אני צריך למחוק את התמונה של שלהבת פס זכרונה לברכה או להשאיר.. שלכם ב.שוקר מ.הפורום

eliasys

New member
בטח שכן

טוב תעשה שוקור אם תמחק הודעות כאלה כי כל שימוש בתמונות כאלה ובמיוחד של ילדי, היא דבר פסול שלא מתקבל על דעת אדם שפוי.

אבו-דני

New member
שוקור עמדתי מעורבת מחד נגד..

שוקור עמדתי הינה מעורבת מחד התקוממות טיבעית ומהירה נגד צנזורה. ומאידך במחשבה שניה אם יפורסם חומר ללא הזהרה על ההשפעה הקשה על הצופה יהיה צורך למחוק. אולם פירסום שצריך לפתוח אותו ואינו קופץ לעין יצטרך להשאר בתחום חירות הביטוי..

בת-עמי

New member
לדעתי

תמונת התינוקת שלהבת פס הי``ד פורסמה בהסכמת משפחתה והוריה אם יש לנו עניין של כבוד המת ומשפחתו בואו נשאיר את התמונה מי שלא רוצה שלא יסכל

eliasys

New member
אם כן מה ההבדל?

מה ההבדל בין הפלסטינים הפרימיטיבים לבינכם? ההבדל היחיד הוא בכך שאתם העם הנשגב והם העם הנחות? שני הצדדים משתמשים באותן שיטות ב ד י ו ק. אין אפילו הבדל אחד. מספיק להיות יהירים ולדבר על טרוריסטים. על פיגועים, ועל מתאבדים. זוהי מלחמה, מלחמה בין שני עמים ובין שני צבאות, וכל צבא במלחמה בוחר בשיטות הקרביות המתאימות לו. אז תפסיקו ליהות פיות טובות ויפי נפש.

בת-עמי

New member
הבדל עצום

הפלסטינים בוחרים בשיטה לפגוע באזרחים על מנת להרוג (מרגמות מטענים יריות... זה על מנת לרצוח אזרחים) כשאנחנו זורקים אבנים זה בתגובה על אירוע לא בדרך שיטתית ולמען הרתעה לא למען רצח חפים מפשע

עוזי 2

New member
לא נכון

אתה מדביק לנו יותר מדי סטיגמות שאינן שלנו. אני בטוח שיש ביננו כאלה שעונים לתאור שלך, אבל זה לא נכון למרביתנו, וחבל שאתה מדביק לכולנו את ההתייחסות לערבים כאל נחותים וכדומה. זה פשוט לא נכון. שנית יש הבדל מהותי בין השיטות שלנו לשיטות של הפלסטינאים. אנחנו מגבילים את השימוש שלנו בכח מתוך עקרונות מוסר. ונראה לי שהפלסטינאים רואים בכל דרך כלגיטימית במסגרת מלחמתם.

אבו-דני

New member
צר לי ידידי על שום שאין לך אפשרות..

להכיר את הקודים של העולם הנאור שאינו של היהודים בלבד אלא של כל העולם המערבי כ-ו-ל- ם

B.Shokor

New member
בקשר למחיקת תמונות:

טוב אנשים, יש חלק שהתנגד על פרסום תמונות צזוויעות בפורום, ויש חלק שבקש להישאיר אותם. בינתיים אין לי החלטה מסויימת לגבי העניין הזה, אך בקרוב יעלה התקנון של הפורום עם עוד הרבה שיפורים ושיפוצים ואז נוכל לדבר. אני מודה לכם מאוד על הסבלנות שלכם ;) שלכם ב.שוקר מ.הפורום

למעלה