מחיקת שרשור

פאמקי

New member
מחיקת שרשור

בעקבות הטרולינג* שנעשה כאן ב-48 השעות האחרונות, נמחק שרשור. מבקשת להתנצל בפני כל אותן נשים, שהשקיעו מזמנן וכתבו הודעות שהכילו דברים חשובים ונבונים. מאוד חבל לי למחוק את הודעותיכן, אך אין אפשרות לתת יד לתוקפנות כלפיי או כלפי נשים אחרות על גביי הפורום. ומאוד חשוב לא לבלבל. מושגים כמו "חופש הביטוי" ו"קבלת ביקורת" לא יכולים להשתרבב למקום הזה. מי שמכירה אותי, יודעת כמה אני מוכנה ופתוחה לקבל ביקורת אך... בהסתה- נגמר חופש הביטוי! ביקורת בודקת התנהלות, שיפוט, לרוב שיפוט שלילי; מתיחת ביקורת היא הערה או אבחנה המצביעה על פגם. היא אינה תוקפת ומכילה האשמות וקביעות שאינן מבוססות. אני מניחה שיהיו שאלות, בלבול... על אופן ההתנהלות. אתן מוזמנות לשאול ולקבל תשובות, לא על השרשור של אתמול, בשמחה על חוקי הפורום ואופן ניהולו (מתי מוחקים? מי מחליט מה מוחקים? ביקורת על מנהלים על גביי הפורום- למה לא? וכו'...). * אז מה זה בכלל טרול? טרול הוא אדם אשר הנאתו היא לזרוע מחלוקות ברשת. הוא מנסה להתחיל ויכוחים ולעצבן אנשים. מסיבה מסויימת, הם לא "קולטים" שהם פוגעים באנשים אמיתיים. בשבילם, גולשים אחרים הם לא ממש אנושיים. ככל שהסבל שהם גורמים גדול יותר, כך ההישג שלהם גדול יותר (כפי שהם רואים זאת). טרולים אדישים לחלוטין לביקורת (בונה או לא בונה). לא ניתן לשאת ולתת איתם; לא ניתן לגרום להם להרגיש אשמה או רחמים; לא ניתן לדבר אליהם בהגיון. הם פשוט לא מסוגלים להרגיש חרטה. מסיבה מסויימת, טרולים לא מרגישים שהם כפופים לחוקי הנימוס או לאחריות החברתית. טרול אמיתי לא ישתנה ע"י מילים בלבד. שיהיה לנו יום מקסים.

טורטיתת

New member
../images/Emo45.gif + ../images/Emo24.gif

"מה הן המילים אם לא שתיקה תמיד נוסעים איתן לארץ רחוקה. מגדל נופל, הגשר הוא חבר. לעוד גשרים - אותם אתה עובר..." (
- היום היום סוף סוף נשבר לי כבר מה-
היבשה.)

למעלה