מחיקת שירשור

סן תאי

New member
מחיקת שירשור

שירשור שהותחל בפורום נמחק מהסיבות הבאות: 1. איזכור שמותיהם הפרטים של אנשים בלי רשותם - אסור! 2. פעילות מיסחרית ופירסום עצמי או אחר בפורום - אסורים! 3. הטלת רפש באופן גלוי או מוסווה בחברי הםורום - אסור! 4. הפורום עוסק באמנות הבונסאי ב ל ב ד !!! כל שירשור שאינו נוגע ישירות בתחום יימחק מיד. 5. במידה וההבהרות הנ"ל לא יפלו על אוזן קשבת ולפורום יוכנסו הודעות נוספות מסוג זה - תיחסם בפני אותו גורם הגישה לפורום. שבוע טוב לכולם.

elonliberman

New member
שלום סאן תאי...שאלה אחת...

האם אתה מפרסם הודעה זו כצעד מונע לעתיד וכאזהרה למשתמשי הפורום? או שבעצם הודעה זו באה לאחר מחיקת שירשור מסויים שהתחיל פה בפורום? תודה

סן תאי

New member
תשובה אחת

כפי שציינתי,הודעה זו באה בעיקבות שרשור מסויים שהתחיל פה בפורום אמש, אבל ההודעה בהחלט מכוונת גם למניעת הישנות התופעה.

איתן em

New member
השירשור-שלום סן תאי

ראיתי את השירשור שהופיע X - 3 פעמים ברצף.טוב עשית שהסרת אותו. איתן

vinbe

New member
למען הסדר הטוב

מאחר וקראתי את השירשור (מילה מוזרה) ואני יודע על מה מדובר, כמה הערות: 1) בודאי אין ךפגוע אישית באף אחד - נדמה לי, אומנם, שלא זאת היתה הכוונה. 2) בהחלט יש למנוע הודעות בעלות אופי מסכרי מובהק, אבל זה צריך להיות נכון לכולם. לדעתי, גם ה"חתימה" של אלון בהודעות שלו או הקישור למיניגן בהודעות של יוסי הם סוג של פרסומת. 3) יחד עם זאת, אין, לדעתי, שום פסול בעסוק מסכרי בבונסאי ובפרסומת בצורה נכונה. להפך, בטוח שכל מי שמתענין בבונסאי יהנה מהתחרות ואפשרויות בחירה רבות יותר. ולכן זה יהיה רק הוגן להציע לכל המעונין לפרסם את עיסקו באיזור הקישורים של האתר (שדרך הגב אינו קשור לחוג הבונסאי, אף כי חלק מהחברים גם פעילים בחוג). היתי גם מציע,שאגי, אם זה אפשרי תכנית, להבליט יותר את כל הגישה לקישורים, שהיה בודאי עוזר למתחילים ובכלל למי שבאתר מחפס איפו לקנות. יום טוב לכולם, מאורו

סן תאי

New member
למען הסדר

תודה על התגובה המפורטת ובאמת למען הסדר הטוב כמה הבהרות: 1. המבחן האמיתי הוא מבחן התוצאה ולא מבחן הכוונה. גם אם הכוונה לא הייתה לפגוע (ואני לא בטוח שכך אכן היה במקרה זה),התוצאה היא ששמותיהם של אנשים הועלו על גבי הפורום תוך כדי הצגתם באור שלילי. תופעה זו לא מקובלת לחלוטין! 2. אני מקבל את הערתך השנייה ומאחר והסתייגות זו כבר הושמעה באזני בעבר ע"י אחרים - אני מבקש מכל בעלי העסקים בתחום הבונסאי להמנע מכל סוג של פירסומת כולל בחתימתם האישית. ניתן להעביר פרטים לפירסום בקישורי הפורום. הודעות שלא יעמדו בקריטריונים הנ"ל ימחקו. 3. כל גורם שפנה וביקש להכניס את פרטיו לקישורי הפורום נענה בחיוב, וכל גולש בפורום שביקש מידע אודות מקורות לרכישת ציוד הופנה מיידית לקישורים. אינני רואה מה עוד אפשר לעשות בנושא. כניסתם של גורמים שונים לעיסוק מסחרי בתחום הבונסאי רצויה ומבורכת, התחרות כאמור טובה לעוסקים בתחום. עם זאת פורום בונסאי לא יכול לשמש פלטפורמה לצרכים השיווקיים של העסקים השונים.

למעלה