והתמונה..
מ מס1 New member 28/8/05 #23 אתה לא יכול להדפיס את ה DATAGRID תכניס את ערך השדה למשתנה שים נקודת עצירה ותראה מה הערך שמתקבל
כ כורש הגדול New member 28/8/05 #24 השתמשתי ב-ADO הגדרתתי אותו דרך ה-PROPERTIES לעבוד עם DivingCenter-ראה צילומי מסך
כ כורש הגדול New member 28/8/05 #29 אה..ODBC ... CONTROL PANEL-->ADMINISTRATOR TOOLS-->DATA SOURCES(ODBC) הוסף את DivingCenter.mdb
כ כורש הגדול New member 28/8/05 #30 למה? כי ככה כתוב בספר ../images/Emo13.gif ויזואל בייסיק-סדנת לימוד עמוד 741
מ מס1 New member 28/8/05 #32 שים לב לשנויים שעשיתי ב ConnectionString אם יש לך בעיה תשאל אבל אני מקווה שתסתדר
כ כורש הגדול New member 28/8/05 #34 פשש מס1.. אין לי מילים.. זה עובד לא יאמן-מה שחשבתי שיקח לי שבועות להבין מה ואיך לעשות, אתה כתבת בכמה שעות.. העברתי את הקוד שלך לאירוע ה-CLICK של כפתור ה-"מחק פריט", במקום לאירוע הלחיצה של ה-DATAGRID וזה עובד! עכשיו אני אשב ואנסה להבין מה כתוב שם.. אני מודה לך מקרב לב מס1..
פשש מס1.. אין לי מילים.. זה עובד לא יאמן-מה שחשבתי שיקח לי שבועות להבין מה ואיך לעשות, אתה כתבת בכמה שעות.. העברתי את הקוד שלך לאירוע ה-CLICK של כפתור ה-"מחק פריט", במקום לאירוע הלחיצה של ה-DATAGRID וזה עובד! עכשיו אני אשב ואנסה להבין מה כתוב שם.. אני מודה לך מקרב לב מס1..
מ מס1 New member 28/8/05 #36 זה ממש פשוט להבנה אני בטוח שתצליח לנצל זאת לעדכון רשומות הוספת רשומות ועוד אנחנו כאן
כ כורש הגדול New member 28/8/05 #35 כן שיניתי לפי מה שכתוב בספר ../images/Emo13.gif אגב, שאלת תם-מה היתרון שבהגדרת ה-ConnectionString בשיטה שלך?
כן שיניתי לפי מה שכתוב בספר ../images/Emo13.gif אגב, שאלת תם-מה היתרון שבהגדרת ה-ConnectionString בשיטה שלך?