מחיקת נושאים- חשוב! חשוב! חשוב!

../images/Emo12.gifבשביל מי הפורום???../images/Emo12.gif

גלעד אולי את ה יכול להסביר לי מהי מטרת הפורום? ןעבור מי נועדה? מכיוון שבזמן האחרון קורים דברים שאינם מובנים לי בפורום. אשמח אם תוכל להסביר זאת בהקדם האפשרי. בתודה יונתן.

sawicki

New member
מחיקת נושאים- חשוב! חשוב! חשוב!

לצוות הרכזים שלום, אם אני לא טועה מטרת פורום שכזה הוא לשמור על קשרים בין חברי נוער תל"ם. בזמן האחרון יש תופעה שבה נכתבים דברים שאחר כך נמחקים.חלק ממה שנמחק על ידיכם רק בא לשם המטרה הנעלה של הפורום- קשרים בין בני אדם. ראשית, כל ביטוי לכעס, ריב או רגש שלילי, שלגיטימי לאדם להרגיש דברים מסוג זה, נמחק מהפורום. לעיתים אין אפשרות לשני אנשים להביע את עצמם זה מול זה והפורום משמש להם מקום שבו יוכלו לבטא אחד לשני רגשות. שנית, כל נסיון למנוע סכסוכים למען שיפור היחסים והקשרים בין חברי התנועה מורד גם הוא מן הפורום. האם אלו הם הערכים שיש לחנך למענם- אסור לפתור סכסוכים, צריך לשמור הכל בפנים????!!!!! ולבסוף, יש כאן פגיעה חמורה בערכי חופש הביטוי שלמענם התנועה פועלת! זוהי צביעות לאפשר לכמה סכסוכים כן להתקיים בפורום, ובד בבד לצוד אחר סכסוך ספציפי בוער אחד ולהשתיק אותו. במקום להשתיק סכסוכים, אולי כדאי להביא אותם לפני השטח. אולי כדאי לבקר כמה אנשים על הלשון החריפה וההתנהגות הילדותית שהם מגלים, אבל יש לעשות זאת בצורה פומבית לעיני כל! כדי שנלמד מהבעיות האלו כולנו, ונצמח מהם.יש לגנות בחריפות אלימות מילולית, אבל לא להסתירה! יש לגנות בחריפות פגיעה ברגשות הזולת- אך אין להעלים עין שאינה קיימת! בושה וחרפה! צוות הרכזים אני מתבייש בכם ובצביעות הנוראית שלכם. הגיע הזמן לעשות קצת חשבון נפש! באהבה, אמיתי סוויצקי

תגובה

יש הבדל בין לנסות ולפתור סכסוכים לבין לשלוח איומים אחד לשני כמו שנעשה עד עכשיו. אם זה סתימת פיות- אין לי בעיה עם זה. הפורום לא נועד לזה. אם בא לכם תרדו אחד על השני ותאיימו אחד על השני ב- ICQ או כל דבר אחר. את אף אחד לא מעניין מה קורה בקבוצת הבנים ולמה- זה עניין אישי ולא קשור לחניכי נוער תל"ם. לכן, כל תכתובת שעוברת את הגבול תמחק מיידית!!! מסר לרועי ויונתן- בתור תומכי מחנה השלום ואפילו פעילים בו, מוזר לי שאינכם מסוגלים לפתור את הבעיה בצורה נעימה ורגועה ואפילו להגיע למצב של הפסקת אש אם לא לחזור ולהיות חברים. אם אתם מאמינים בפתרון עם העם הפלסטיני אני בטוח שגם ברמה האישית בינכם ניתן למצוא פתרון. זה לא חוכמה רק לדבר אלא גם לעשות. בכל מקרה, אופן התכתובת בינכם מביכה וממש לא ברמה שלכם ולא של נוער תל"ם. מקווה שהדברים יסתדרו, עמית

הבהרה

1) אני חייב לציין שאינני פה בשביל לכתוב הודעות פוגעות ומביכות. ואינני פועל בדרך זו, ועצוב מאוד שהצד השני כן. 2) אני חייב להבהיר, שאין לי שום קשר להודעת 'האזהרה' שפורסמה היום בבוקר.

צוות רכזים,

אם הבנתי נכון זה גלעד? אז אם זה אתה אולי תכין לעצמך שם פרטי גם כי לא יודעים מי מגיב

אל תתערבו!!!

יש לי כמה דברים לומר: 1. אמיתי עד כמה שאני אוהב אותו, הוא יצור שמתעסק בעניינים שלא קשורים אליו. 2. עמית דיברת על מחנה השלום אז הנה מושג קטן: הפרדה חד צדדית שזה מה שקורה פה מבחינתי. 3. אני לא זה שהתייחס ראשון לדברים אישיים על ה"צד השני"(כזכור ההודעה על העגבניות ברח, בית"ר הגיע מה"צד השני") 4. אין להתייחס למסמר הערב כדבר רציני כבר דיברתי עם גלעד על והבהרתי לו שמסמר הערב הנה בדיחה ירושלמית שניסינו להכניס לפורום. 5. מבחינתי אין שום בעיה ב"חבורת הבנים" כפי שקראתם לה. 6. והכי חשוב תפסיקו להתערב בעיניינים שלו שלכם. יונתן

הפורום הוא בשביל כולנו../images/Emo140.gif

הנה ההזדמנות לענות על מספר שאלות. מטרת הפורום היא ליצור קשר בין כל חברי, חניכי, רכזי, תומכי, מתענייני התנועה באשר הם. ברגע שאתם רושמים משהו בפורום הוא הופך להיות נחלת הכלל. כאשר אתם מכניסים את הריבים שלכם לפורום זה הופך להיות העניין שלנו כי הוא בתוך הפורום של כולנו. הפורום הוא לא סדנת גישור, יש לכם בעיות חברתיות תפתרו אותה בעצמכם! אל תערבו אותנו בעניינים שלכם! הפורום הוא כן מקום למשחקים, לשאלונים, לציטטות, לדו"ח הטסטים (ראשון- גלעד רוזנבאום), לעדכונים לגבי הטיולים והכנסים ומחנה חווי"ה, לשיתוף, למועדון המעריצים של שרון (שנפתח - תסתכלו בלוחות) ועוד ועוד. כיום אני משתמש בשם "צוות רכזים". מכיוון שאינני מתכוון להיות לנצח בנוער תל"ם, יבוא יום ורכז אחר יקח על עצמו את האחריות על ניהול הפורום. כדי שלא נצטרך לעבור שוב את כל מסכת ההתארגנות סביב הפורום, הרכז הבא יקח את שם המשתמש שלי וימשיך משם. עוד שאלות, טענות, מענות, בקשות, ת"ש, סעד, מין, כלכלה וכו' אתם מוזמנים לפנות אלי במסר או ישר בפורום!

../images/Emo98.gif נכון!

גלעד אתה צודק! וברגע שיהיה דו"ח טסטים נוסף, נוסיף אותך לרשימה :)

savrel

New member
תכין לעצמך ניק ניים

נוסף בכדי שנוכל לדעת שזה אתה! כשאתה משתמש בצוות רכזים משמע זה צוות רכזים. אז על תתעצל ותכין ניק ניים בשם גלעד!!! זה לא קשה גלעד נכון?

לא רוצה

לאף מנהל אחר בכל פורום שהוא אין שני שמות ואין כל סיבה שלי תהיה. הסברתי למה בחרתי בשם "צוות רכזים" ואני מתכוון לדבוק בו. זה לא קשה זה מעצבן. כל פעם לבדוק באיזה שם אני כותב ומתי אני כן יכול להכנס לפורום מנהלים ומתי לא. דרך אגב, אני ממש לא אוהב את הטון שלכם כלפיי וכלפי שאר הרכזים בפורום. אז הגיע הזמן שתירגעו. אני לא משרת של אף אחד מכם ואני לא מתכוון לתת לכם דין וחשבון על המעשים שלי. את הדין וחשבון שלי אני נותן לעמית, ליו"ר הקהילה שלי ולעצמי.

אני מדבר אך ורק בשמי

השם הוא רק לצרכי נוחות. מניסיוני האישי לדבר בשמם של אחרים יוצר מצב של אי נוחות וטעויות גם להם וגם לי. מאז אני מדבר אך ורק בשם עצמי.

למעלה