מחיקת מסמכים ב-word

מחיקת מסמכים ב-word

דחוף ביותר!!! האם משהו שמע על וירוס בשם dr. watson שמוחק מסמך בזמן הדפסה? האם ניתן לשחזר אותו . אבקש תשובה בהול

Black Snake

New member
מה קרה?... הלכה לך העבודה?

טוב, זה ברור שאין לך אנטי וירוס (או אחד לא טוב או לפחות אח לא מעודכן).. אני לא מכיר את הוירוס, אבל מציע לך לנטרל אותו. ואם נטרלת... ניסית פעם לשחזר את המסמך עם גיבוי? עשית גיבוי, לא????

uzi2

Active member
אני לא מכיר וירוס בשם הזה וגם

לא מוזכר וירוס בשם הזה באנציקלופדיות של וירוסים שבדקתי. יש להבדיל בין השם של הוירוס לשם של הקובץ שבו יש את הוירוס. זה שני דברים שונים. יש תוכנה לגיטימית שנקראת DrWatson שהיא תוכנת דיאגנוסטיקה שמגיעה עם חלונות, אבל אני לא בטוח שהיא מותקנת בהתקנה הרגילה. יש גם את וירוס ה- Shoho שמוסיף קובץ עם שם דומה לאותו מקום שבו יש את drwatson, (אבל שם דומה, ולא זהה). בכל מקרה, ה- Shoho לא מוחק קבצי וורד כאשר מדפיסים אותם.

drwatson

uzi2 תודה לך .אכן ,זו תוכנה שנקראת DrWatson שהיא תוכנת דיאגנוסטיקה שמגיעה עם חלונות. והיא שטעתה את ביתי. אבל, זה לא עזר להציל את המסמך. כידוע לי, ל- word יש שמירה אוטומטית של מסמכים וגם בשיחזור היא לא הצליחה למצוא את המסמכים האבודים (3 במספר).

Black Snake

New member
כן... תודי לו...

טוב, קודם כל קוראים לזה BACKUP, כמובן שזה לא ישמור לך את המסמך בתור NAME>.doc> אלא בסיומת של BAK - BACKUP. אז איך הופכים את המסמך של הבאקאפ למסמך הרגיל שהשתמשת בו? פשוט מאוד: קודם, מאתחלים את המחשב ונכנסים במצב דוס. נכנסים לתיקייה ששם נשמר ה-BAKUP עם פקודת CD, וכשמגיעים לשם כותבים: copy <name>.bak <name>.doc תנסי את זה... אלא אם אין לך גיבוי... אני לא ממש בטוח שזה כל מה שצריכים לעשות.. אבל אני חושב שכן... לא משנה, נסי את זה וזהו.

שא ברכה

Black Snake א. שמחתי לראות את תגובתך הראשונה והצינית אם יורשה לי.... ב. לאחר מכן שיתפת אותי בידע מקצועי וחשוב ועל כך -תודה. ג. לצערי הרב סיכמתי את המסמכים הנ"ל ללא גיבוי אבל אתה יודע ....נשים מקומן במטבח. ד. ראה מכתב זה כהוקרת תודה... כן ירבו כמוך וכמובן כמוני.

למעלה