מחיקת הודעות

מחיקת הודעות

לבאי הפורום, אחד מבאי הפורום ניצל את זכותו להוסיף הודעות אך עשה זאת בצורה מוגזמת ותלהמת ולכן הפעלתי את שיקול דעתי כמנהל והורדתי את ההודעה. ולאותו אנונימי - אכן גם לי היו המון שאלות לאיגוד. האיגוד החליט שפורום זה לא נאה לו, אני מקווה שהאיגוד יבין ביום מן הימים שהפורום הוא בדיוק המקום שעליו לתת תשובות בדיוק כמו שהפורום הוא המקום בו הוא מפרסם אירועים. בכל מקרה האיגוד החליט שיקיים אסיפה בה כל שואלי השאלות יקבלו תשובות ובכך השגנו את מבוקשנו. תגובתך הייתה תתגובה לא הולמת את תרבות הדיבור כאן. יפה יהיה אם תשיל מעליך את החזות האנונימית ופשוט תשתתף ככול צנחן מוכר. בברכת שמיים כחולים אורי

oferbar

New member
אורי, שיחקת אותה

התחלת לכתוב (כמעט) בלי שגיאות
אפרופו איגוד, לא הייתה החלטה שהפורום לא יאה לו, אלא זה לא יהיה מכובד לנהל דיון באופן הנ"ל של התנצחויות. ירון כתב שכול מי שיש לו שאלה מוזמן לפנות אל האיגוד. אופיר עשה משאל מי מוכן להגיע לאסיפה. אולי טושטוש יגיע ונראה סוף סוף במי מדובר. וואי, אני כבר מת מסקרנות!

magdiel

New member
תשתשתש ועכשיו גם ...

שתשתשת אני מקוה שלא מתפתחת כאן איזה שהיא מוטציה.

תשתשתש

New member
סתימת פיות

יש לנו כנראה דעות מאוד שונות על מה זה התלהמות ומה מוגזם. תרבות דיבור? ההודעות שלי מהמתונות פה. כל מה שלא חמוד ומתוק לא מתאים לפורום? ומי שאומר את זה מגזים ומתלהם? טוב. תהנו לכם עם הפורום שלכם, יהיה נהדר כי כולם רק יספרו אחד לשני כמה הם נהדרים והכל יפה, כולם אוהבים אחד את השני ומאושרים. אידיליה. אז תהנו מהיופי טופי.

למעלה