מחיקת הודעה

glitter8

New member
מחיקת הודעה

לאחר עיון בתקנון תפוז נחמקה הודעתה של גולשת עקב מספר עבירות על כללי התקנון, המצוינים למעלה, למקרה שיש צורך בריענון כל גולש/ת מוזמנ/ת להביע דעה בצורה שתכבד את הגולשים האחרים בפורום, אני מזכירה שגם ציון שם אישי או פרטים אישים של גולש אחר הינם אסורים, כל שכן כאשר מלוות לכך השמצות אישיות. אפשר לפתור דברים בצורה מכובדת

SHANILIROY

New member
וואו מה פיספסתי ...

חזרתי אתמול מאילת ואין לי מושג מה קורה ,עדכונים בבקשה איפה עוד נוכל לדבר כך על דיויד מבלי שיחשבו שהשתגענו ...

glitter8

New member
ואולי באמת הפורום מיצה את עצמו

וכמו שפורום מתי כספי נסגר, אחריו פורום עידן רייכל, אליהם הצטרף פורום רמי קליינשטיין, ואז נסגר גם פורום מאיר אריאל... הפורום של דיויד ברוזה לא אמור להיות מקום למריבות אולי הגיע גם זמנו להיסגר. גם ככה לפי הסקר (שרק 4 טרחו לענות עליו) אנשים זקוקים לפורום על תקן לוח מודעות. זה יש גם בעיתונים. אולי צריך לעשות חושבים, אפשר לערוך מפגשים גם בלי פורום, מה דעתכם?

SHANILIROY

New member
לסגור ,מה פתאום !!!

איפה בכלל הכרנו ? שכחתם את הזמנים הטובים ? אם לא הפורום איפה תדברו כך על דיויד מבלי שיחשבו שחסר לכם בורג . אני בעד שכולנו נחזור לימים הטובים .

glitter8

New member
../images/Emo45.gif

לנו חסר בורג?
לנו אף פעם לא היה בורג... הלוואי שנחזור לימים הטובים, אין שום סיבה שזה לא יקרה, דיויד ברוזה הוא זמר מיוחד והפורום הזה הוא פורום מיוחד, לא ראיתי אף פורום שעושה וחווה דברים כמו שלנו ימים של חגיגות והתרגשויות, שרשורים אינסופיים אחרי מפגשים והופעות כאלה ואחרות, בחונטוס, מצדה, ואולמות שלמים שרוקדים רומבה בסוף ההופעה, ומי נותן את הטון? כמובן- אנחנו-בשורה הראשונה.
רואים אותנו בדי וי די של מצדה, כל אחד קיבל תיעוד מיוחד בשיר אחר, אפילו חיברו את שתי ההופעות כך שזה יראה שמי שבא להופעה השניה כאילו היה בהופעה הראשונה, ביחד עם כולם אפשר להתגבר על הכל, בכל משפחה יש משברים, ואני בטוחה שגם פה אנחנו לא ניכנע למשבר הנוכחי, חבל לי שאנשים חדשים יראו ויתרשמו כאילו ככה זה בפורום, כי זה לא, וחבל שהפורום יסגר, וזו גם אפשרות. אני בספק אם פייסבוק יתן את המענה. בפורומים אחרים זה לא עבד. "אולי זה רק משבר קטן וזה חולף? אולי אני פשוט נהייתי קצת עייף"? באמת נהיינו..מחר יום חדש
אולי נעשה מפגש שכל אחד יאמר את אשר על ליבו, ונשאיר אחת ולתמיד את הדברים מאחור אולי יגיעו לפורום אנשים חדשים דרך האתר של דיויד ויציפו את הפורום באנרגיות חדשות
ואולי כל אחד יראה מה הוא יכול לעשות כדי לתרום לאוירה יותר טובה, ולא רק להפנות אצבע מאשימה לזולת,
כי ביניינו, זה הכי קל. רק אני מבקשת דבר אחד, אל תדברו בשם אנשים אחרים-אם למישהו יש משהו להגיד-שיבוא ויגיד בעצמו ולא ישלח שליחים. כל מי שפנה אלי בצורה מכובדת תמיד קיבל מענה. אני מודה שגם אני התרתחתי היום כשקיבלתי הפגזה ארטילרית אישית ללא כל הכנה מראש ולכן גם עניתי כפי שעניתי. לאחר מכן הגעתי למסקנה שמוטב לוותר ולמחוק את כל זה. אפשר לכתוב הכל רק לפי כללי הפורום והתקנון של תפוז. ולסיכום... "אני מביט מהחלון אולי מגיע יום חדש..."

משמרותי

New member
תמיד מגיע יום חדש ../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

glitter יקירתנו.
אכן אין זה קל להחזיק,לתפעל,למשוך ולשמור פורום מהסוג הזה.צריך ונדרשים המון כוחות נפש,זמן,יצירתיות ויכולת התמדה בשביל לשמור על הרמה והאיכות. העולם משתנה,החיים משתנים,הזרימות תופסות כיוון אחר.עלינו מוטל לדעת לזרום עם השינויים ולהמשיך לשמר את הקיים. ללא עזרת שאר חברי הפורום,ועזרה והתחשבות מההנהלת הפורומים זה לא יתקיים וחבל. אני כואב זאת בכאב רב,כי חוויתי את סגירת הפורום הייחודי של מאיר אריאל. אני כותב זאת כקריאה לחברי הפורום,ולהנהלת הפורומים כאחד,לעצור את ההידרדרות הזאת של איבוד הנכסים התרבותיים ואבני הדרך שלנו. חברי פורום: הכנסו,תשתתפו,תעלו דיונים! כולה 5 דקות מזמנכם הנהלת הפורומים ואשכול המוזיקה: לא הכל בחיים זה רייטינג.יש עליות ומורדות וצריך ללמוד לחיות עם זה!לפי רשימת הפורומים הנסגרים יש לי תחושה שאתם כורתים אחד לאחד את ענפי העץ,מהיכן חדוות ההרס העצמי הזה????? מסתובב לנו רעיון בראש של חיבור שני הפורומים לאחד,כשם שמאיר ודיויד פעלו יחדיו עוד יהיה טוב,כן,ויהיה לנו טוב טוב מטוב מאד!

glitter8

New member
../images/Emo2.gif מופתעת על התעוזה, משמרותי ידידי היקר../images/Emo140.gif

מאד מחמם את הלב לקרוא את תגובתך העמוקה והרחבה לסוגיה שנוצרה כאן, שהיא אכן הרבה מעבר לפורום דיויד ברוזה עצמו אלא גם התבוננות במקרה של אמן כמו דיויד ברוזה כמי שמייצג אמנות איכותית שקיומה ברחבי הפרדס התפוזי הולך ומצטמצם ובמקומו מתמלאים דברים אחרים המכוונים למכנה משותף "רחב " יותר.. אולי זה יותר קל להתבטא כך כשאין לך את הכובע של מנהל פורום, אני מסכימה עם כל מילה שלך בעיקר שבאה ממקום שמבין את מי שבנעלים של מנהל פורום מסוג זה של אמן אחד עם איכויות נדירות בנוף המוזיקה הישראלית. אני מדגישה את חשיבות העזרה של חברי הפורום אשר בעצם החברים הם הפורום עצמו. ואני רואה את עצמי קודם כל כחברת פורום ורק אח"כ מנהלת הפורום, שכן במשך לפחות שנתיים - שלוש הייתי חברה מן המיניין. אינני יודעת מה יהיה בגורל הפורום, אבל אני מאד מודה ומוקירה את התמיכה שלך בימים אלו, זה לגמרי לא ברור מאליו, ובמיוחד אתמול שהיה יום קשה במיוחד עבורי. הפורום הוא הבייבי שלי ויכאב לי מאד לו ייסגר. כך שמי חושב שזוהי פרובוקציה כדי למשוך תשומת לב, טועה ובגדול. ומסתבר שיש מי שחושב ככה.. יהיה טוב!

משמרותי

New member
אלו דברים שיצאו מהלב

והם נאמרו גם בפורום מאיר וגם נשלחו במסר אישי למנהלי הפורום במסרים אישיים,אך לא היתה תועלת,כי כאשר רוצים לחסל ולהרוס בשם הרייטינג והקפיטליזם זה מאד קל.אינני יודע אם מנהלי תפוז חוו אי פעם מה זה להתאמץ,ולפעול למרות לפעמים התחושה שאת/ה לבד במערכה צודקת.אם הם מבינים את הקושי והעבודה המושקעת בזמננו הפנוי בחיפוש אחר חומרים חדשים,רעיונות וכן הלאה וכל זה ללא תמורה כספית... אני קורא כאן לאחראים מטעם תפוז להתייצב גלויות ולהסביר לחברי הפורום את המדיניות של האתר,ומדוע אינם מוכנים לתרום לתרבות הישראלית ולהמשיך ולעקור את העצים שלהם עצמם,הרי מקום יש למכביר וככל שהאתר גדל הרי זה משובח!

altofhen

New member
אולי...

אולי אם תפוז לא רוצים את הפורום, אפשר למצוא בית אחר? תפוז הוא לא האתר היחיד שיש לו מערכת פורומים

glitter8

New member
עלתה אפשרות נוספת שצריכה להיבחן

אינני יודעת כמה זה "פוליטי קורקט" שאני עונה בפרהסיה,-אולי בגלל זה תפוז "יפטרו אותי" אבל לעצם העיניין ישנם אמנים שיש פורום באתר שלהם עצמו, (רמי קליינשטיין למשל) ראיתי כבר כל מני מעברים, גם מתפוז אל פורום אתר האמן, וגם בכיוון ההפוך, פורומים שיצאו מאתר האמן והגיעו לתפוז, יש יתרונות רבים בלהיות פורום בפורטל גדול כי יש חשיפה גדולה ופרסומים גורפים בכלל הפורומים כגון אלה שקורים כשיש חידון נושא פרסים, ישנה גם אופציה של פתיחת "קומונה" בתפוז שממשיכה לאפשר את הפלטפורמה של ניהול דיונים בדיוק כמו בפורום אם כי אני בטוחה לגבי אפשרות למצוא את הקומונה בחיפושים בגוגל, אבל, דיה לצרה בשעתה, ואני בטוחה שהפיתרון ימצא אם תהיה שעת צורך כידוע ישנו דף מעריצים בפייסבוק, אם כי שם האפשרויות מוגבלות וכשמנהלים דיון אי אפשר לדעת מי הגיב למי כמו ב"שירשור תפוזי". אבל תודה על הרעיון!

YulaShpil

New member
../images/Emo45.gif גם אני בעד להשאיר

ובעד חזרה לימים טובים, ואולי לא חזרה, אלא לבנות לנו ימים טובים יותר
שני צודקת, זה ה-מקום לבעלי השריטה כמונו, אותה חרט עמוק המפרט... ברור שכבר נוצרו חברויות, שנמשכות וככל הנראה תמשכנה מחוץ לפורום, אבל זה לא יהיה אותו דבר ללא קיומו של הפורום הזה, כי בהחלט כאן הכל התחיל. מצד שני כולם צריכים להרים את הכפפה ולהמשיך ולהשתתף, להתעלות מעל כל החיכוכים והויכוחים ולנהל פה פורום לתפארת בדרך ארץ. מוסרת
לכולם, ומקווה להמשיך להיפגש כאן וירטואלית, וגם באירועים פחות וירטואליים.

glitter8

New member
חותמת על כל מילה../images/Emo88.gif

ותודה על כל התמיכה והייעוץ מאחורי הקלעים, למי שלא יודע-הנ"ל ניהלה את הפורום לפני שאני ניהלתי אותו, ומהמקום הזה היא (ומשמרותי) היחידה שיודעת איך זה מרגיש כשזה על הכתפיים שלך.

חבר'ה מה קורה פה ?

לכולנו ברור שמשהו לא טוב קורה כאן אך רק חלקנו יודעים במה מדובר אם כבר נפתח על הנושא דיון במסגרת הפורום .אז לא פייר שחלק מקבלים מסרים אישיים וחלק ממש לא יודעים במה מדובר מה שברור לי שמשהוא לא טוב קורה כאן מאחורי הקלעים וחבל מאד שזה כך סך הכל כולנו מאד אוהבים את דויד ברוזה ומאד נחמד שיש לנו פורום כזה אז.. על מה כבר יש לריב? אשמח מאד להיות יותר מעורבת אני בטוחה שאני לא לבד כולנו רוצים לדעת מ ה כ ב ר ק ר ה ??

glitter8

New member
אני מאד רוצה לשתף אותך

כדי שתרגישי חלק, מצד אחד, מצד שני, אני לא רוצה להעכיר את האוירה שאנחנו מנסים לצאת ממנה בכל הכח, כמו שאני רואה את זה מהזוית שלי, שוב, הזוית שלי בלבד, הכוון הכללי של הפורום פשוט שינה נושא. פעם הנושא היה דיויד ברוזה,
וכשעבר הרבה זמן ללא דיסק או מופע חדש, היה חלל שהתמלא בהתעסקות בדברים פחות נעימים
בעיקר מצד חלק קטן מאד של אנשים, אבל מסתבר שמאד קל להרוס כשמאד רוצים. ואני עוצרת את עצמי מלהתפתות ולהוציא פה את אשר על ליבי, תשמחי רק שאת לא חלק מהעיניין, וביום שזה יהיה היסטוריה נוכל לברך על המוגמר. אני בעד שיבוא לפורום "הדור שלא ידע את יוסף" והעתיד יהיה טוב יותר ודי לחכימא ברמיזא. ת'כלס, זה היה רכילויות קטנות וחסרות משמעות שלצערי לא תורמות לאוירה טובה. לא מעבר לזה. ממש לא הפסדת כלום. להיפך, כולנו הפסדנו ימים של כיף.

לא סיפקת את יצר הסקרנות שלי

אך בכל זאת תודה על תשומת הלב והתשובה היפה חיזקי ואימצי... אנחנו תומכים עד הסוף בתקוה שזה,יהיה טוב

H I L A M A

New member
../images/Emo45.gif לא לסגור

ענבל, תעדכני גם אותי בבקשה. זה באמת לא אותו הפורום שהיה כשרק גיליתי אותו אבל מפה ועד לסגור אותו יש מרחק גדול.... זה תמיד היה ותמיד יהיה הבית החם שלנו...

?

חייבת לציין שאני מרגישה קצת מחוץ לעניינים, ממש הופתעתי לגלות את השרשור הזה-גם מכיוון שאני דואגת להכנס לפורום לפחות פעם ביום ולא ראיתי את ההודעה טרם מחיקתה, וגם בגלל הטונים הצורמים שכנראה היוו חלק ממנו. אני כמובן גם בדיעה לא לסגור את הפורום-אבל, וזה אבל מאוד חשוב-חבל לי שרק כאשר קורים אירועים מהסוג הזה, וכל חברי הפורום בדיעה אחת לא לסגור-שזה מגניב, וזה אחלה, אבל חברים, הפורום הזה נמצא פה כל ימות השנה, וכמו שאמרה המנהלת שלנו לא פעם ולא פעמיים-מצבו לא טוב, ועכשיו עם האירוע הנ"ל אני חוששת שאפשר להגדיר אותו כגוסס. זה יפה שהרבה אנשים מרגישים שהפורום הוא בית חם בשבילם ושבו הם הכירו, ושפה הם מוצאים שותפים "לשריטה" הזו שנקראת דיויד, כמו שאחרים הגדירו אותה, אם ככה המצב, אז חייבים לעשות שינוי. קודם כל ולפני הכל-לי באופן אישי ואני בטוחה שלעוד כמה חברים פה-טונים מכוערים-לא נעימים לאוזניי, אם למישהו יש משהו להגיד הוא מוזמן להביע את דעתו בצורה מכובדת כזו שלא תפגע באחר, ושלא תביא אחרים למצבי רתיחה, ואם קשה לו להגיד את זה בצורה אחרת-פה זה לא המקום שלו. ודבר נוסף, ולא פחות חשוב-חייבים להתחיל לעורר אותו לחיים, עקב הודעת המחיקה, אני מגלה פה אנשים שלא ידעתי שהם חברים בפורום,או עדיין חברים בפורום, אם כולם מסכימים שצריך להשאיר את הפורום-אז חייבים לעשות לו החייאה, ולכל המרעין בישין שכותבים הודעות מכוערות - CLEAR!

SHANILIROY

New member
אוקיי עכשיו שאנחנו מבינים שכולם בעד אז בואו

שלחו גם הצעות והגיבו לא רק לשרשורים "מעניינים " כמו הנוכחי . כיף לקרוא את התגובות ולראות שרובנו רוצים את טובת הפורום .
אני באופן אישי על אף עיסוקי הרבים כחלק מהבדיקה היומית של האימייל הפייסבוק ,נכנסת גם לפורום לבדוק מה התחדש , אני בטוחה שגם רובנו אז כדי שלא יסגרו את הפורום היקר הזה ,של האדם שכ"כ יקר וחשוב לנו ,בואו נגיב ונכתוב יותר !

glitter8

New member
גם כאן-מסכימה על כל מילה,

ואני שוב מדגישה, לטובת מי שאולי חושב שזו איזו פרובוקציה מוזרה שלי- נכון שהיתה פה הודעה שנמחקה וגררה הרבה תגובות, אבל עיניין סגירת הפורום עלה עקב דרישות מינימום של הנהלת תפוז למספר הודעות שלא הגענו אף לחציו. ובלי שום קשר לאותה הודעה. כמו שmelafefona אומרת, הפורום אכן חשוב לכולם, אבל גם בימי שיגרה-הראו נוכחות. לא רק באיומי סגירה.
תודה על תגובתך המלפפונית

למעלה