מחיקה או תקלה?

מחיקה או תקלה?

לפני חודש וחצי הצעתי חברות למישהי בפייסבוק. מאז היא לא אישרה את בקשתי ולא דחתה אותה, ולמען האמת, כבר שכחתי מכל העניין. הבוקר ראיתי בסמארטפון שלי שהלילה קיבלי התראה שהיא אישרה את בקשת החברות שלי. אלא שעכשיו הגעתי למחשב, וכשנכנסתי לפייסבוק ראיתי שאין שם התראה על אישור החברות שלה, וכשחיפשתי את שמה, ראיתי שכתוב שם "הוסף כחברה", התראה שיש למישהו שמעולם לא שלחת לו בקשת חברות, או שאחד מכם מחק את האחר מרשימת החברים שלו.

נכון שטכנית אפשרי שהלילה היא אכן אישרה אותי ומחקה אותי מיד (קצת מוזר לעשות זאת, אבל ניחא), אבל האם ייתכן שזוהי תקלה שלא בשליטת אף-אחד משנינו?

shoosh2607

Member
מנהל
הכל יכול להיות

אני הייתי מחכה שעה-שעתיים לראות אם משהו משתנה

מה כבר יכול לקרות בשעתיים?

בכל אופן, גם עכשיו אין שום שינוי (לא שאני ממש מחכה לזה, אבל כמובן שמעניין אותי מה קרה שם)

shoosh2607

Member
מנהל
הכי הגיוני זה אישור ומחיקה

אבל מצד שני, לא חסרים באגים בפייסבוק...
אגב, בסמארטפון היא מופיעה כחברה?

עד עכשיו לא ידעתי

שיש חברים גם בסמארטפון. איזו אופצייה לרשימת חברים יש שם?

אגב - אני לא נמצא כלל בוואטסאפ, אם לזה התכוונת.

shoosh2607

Member
מנהל
כתבת בהודעה הראשונה

שראית בסמארטפון שהיא אישרה אז אני שואלת אם דרך האפליקציה שם היא מופיעה כחברה?

אז אבהיר

מה שראיתי בסמארטפון זו התראה של הפייסבוק. אגב, גם את ההתראה הזו אני כבר לא יכול לראות עכשיו. עד עכשיו לא ידעתי שיש אפליקציה של הוספת חברים בסמארטפון, אז מן הסתם היא לא מופיעה שם.

shoosh2607

Member
מנהל
זה לא אפליקציה של חברים

יש לך את האפליקציה של פייסבוק בטלפון? אם לא, אז איפה קיבלת התראה?

יש לי גישה לפייסבוק דרך הסמארטפון

אבל ההתראות שאני מקבל שם, הן של הפייסבוק עצמו, ולא של משהו נפרד. יכול להיות שיש פה פונקציה שאני לא מכיר, ושזה מקשה עלי להבין למה התכוונת.
אני יכול לגלוש דרך הסמארטפון, אבל מה הקשר להוספת החברים?

shoosh2607

Member
מנהל
יש לך בטלפון את האפליקציה של פייסבוק

או שאתה גולש דרך הדפדפן?

הגעתי לשלב אי-הבנת השפה

אבל אני מניח שזה דרך הדפדפן. למען הסר ספק (אם זה רלוונטי) - אני נכנס לפייסבוק דרך אייקון של הפייסבוק עצמו, אבל לפי עניות דעתי זו לא אפליקציה.

גם זה כבר מתחיל לסבכני...

אבל אפשר לעשות את זה יותר פשוט:
כיוון שעד עכשיו לא ידעתי שאפשר לצרף חברים בסמארטפון בנפרד, כנראה שגם במקרה הספציפי הזה לא עשיתי זאת, ואותה חברה מן הסתם לא הייתה חברה שלי בסמארטפון, כי לא ידעתי שהאפשרות קיימת.

shoosh2607

Member
מנהל
אתה לא מבין אותי

אני אסביר שוב - פייסבוק בטלפון זהה לפייסבוק במחשב.
אתה אמרת שקיבלת התרעה בטלפון אבל במחשב זה לא קיים אז רציתי לדעת אם כשאתה נכנס דרך הטלפון לפייסבוק זה כן קיים ואז יש בעיה במחשב או שלא.
&nbsp

עכשיו הבנתי, וזה אכן נשמע יותר פשוט ממה שחשבתי

אז ככה:
כשאני נכנס לפייסבוק דרך הסמארטפון - ההתראה מופיעה.כשאני נכנס דרך מחשב - לא. וניסיתי את זה אתמול דרך הלפ-טופ האישי שלי, ועכשיו דרך מחשב אחר.
אבל - גם כשאני נכנס לפייסבוק דרך הסמארטפון, ואני נכנס להתראה הזאת, אני מגיע לכרטיס האישי של אותה חברה, והיא לא רשומה שם כחברה שלי (מצויין "הוסף כחברה").

shoosh2607

Member
מנהל
אם כך

אז כנראה שהיא אישרה ומחקה (אחרת היה כתוב "נשלחה בקשת חברות").
&nbsp

למעלה