מחיצה

Aדניאל

New member
מחיצה

האם למשהו יש מושג היכן ניתן לרכוש מחיצת ברזל עם פרגוד (כמו בבית חולים)(כדי לחצות מרחב חדר לשניים) ?.

אין לי תשובה אבל-

מניסיון אני מציאה להזהר עם מחיצות מהסוג הנ"ל אם הוא נועד להפריד חללים במקום שמסתובבים בו אנשים אשר אינם מודעים לכך שהמחיצה אינה יציבה. אנשים אלו (חולים דמנטים, ילדים קטנים וכו) עשוים להשען על המחיצה וליפול איתו... טל

Aדניאל

New member
מחיצה

אכן מדובר בקליניקה של ילדים ולקחנו בחשבון שזה מסוכן אבל אין לנו כל רעיון אחר. האולם בו מטפלים ענק והילד המטופל "מתפזר" בחלל כ"כ גדול. יש למישהי רעיון?

ורד מ

New member
כן, יש לי רעיון

אם יש אפשרות להשקיע כסף אפשר לחלק את החלל על ידי מחיצת אקורדיון כך שאפשר לפתוח ולסגור אותה על פי הצורך. אפשר גם לתכנן את המרחב כך שהארונות הגבוהים או השידות ישמשו כחוצצים. אפשר וילון, ואפשר להתייעץ עם בעל מקצוע - במיוחד שמדובר בקליניקה של ילדים !

Aדניאל

New member
מחיצה

תודה לכל הרעיונות, ראשית, יש בעיה של כסף... לכן מחיצת אקורדיון לא באה בחשבון (בערך 80 אלף שקל). למה כוונתך "בעל מקצוע"? פשוט אין לנו מושג למי לפנות. תודה

ורד מ

New member
אדריכל, מעצב פנים

או אפילו מישהו שמספק שירותים וציוד למרפאים בעיסוק, וראה הרבה קליניקות בחייו עם פיתרונות יצירתיים כמו דני שקדי מ"גן בתנועה" או עופר שחרור.

למעלה