איך אני מגיע למחיצה הנסתרת במחשב נייד שלי ? ניסיתי לבדוק את זה בקבצי העזרה של המחשב וכמו כן בחיפוש ברשת אך לא מצאתי... המחשב הוא לנובו T60 תודה לעוזרים
היא מחיצת UNIX... בכל מקרה אם אתה רוצה לאחזר את המערכת משם בהפעלת המחשב לחץ על THINKVANTEG אם המחיצה שלמה/קיימת המחשב יפעיל את תוכנת האיחזור שבה... אם עשית RECOVERY CD אתה יכול לאחזר איתם זה צריך לכלול את המחיצה. או נסה לבדוק באתר לנובו אאל"ט צריך להיות שם הורדה כללית או בהתאם לדגם לא זוכר.
ניסיתי לעשות RECOVERY למצב שהמחשב יצא מהמפעל. וקיבלתי הודעת שגיאה,שאין את הפונקציה של שחזור המערכת. הבנתי מה זה אומר,השאלה איך אני גורם לה לפעול.אני חייב שיהיה לי את זה בילט אין במחשב.דרך התוכנה של הטינקפאד.
אם לא זאת בעיה... הדרך היחידה שאני יכול לחשוב על לצאת מהתיסבוכת היא... לעשות ZERO DISK לדיסק הקשיח ולפנות ללנובו שיפרמטו ויתקינו מחדש את המערכת הפעלה והמחיצה...
תוכנה שבניגוד לפורמט שמכינה את הדיסק לעבודה היא כותבת על כולו 0 {לדוגמה} = דיסק שצריך לפרמט כדי לעבוד איתו. אם יש לך דיסק שיצרת דרך הTHINKVANTEG הוא משמש לאיחזור כולל... כלומר בסוף ההליך אמור להיות לך מחיצה ניסטרת + המערכת הפעלה שהיתה וכו'.. לא יודע לגבי מחשבי לנובו אגב בטושיבה הישנים אפשר היה להוריד את תוכנה שיוצרת את הדיסקים {בין אם יש מחיצה ובין אם לא} כיום טושיבה מספקת CD RECOVERY. בקיצור אם יש לך את הDVD/CD'S {וזה אמור להיות DVD+CD או איזה 7 CD'S אאל"ט} אתה יכול לאחזר דרכם למצב של מחיצה ניסטרת עד כמה שידוע לי... הCD הראשון הוא BOOTBLE הכולל את תוכנת האיחזור.
יש לי מקום שאני מוריד ממנו 7 דיסקים שמתאימים לT60,אבל אני חושש שמדובר בגירסא סינית. אני מוריד עוד גירסא ,אך היא מותאמת לT61,אני מקווה שזה לא יגרום נזק,ויתאים למחשב שלי תודה על המענה והעזרה