מחייב שירשור חדש

GUILTY

New member
מחייב שירשור חדש

טוב מי שלא היה משוכנע שזאת חברה של מאייקי שתסתכל טוב טוב

../images/Emo12.gif

איזה חמודיםםם. אבל למה?
יש פראנקי ויש מייקי. נשארו ג'ר ריי ובוב! [אם לבוב יש..] תודה על התמונה!

kati666

New member
יש לך תמונה שלהם ביחד?

הייתי רוצה לראות מאוד מאוד :]

קרניjack

New member
אין תמונה שלהם....עד כמה שידוע

בפורום הרישמי לא מצאו כלום, הם שומרים על מערכת יחסים סודית כדי שלא יתערבו להם בחיים

קרניjack

New member
כן...

הכינוי שלה זה קטמאנדו (לפי ההקדשה בדיסק), במקומו היתי עשוה אותו הדבר, בימינו יש מעריצים משוגעים

קרניjack

New member
זה מה שכתבו פעם בפורום הרישמי

אבל מי יודע אם זה נכון.. אני מאמינה שיש חברים סמויים שלהם שוראים ומגיבים פעם, כמו כאלה שהצטפרו ביום שנפתח הפורום אבל כתבו רק הודעה אחת מאז ועדין מחוברים לפעמים, אבל לא נראה לי שהם יכתבו את זה, אולי זה שמועה

GUILTY

New member
ניצול שירשור......מישהו ראה את זה?

ראיתי די מזמן אבל לא דיברו על זה כאן ואחת בפורום הרישמי כתבה משהו שנשמע ממש הגיוני ונכון לדעתי.......מה אתם חושבים? - על מה שהיא כתבה ועל המסר שהוא מנסה להעביר. הציטוט של הילדה: i dont know about gerard accepting all our sins and crap when he says give me all your poison and pills ect..ect..its like when he says "you wanna fuck me?"do you think im sexy?" and all the girls scream yes then the part when he says "if this is what you want (in other words a teen idol) then he says "then fire at will" he dont wanna be that so just might as well shoot him but they wore the vests because it gave them the feeling of being indestrucable (fuck spelling sorry) your running after something you'll never kill... finnialy "give me a reason to believe" he want to believe in us and that we believe in him and not lust and worship him... anyways thats just my point of view התמונה-------> סימו לב לשורות האחרונות. "תירו בזה שמעביר את המסר, ותקשיבו למסר (של השיר עצמו).

GUILTY

New member
בעברית

" אני לא יודעת בקשר לזה שג'רארד מקבל את כל החטאים שלנו כשהוא אומר "give me all your poison and pills" זה כמו שהוא אומר בהופעות - "you wanna fuck me?"do you think im sexy?" ואז כל המעריצות מתחילות לצרוח "YES", ואז הוא אומר "if this is what you want" "then fire at will" במילים אחרות הוא אומר שהוא לא רוצה להיות כזה (כאילו אחד ששוכב עם מעריצות).......בגלל זה הוא אומר שעדיף כבר שירו בו. אבל הם לובשים את האפוד מגן כי זה נותן להם הרגשה של בלתי מנוצחים "your running after something you'll never kill... " ולבסוף - "give me a reason to believe" - זה כאילו הוא רוצה להאמין בנו המעריצים ושאנכנו נאמין בו ובמוזיקה ולא נאבד ונתחיל לסגוד לו בתור אדם עם פנים יפות. ניסתי כמה שיותר לפרש כמו שכתוב אבל הוספתי קצת

kati666

New member
התחלתי לסגוד בגלל המוזיקה

ואני כמובן ימשיך,אבל יש ויש. בכולאופן,לכול אמן יש חלק קטן שמעריץ אותו בגלל היופי וכול השאר...שיקבל את זה.אני מאמינה שהחלק הגדול יותר מקשיב להם בגלל המוזיקה. חוץ מזה,ברור שהמעריצות יצעקו כן. עם הם יצעקו לא זה יהיה נורא צבוע XDDD.

kati666

New member
אבל מה שהם צועקות לא אומר שהם לא

מאמינות במוזיקה שלהם וזה. בכול אופן,באמת כול הכבוד לו על הגישה.

למעלה