מחט בערמה של שחת

hillad

New member
מחט בערמה של שחת

שלום לכולם, זו הפעם הראשונה שאני מספרת על התחושות והמחשבות האלה למישהו בכלל. אפילו לא סיפרתי לחברה הכי טובה . לא יכולה לבטא את הכאב והכעס והאכזבה מאנשים בעל פה. אני סטודנטית שנה ג . הייתי רוצה לחשוב שאני אינטליגנטית, חלק ממקורביי אף יעידו על כך. אספר הכל באמת ובכנות מבלי לייפות דברים ומבלי לשקר לעצמי ואולי כך על ידיי תגובות אוכל לעלות שוב על הסוס. בשנה א הגעתי ללימודים (הנדסה) כולי מלאת ציפיות לקראת השנה, החברה, הלימודים הכה מעניינים. מהר מאוד התברר כי העומס וההשקעה רבים, ולוקחים הרבה אנרגיות. הכרתי בחור נחמד מהכיתה והתחלנו לצאת. תחילה אמרתי לו שאני לא רוצה משהו מחייב ישר, שאנחנו צריכים לקחת את הזמן בקשר שלנו ושאני לא בטוחה שאני רוצה בכלל לצאת איתו. לימודים ולחץ - אין זמן לקשר כל כך.הבחור, שאני הייתי הקשר הראשון שלו, התעקש מעט, ואני , אחרי כשנה ללא קשר רציני, (האחרון נמשך 2 שנים ואני סיימתי אותו, ואותו בחור ואני חברים טובים עד היום), בכל זאת אמרתי, יאללה נזרום. הייתה שנה מופלאה של המון בילויים, לימודים משותפים, חויות, כיף. אך, תמיד ידעתי שמתי שהוא אני אגמור את הקשר - הבחור לא מישהו שהיתי רוצה לחיות איתו כל החיים. גם הוא רמז איפשהו שאנחנו נסיים זאת מתישהו. חלפה שנה. נפרדתי ממנו בקיץ. היה בסדר, הוא היה בסדר עם זה, עד אשר החלטתי לצאת עם בחור אחר מהכיתה שלי ( ואנחנו שלושתינו בכל הקורסים יחד). אוו , אז גיליתי את פרצופו האמיתי. אני והבחור השני פשוט מוחרמים על ידו והוא הולך ומפיץ עלינו רעות. לא חכמים, לא טובים בלימודים, דופקים אנישם אחרים .. מה ??? לעזזל קורה ? פה מה זו כל הילדותיות הזו ? יש לציין כי אני והראשון סיימנו את הקשר בהדיות ובכך כי אנחנו לא ממש מתאימים (מנטליות שונה, דעות שונות מדיי) הוא היה ממש בסדר איתי בהתחלה ואף איחל לי הצלחה בקשר הבא שלי. אתם יודעים , גמרנו בטוב. לא כאסח ולא נעליים. אז מה פתאום ? בתחילת השנה השלישית שלי אני מוצאת את עצמי אכולה , על ידי זה שהוא עובר במסדרון ולא מסתכל לכיוון שלי אפילו ? מה עשיתי לא ? כלום, רק יצאתי עם חבר אחר לכיתה. הוא אכול קנאה , חסר כל אנטליגנציה רגשית ילדותי וקטנוני. אגב, יש לנו חבר טוב ומשותף אשר מאוד מבין לליבי, ומנסה לגשר בניינו אך ללא הצלחה. מילא, אם הייתה פה בגידה, הייתי מבינה את ההתנהגות שלו. אבל סתם כך ? למה ? האווירה בלימודים כה עכורה. אציין כי עם הבחור החדש אני יוצאת כבר שנה, בכוונינו להתחתן, טוב לנו יחד. למה הוא לא יכול לשמוח בשמחתי ? למה לא לעודד ? אני כל הזמן מדברת איתו, שיחות חולין. נחמדה. והוא עושה לי דווקא. לא מובן לי העסק הזה. ובטח שלא החרם המטופש הזה עם שאר חברינו. הוא מקנא, אני בטוחה, גם בחוכמתי של חברי הנוכחי. אנא , עצה פה איך להתנהג כלפיו, מבנים / בנות ממש תעזור לי. אני לא אדם, שיורד על אחרים, לא מעליבה, חברה עם כולם. והוא וחבריו פשוט עושים לי את המוות. אך על מה שהוא העביר את חברי הנוכחי, ההשמצות, וניבולי הפה ... על זה אני רוצה להחזיר לו , אולי ללמד אותו לקח. אולי לא. וואלה אני מרגישה ילדה בגן. טוב ... מה עושים ? איך מתמודדים ?

lior07

New member
אז ככה..

ברור שהבחור מקנה וזה טבעי, בתור בחור אני יכול להבין את הפגיעה של האגו הגברי ואם אני ישים את עצמי בנעליו אני בהלט יכול להבין את הרגשתו ותחושותיו כל עוד קיים אצלו רגש אליך. מה שאני לא יכול להבין זה את התנהגותו אשר בהחלט מעידה על ילדותיות. הוא עדין כנראה לא מצא אף אחת ושהוא רואה שמישהו אחר מצליח לשמח אותך יותר ממנו זה גורם לו לתחושת כעס עצמי. עצתי היא:תנסי לדבר איתו אבל שיחה ב4 עינים תסבירי לו שהוא פוגע בך ונסי ללעודד אותו לגבי המשך דרכו בתחום הזוגי. אם הוא יסרב ופשוט ימשיך, התעלמי מתישהו הוא היתייאש ויפסיק,אל תנסי להחזיר לו כי זה מה שהוא רוצה ,יחס ממך. בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה.

hillad

New member
קצת יחס ...

כבר עשיתי עם חברי לשעבר מספר שיחות לגבי היחס המזלזל והכ לא הוגן שלו, כלפיי וכלפיי חברי החדש. הוא אף אחמר שהוא מצטער כל כך ושהוא רוצה לבקש סליחה מחברי החדש ובאותה נשימה לקח חזרה את דבריו. ממש עסק ביש . לכן, אינני יודעת אם עלי לומר לו שהוא פוגע בי ולהתחנן ליחס טוב יותר. הרי הוא כבר יודע שהוא פוגע בי וזה מה שהוא רוצה, לפגוע, יחס קראו לזה איך שתרצו. ממש , אבל ממש ממש כואב.

ליה7

New member
היי hillad.... אין לך מושג כמה אני

מבינה לליבך.... לי קרה בדיוק אותו דבר! יצאתי עם בחור מהפקולטה, נפרדנו בהדדיות בקיץ, חזרנו ללימודים לפני שבוע (בנפרד) ופתאום הוא מתנהג בשיא האינפנטיליות! מנסיון.... הבן אדם ממש לא התגבר עליך! כואב לו! למרות שכביכול החלטתם "ביחד" הוא לא מתמודד עם העובדה שאת המשכת בחיים ועוד יוצאת עם מישהו שכל יום הוא רואה אתכם ביחד ומתמודד מחדש עם הכאב. את כל ההשפלות שלו והחרם שלו את צריכה לקחת בערבון מוגבל. אני אפילו הייתי מרחמת עליו קצת... עד שלא יצאת עם מישהו אחר הוא עוד חשב שיש איזשהו קמצוץ של סיכוי לחזור...... אולי תנסי לקחת אותו לשיחה ורמוז לו שההתנהגות הזו לא מוסיפה לו קרדיט אצל אף אחד ובטח לא אצלך, שהיית רוצה שהיחסים בינכם לא יהיו עכורים כאלו ושאולי בעצם... אפשר בגיל שכזה להתנהג כמו שני אנשים בוגרים!!! (וכמובן הכל עטוף באמפטיה וברוח טובה...)

ReLoser

New member
מצד אחד את יכולה להתעלם..

ופשוט להינות עם החבר הנוכחי שלך ולהתנשק איתו "במקרה"ליד החבר לשעבר. או שמצד שני אם אתם באותו שיעור ואת רוצה נקמה מתוקה על ההקנטות שלו.. תדביקי מסטיק בכסא שלו..ואז כשהוא ישב ולאחר שהשיעור יגמר... את תתצחקי והוא... מקווה שעזרתי

lior07

New member
טעות!!

להתנשק במקרה רק ירגיז אותו יותר.. איך את ההית מרגישה אם ההית מאוהבת במישהו והוא היה עושה לך את זה? נכון הוא לא בסדר עם ההיתנהגות שלו אבל זה בא מתוך כאב, לא כדי להכאיב לו עוד. בשלב מסויים זה יעבור לו כמו בכל תהליך החלמה:כאב..הכחשה..השלמה..החלמה!

hillad

New member
תודה לכולם, בנים ובנות ...

שמעו, שמתי לב שהגברים שעונים לי פה דיי מעוניינים בגישה יותר מתונה ופחות להכאיב לבחור או ללמד אותו לקח. ואני שואלת אם לא ? אז איך ? בטוב לא ממש טוב איתכם ...

lior07

New member
hillad!! שמעי...

חוץ מ reloser (שימי לב לשם) כולם אומרים ללכת בדרך המתונה יותר פשוט שימי נעליך בנעליו זה מה שאני עושה תמיד וכך אני מרגיש פחות או יותר איך הצד השני מרגיש בכל מקרה זו החלטה שלך.בהצלחה.

למעלה