מחטטים לי במסנג'ר

Rinattt

New member
מחטטים לי במסנג'ר

מחטטים לי באי מייל אז תשאלו איך זה יכול לקרות? כי אני אהבלה ולחבר שלי לשעבר יש את כל הסיסמאות שלי במחשב [כן גם של תפוז]. אין לי סודות צבאיים אבל בכ"ז זה לא נעים שמחטטים. ואיך אני יודעת? משנים לי הגדרות במסנג'ר, משנים לי את הכותרות מבלי שארצה [חביב מצידו שזוכר את שמות הבנות שלי והחליט לכתוב ל' כ' ל' הנסיכות שלי], אני באה לבדוק אימיילים והשם נעלם וזה קורה כשנכנסים ממחשב אחר [מייל בוואלה] בוואלה שיניתי סיסמה, בתפוז גם, רק במסנג'ר לא יודעת איך לשנות... מי יודע??? זה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לי

קטי30

New member
../images/Emo46.gif יא וורדי בחיית' זומזום../images/Emo12.gif

טוב, אם יתגלה לך עשי טובה שלחי גם לי לכל מקרה
מהבולית חולית עליך איניי ואי

Rinattt

New member
כפרה

נתפסה לך העין או שיש לך שעורה?
אמרו לי גם להתרחק מצרות
[אופס נתפסה לי העין או שהדבקת אותי בשעורה]

childman1

New member
אמרו לך להתרחק מצרות ובכל זאת

נתת לו את כל הסיסמאות...את ממש
אגב, אפשר להתלונן במשטרה על כך, זו עברה פלילית.

קטי30

New member
לא אמרו../images/Emo35.gif

אמרתי הסברתי דיברתי מלמלתי צעקתי אין לא עוזר

קטי30

New member
בואי ללבוהםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo122.gif

אבוטיזי וסחבי
מבצע חברה מביאה חברה שלחו לי מבצע לכלה לכי תסבירי להם אני כבדה אני בחלומי מדמיינת את עצמי בלבן רק על אלונק'ה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחיי, יש צרות גדלו יותר כפרע' והמאוּסססססססססססס עזבי, אולי הוא יתפגר/יתפגר פעם
ת נ י - ח י ו ך נשמה

Rinattt

New member
או שיתבגר הילד... ../images/Emo8.gif

יאללה עד כדי כך קשה הפרידה ממני...
[מה שבטח מזכיר לך בדיוק מה היה לפני שנה עם ה"מאמי"]
שטויות, נחמד לי לדעת שאני בלתי נשכחת

קטי30

New member
../images/Emo5.gif היית חייבת להזכיר../images/Emo8.gif

מ ע כ ש י ו
נשמאמי
לא קוראת לי ככה אני לא באה

d a n i e l s 5

New member
אאוץ'......

אותי סיפורים כאלה ממש אבל ממש לא מצחיקים....... וממש אבל ממש לא משעשעים....... אותי סיפורים כאלה מעצבנים . מתנצלת מראש שלוקחת את זה למחוזות אחרים למחוזות קשים. לא אוהבת !

Rinattt

New member
ספרי לי על זה...

אבל משתדלת לא להתעצבן אם כי תגובה ראשונה שלי הייתה צעקה גדולה, וזה בא לי לאט ובחשדות כשכל פעם משהו היה נראה לי שונה אם במייל או במסנג'ר עד שהנפילה הגדולה הגיע בכך שכתב לי במסנג'ר בכותרת את שמות הבנות שלי. עכשיו איך לעזאזל משנים סיסמה במסנג'ר?

Rinattt

New member
הגיע=הגיעה, סיסמה=סיסמא

עייפות של יום ראשון ללימודים

לגבי המסנגר

רק לידע כללי לא אני לא יודעת להחליף סיסמה אבל כשאת למשל פותחת דואר וצופה במצגת הסטטוס שלך משתנה לעסוק לא זמין ... יש אפשרות לשנות את זה בחלון האפשרויות אם הוא נכנס למסנגר שלך.... את לא יכולה להיכנס יחד איתו לאותו חשבון מופיע לך חלון בו כתוב נכנסת ממחשב אחר..... יכול להיות שהבנות שיחקו במחשב
המלצה תפתחי מסנגר חדש בהצלחה

Rinattt

New member
הממממ...

הבנות לא נגעו במחשב מאתמול, מה גם שלפני חודש נעלמו לי כל האייקונים החדשים ופתאום בהגדרות ראיתי שסומן על שמירת היסטוריה. ובאי מייל לא נוגעות בכלל... הן לא נכנסות לאינטרנט בכלל יש להן את המשחקים שלהן. מוזר...

לא בטוחה לא בטוחה....

אבל שווה לנסות(אם עדיין לא מצאת את הפיתרון...) תשני את הסיסמא לכניסה לתיבת הדואר....ולדעתי אוטומטית משתנה הסיסמא למסנג'ר... שו פעם לא בטוחה בהצלחה.

Rinattt

New member
ותודה לאיש מיוחד ../images/Emo99.gif

על העזרה בשינוי הסיסמה לזרוס מאוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
תודה נשמה

deena

New member
שנוי סיסמא

גשי לדף של הוטמייל בחרי ב'אפשרויות' (אני עובדת עם הוטמייל באנגלית, אז קחי בחשבון שהתרגום הוא חופשי ולא מדוייק להוטמייל בעברית) בחרי ב'אפשרויות אישיות' בחרי 'סיסמא' בחרי ב'שינוי מידע סיסמא' לחצי על שינוי טא-דה.

Rinattt

New member
זהו ש...

הכתובת לא הייתה מאושרת כי זה אי מייל לא בשימוש שנים. אז אישרתי ושיניתי אבל במסנג'ר לא השתנה, אין לי שמץ אבל לזרוס נתן לי לינק ודרך שם שינינו הכל ובא לציון גואל...
טא-דא וטריל די דא ...

למעלה