מחזר מהעבודה

מחזר מהעבודה

שלום לכולם, רציתי לשתף,ולקבל דעות... מאז הפרידה מהגרוש שלי שזה היה לפני 7 חודשים,אני לבד. יש לי מחזר עקשן מהעבודה,שלא מפסיק לנסות כבר במשך שנה. הוא גרוש ללא ילדים,ונראה טוב מאוד... אני חוששת להכניס גבר לחיים שלי,בגלל הילדים(בני 16,9)לא רוצה לפגוע ברגשות שלהם,הכל עדיין חדש להם ולי. חוששת גם לפגוע בעצמי,קשה לי להאמין בכוונות שלו. אני נורא רוצה זוגיות,אבל הפחדים חוסמים אותי,גם בגלל העובדה שהוא עובד איתי באותה חברה. האם אתם חושבים שזה מוקדם מדיי ? כבר הפיצו בעבודה שמועות שאנחנו יוצאים. אשמח לקבל עצות.

d a n i e l s 5

New member
תראי....

כבר הפיצו ת'שמועה.....אז למה לך לא להנות ממנה ......:))))) ועכשיו ברצינות... לא ממש מתחברת ומצליחה להבין את הקטע של "להכניס גבר לחיים בגלל הילדים" .....כולה התגרשת, כולה הוא רק מחזר....איך כבר הגעת לקטע של להכיר לו את הילדים וכל הסיפור ????? זה כמו להגיד...למה לי להתאהב....שהרי בסופו של דבר האהבה תיגמר :) תחשבי על זה. ותהני לך גם מהדברים הקטנים של החיים .

Rinattt

New member
או כמו

למה לאכול אם עוד מעט נהיה שוב רעבים?
סתם שיעמם לי...

נכון...

שאני לא הולכת להכיר לו את הילדים,אבל אם אני אתחיל איתו איזשהו קשר מן הסתם הילדים ירגישו בזה. האם כדאי לחכות עוד קצת? הבעיה היא ככל שהזמן עובר, יותר קשה לחשוב על זוגיות.

אני לא בעד קשרים בעבודה

כל עוד הקשר מצליח זה אחלה אבל אם לא אז יש כאלו שלא יודעים לעשות את ההפרדה בין נושא העבודה לבין החברות לשעבר... מעבר לזה מה הלחץ ? אמרת שאת גרושה טריה או משהו דומה, לא ? אז הזוגיות שלך בטרם הנישואים היתה כזו טובה שאת כבר רוצה זוגיות חדשה ? את עצמך למדת להכיר ? לאן כולם רצים ? יש עוד הרבה דברים קטנים לפני המילה הגדולה הזו....

d a n i e l s 5

New member
האמת יש כאן בלבול...

בין הניק "גרושה 4 שנים" לבין ....".נפרדתי רק לפני 7 חודשים " ובעניין רומנים בעבודה......אתה צודק . אני לא התייחסתי לזה , כי לדעתי יש שם משהו עוד קודם שצריך לפתור :)

רות 2

New member
יש סיכוי של 50% הצלחה ו....

50% כישלון אחד המינוסים הגדולים זה ... לעבוד יחד גם אם .. ניפרדים הגישה שלך באשר לנושא הילדים היא דיי תוקעת... אההה ועוד משהו קטנטן........תני מקום לתחושות הבטן שלך לגבי האיש ............

מגשימה1

New member
תני לזה צ'אנס , אם הוא מוצא חן

בעינייך , אם את לחוצה , תגידי לו שתהיו ידידים בתור התחלה ותראו לאן זה מוביל , חייבים לקחת טיפה סיכונים בחיים , אם כל הזמן נזהרים אולי לא נפגעים אבל נשארים לבד וזה לא כייף בכלל , עדיף אפילו לחוות ולהיפגע מידי פעם מאשר לחיות ליד החיים ולהיות בודד . בקשר לילדים שלך , כבר עברו שבעה חודשים , זה לא שבוע אחרי הגירושין ואת לא מתחתנת מחר , אז הם ידעו שאת נפגשת עם מישהוא , זה לא חטא , זה חלק מהחיים ואני בטוחה שהם רוצים שתהיי מאושרת , את לא פוגעת בהם . זו דעתי בכל אופן .

Dardar63

New member
בואי נפריד את שתי השאלות שלך

ברשותך- 1. בן זוג באותה חברה. 2. לצאת עם מישהו כי הילדים " ירגישו". אני אתחיל ב2- הייתי מבררת לעצמי אם זה כי הילדים ירגישו או כי את תרגישי? וזה ממש לא רע להרכיש ככה, זה רק אומר שאת צריכה עוד זמן. ואם זה באמת בגלל הילדים אז תני לי לתת לך עצה מנסיון אישי- שמרתי על הילדים בצמר גפן לגבי הנושאי הזה- הילד הגדול שלי היה בדיוק בן 16- זה רק עשה את העניינים מסובכים יותר כשכן רציתי להכיר להם מישהו. הרכושנות כלפי, הבית כמבצר, ההרגלים בבית. הגעתי למצב שהילד הגדול גם לא היה " מאושר" כשהגיעו חברות אלי, ועל זה הייתי חוזרת ועושה טוב יותר. טיפ קטן, להזמין הביתה ידיד - לא מחזר- שאת סומכת עליו, לפני כן, יכול לרכך את העניין. ולגבי 1.- אם הוא שווה וככיף לך איתו , והוא לא בוס שלך, ואת לא בוסית שלו- לכי על זה. ממילא כולם מדברים. בהצלחה

טוב או רע

איננו חלק מהמשוואה,עובדתית אנו עושים דברים רעים לעצמינו כל יום ומרבית חינו,ככה שהזה כשלעצמו איננו סיבה לכן או שלא...אישית היתי מקשיב פחות לאנשים בעבודה או בפורום ונותן לגוף ולנשמה לומר את שלהם,עצם ההססנות הינה אמירה כשלעצמה.

maof

New member
ואני תמיד אומר...

business before pleasure לא מבשל גדי בחלב אימו
מעוף

לא מומלץ להכיר במקום העבודה כי...

נניח והקשר יעלה על שירטון אז איך תתבונני בו במקום העבודה? השמועות והרכילויות,כבר קרו דברים מעולם ובגלל קשרים במקום העבודה נאלצו לחפש עבודה אחרת.תחשבי על זה. גם אני יכול להיות מחזר שלך ואני לא ממקום עבודתך...חומר למחשבה

ערסlight

New member
המחזר

לדעתי, זה שיש לך מחזר במקום העבודה היא שולית כאן. את "רוצה אבל פוחדת". זה מין מקום שבו לכל מחזר תהיה לך רשימה של למה לא. בשחור לבן... את פשוט לא מוכנה עדיין.

mikkim

New member
החיים יפים

החיים יפים לכי בעיקבות ליבך חיי את חייך עשי מה שטוב לך כי אלה הםם חייךכי לאהבה ולרגש אין חוקים ומדינה [בתקופה הרומית אמרו אמרו אכול ושתה כי מחר נמות]

n o g a1

New member
אם הפיצו שמועות

אז ... קדימה. מה איכפת לך ? מימלא יש כבר שמועות. ברצינות עכשיו... מוקדם/מאוחר . נכון/ לא נכון. מפחיד/לא מפחיד. כדאי/לא כדאי. מתכוון/לא מתכוון. את מתכוונת?/לא מתכוונת? חסימות או זרימה? הכל שלך... מה מעכב אותך/ מה מקדם אותך... הכל שלך... ואולי , רק אולי ... נעים שיש מחזר ושווה להשאיר אותו ככזה?

למעלה