מחזמר חדש!!!

zivzi

New member
מחזמר חדש!!!

סתם ידע כללי.... קוראים לי זיו ואני בן 16, לומד במגמת תיאטרון. אני וחבר שלי הולכים לביים מחזמר שיעלה עוד ארבעה חודשים כנראה במשכן לאומנויות הבמה שטיינברג. אנחנו כבר עובדים על תסריט, חודש הבא על שחקנים ואז חזרות. אנחנו משקיעים בזה בערך 2000 שקל אם לא יותר וגם כל השחקנים משחקים ללא תשלום. אנחנו הולכים עם זה ממש עד הסוף, אם זה אומר פרסום בעיתון וחלוקת עלונים בקניונים. כמובן שהכניסה היא חינם ואנחנו מזמינים גם כל מיני מפיקים חשובים וסוכנויות (קשרים....) כנראה גם כמה שחקנים מפורסמים וכל זה.... בקיצור כשהמחזמר יצא לפועל אני ארשום פה הודעה בפורום על היום והשעה! אני מדבר על אולם של 600 מקומות עם מקרופונים, תאורה והכל דרך אגב, כל מי שיש לו משהו לתרום להפקה בהתנדבות מוזמן, כמו תאורן וכל זה, תלבושות, פאות....

ben321

New member
ווואוו , אני רק

יכול לומר לך סופר בהצלחה, אני יכול לומר לך שאני גם בדרך לעשות משהו גדול... לפחות בכיוון, זה עדיין בתהליכים מאוד גדולים, ונראה מה ייצא, טפו טפו טפו תמשיך לעדכן!

zivzi

New member
אחלה!!!!

באמת? אחלה, אם אתה יכול לעזור בכיף!!! בוא נדבר באי מייל או בטלפון או משהו.... האי מייל שלי: [email protected] זה טוב שיש עוד אנשים שמוכנים לעזור בשביל הכיף!

למעלה