מחזמר חדש ב"הבימה"

Nir5L

New member
מחזמר חדש ב"הבימה"

שרית חדד תככב במחזמר יום שלישי, 23 במרץ 2004, 8:45 מאת: מערכת וואלה! הזמרת פותחת חזית בהבימה נגד ריטה ו"שיקגו" של בית לסין "ידיעות אחרונות" מדווח היום על מיוזיקל חדש שנרקם בימים אלה. בהבימה עומדים להעלות הפקה מוזיקלית שמבוססת על שיריו של אריס סאן ובה תככב, ככל הנראה, של שרית חדד. בין המועמדים לכתיבת המחזמר הוזכרו שמותיהם של יהונתן גפן ודניאל לפין. בתפקיד הבמאי בונים על להיות סטיבן דקסטר, שאחראי ללהיטי הבימה "מרי לו" ו"ללכת עד הסוף" ואמור לבחוש גם בקלחת של "שיקגו" של בית לסין והאופרה הישראלית. ב"שיקגו" מקווים שריטה תסכים להצעה לגלם את וולמה קלי. למרות שעדיין לא נתנה את הסכמתה יודעי דבר מספרים שהיא "נוטה לענות בחיוב".

0Maori0

New member
אלוהים ישמרנו...

רק לי זה נראה או ש"הבימה" מתדרדרים?...

בעיני זה דווקא מעניין,מחזמר בסגנון

שונה,יוצא דופן-אולי זה יהפוך למקביל הישראלי של "בומביי דרימס"? שרית חדד זמרת מצוינת,ואהובה בפלח השוק אליו היא פונה,-וזהו פלח שוק שדווקא פחות חשוף למחזות זמר,וזוהי הזדמנות נפלאה להביא עוד גוון של קהל אל התיאטראות(וקהל,טוב-קהל זה כסף.) חוצמזה?לחדד יש קסם בימתי,באמת. וחוצחוצמזה?מה זה הראש הקטן הזה?כל עוד לא ראיתם והתאכזבתם,אי אפשר לקטול,תאורטית,המוזיקה של אריס סאן,היא מהטובות ביותר בז'אנר. יום טוב

Nir5L

New member
מסכים איתך. רק דבר אחד.. אממ

מיזה אריס סאן????

Cabaret

New member
אל תתנו לריטה להיות וולמה!!! ../images/Emo5.gif

אין לה קול מתאים ל"שיקאגו"! אני לא יכול לראות את ריטה עם הקול המתחנחן והבכייני שלה שרה את "All That Jazz". תסלחו לי, אולי אין לי דימיון, אבל אני פשוט לא מסוגל לראות אותה עושה משחקת בשיקאגו. זועם עד עמקי נשמתי, Cabaret

samoalov

New member
שרית חדד היא מלכה

בתור תלמידת תאטרון ואחת שצופה במעל 50 הצגות בשנה ובתור אחת שמאוד אוהבת את שרית חדד שרית היא אישיות מדהימה וכובשת אני אומרת... זה יהיה ע-נ-ק!!!!!!!!!!! אם באמת זה יצא לפועל התוצר יהיה מדהים ביותר ומיוחד ובשעה טובה משהו חדש מתה על שריתתתתתתתתת

Cabaret

New member
זה נהדר, רק חבל שהיא לא שחקנית!

ממש מעניין הקאסטינג ש"הבימה"- התיאטרון הלאומי- עושים להצגות שלהם... אמיר פיי-גוטמן, שרית חדד, שחקנים אחד אחד לתיאטרון הלאומי...

samoalov

New member
אז זהו...

שלמרות שזה אמיר פיי גוטמן ההפקה מרילו מצליחה בצורה מדהימה וב"ה גם ההפקה של שריתו'ש תצליח ב"ה כזה יצא לפועל עד אז....... נותר לחכות....והרבה....

Cabaret

New member
תיאטרון זו אמנות של שחקנים!

לא של דוגמנים!!! או זמרים!!! שריתו'ש בעזרת השם ניחנה בקול מצוין- אבל תכלס, היא לא שחקנית!! ול"הבימה"? אני שולל את המחזמר, יכול להיות שהוא יהיה הצלחה, וכן כמעט בטוח שהוא יהיה הצלחה, אבל יש כל כך הרבה שחקניות ששרות מדהים, שלבחור זמרת כמו שרית חדד רק כדי לעשות רייטינג נראה לי מטומטם.

תשמע...

אתה לא יכול להגיד דבר כזה שהיא לא שחקנית כי היא אף פעם לא הופיעה במחזמר כלשהו או בהצג או משהו... אתה לא יכול לדעת אם יש לה את הכשרון הזה או אין לה.. ובדרך כלל,רוב הזמרות גם יודעות לשחק,זה בעקרון סוד ההצלחה................

Nir5L

New member
האמת..

שאני זוכר שמתחו את כוכבי הפסטיגל בפספוסים.. (פסטיגל 2001.. פלאנובלה...) ונתנו להם לעשות קטע משחק כאילו מטלנובלה.. ושרית חדד היתה שם.. והאמת.. היא לא היתה משהו.. בכלל לא משהו.. יש לה משחק מציק כזה.. לא יודע להגדיר אותו..

למעלה