מחזמר ומתנה..

רותם טל

New member
מחזמר ומתנה..

אם היו אומרים לכם שאתם יכולים איזה מתנה שאתם רוצים(די וי די,קליפ,דיסק או כל דבר אחר) שקשור למחזמר שאתם אוהבים-מה היתם בוחרים? או שאם יש כאלה שקיבלו מתנה שכזאת-אתם מוזמנים לפרט. המתנה היחידה שאסור לקבל זה להשתתף במחזמר בתור.. שוט

הייתי אומרת שאני ירצה....

לא דיוידי גם לא דיסק אלא את השחקנים מה צריך יותר מי זה הם יעשו לך הצגה פרטית !!!! חחח הללואי והיה אפשר שיהיה כזה דבר ביננתים הייתי מסתפקת בדיוידי תמונות .....

אותי בד"כ מפנקים בדיסקים,ואני אוהב

גם פוסטרים,לאישיות של החדר
....אבל בשורה התחתונה,נראה לי שהמתנה האולטימטיבית היא דיוידי,שמספק גם את היצר הויזואלי.

אני הייתי רוצה...

לראות שוב את המחזמר "צלילי המוסיקה" כי אני הכי אוהבת אותו וראיתי אותו כשהייתי קטנה (כיתה ג'), זה קצת לא אפשרי אבל בקטנה.... חוץ מזה אני כבר מחכה כבר מלא זמן לקלטת של זה אז אני אשמח אם היא כבר תגיע כי הזמנתי אותה לא מזמן לאחר חיפושים רבים...

אני לא משתתפת הרבה,

אבל אני הייתי רוצה שיעלו הפקה לפי מחזמר שכתבתי... נשמע מלהיב. אבל שאני לא אהיה מעורבת בעשיית המחזמר, רק בצפייה בהצד. כן. או קלטת של שיקאגו. יערה

Nir5L

New member
יערה - סמנתה שלי! כנסי!

אם מאור יכול גם את יכולה איזה מחזמר זה? וקרעת אותי! "גימלי! תעשה לי גרזן" חחחח

היי, תודה!

ולמדתי משהו ממאור... אם אני אקבל מתנת יום הולדת להעלות מחזמר שלי, ואני עוד אהיה בגיל צעיר, אני לא אתערב יותר מדי בעשיית המחזמר. עכשיו זה מחזה, אולי אני אהפוך אותו למחזמר... לא ממש הולך לי עם להלחין את השירים. לכתוב- כיף! אבל להלחין... בעעע... זה מחזה שדי מבוסס על שר הטבעות וסרט... שחכתי את השם שלו... זה אמור להיות משחק D.A.D שעשו ממנו סרט או משהו כזה... קראתי למחזה שלי "האבן". הייתי מפרסמת אותו בפורום בשימחה, אבל זה לא מחזמר... עוד לא, בכל מקרה. שמתם לב כמה נקודות עשיתי??? אנשים, מיץ קלמנטינות זה לא טעים. יערה

python 4

New member
אני הייתי רוצה...

שיעשו סרט על פי המחזמר האהוב עלי - פנטום האופרה! אוף, מתי זה כבר דצמבר 2004?

למעלה