מחר אני טסה ללונדון, ואני חובבת מושבעת של מחזות זמר, בעיקר של אנדרו לויד וובר (ראיתי ואהבתי את פאנטום, עלובי החיים, מלך האריות, ממה-מיה, ווי וויל רוק יו, שיקגו וכו'...) איזה מחזמר אתם ממליצים לי לראות?! זה ממש חשוב! תודה מראש שירה
המצב די חרא כרגע בווסט אנד המומלצים הם: A Funny Thing Happened On The Way To The Forum / National Theatre Chicago / Adelphi Theatre כל השאר די לא טובים (לא מדבר על ההצגות שרצות שנים)
מאוד לא אהבתי, חוץ מהריקודים שהם מדהימים - אין בזה כלום. התפרואה לבנה כולה (זה מתרחש על ספינה) אז הייתי מצפה מהתאורה להיות מרהיבה והיא ממש לא הייתה כזו. חוץ מזה אני לא מעריץ גדול של המוסיקה הזו כך שלא ממש נהניתי. המשחק של כמה מהם היה די רע כך שמבחינתי ממש הסתכלתי על השעון כל הזמן...
אומנם לא ראיתי את ההפקה בימים הגדולים של יוסף אז קשה לי להשוות אבל מה שראיתי היה בינוני. לפני מה שהבנתי זו גם לא הפקה של וובר עצמו. אולם הניו-לונדון היה חצי ריק לפחות בערב שאני הייתי. גבי
את זה אני חייב לראות.. אחרי שהתלהבתי כל כך מג'ון לי מ- S Club 7 בתפקיד מריוס, הבחור ההוא מסטפס לא יכול להיות יותר גרוע.. עוד משהו שאני צריך לראות באוקטובר.
שלוש פעמים הייתי בלונדון, שלוש פעמים באוקטובר, ואם הייתי מתייחס לזה כמדגם מייצג הייתי אומר שלונדון היא עיר שחונה חבל"ז. בביקור האחרון שלי לא ירדה ולו טיפת גשם אחת, והיה די חם למען האמת. אני ואחי מתכננים לנסוע בנובמבר.. הוא לכבוד שחרורו מהצבא ואני לכבוד שחרורי מהאקדמיה (לעת עתה). השנה אני חייב חיייייייייייייב לראות את פנטום האופרה, יעלה כמה שיעלה. אני רוצה לראות את זה לפני שמגיע הסרט.. חוץ מזה, אני אצטרך לגרור את אחי לעלובי החיים כמובן, שיחזה גם הוא בפלא. ועל עוד שניים-שלושה מיוזיקלס אחליט באופן ספונטני ברגע שאעמוד מול הדוכנים בליסטר סקוור.. כמידי שנה.