מחזיר את המשחק

• פותח הנושא Yuske
  • פורסם בתאריך

Yuske

New member
מחזיר את המשחק

"המילים שלעולם לא יאמרו בפוקימון"!!!!! ואנשים עכשיו להשאיר את המשחק עד הסוף המר של בר כוכבא (שוט אני שוב לא קשור!) כל מקרה::: מולי: אנטיי אני רוצה לשלוט על העולם! מולי: אנטיי אני רוצה ליהיות סיילור סנשי (sailor senshi--sailor moon) אמא של אש: אש אני קונה לך מהיום תחתוני בוקסר! אש: בשם הירח אני יעניש אותך! מיסטי: סקווירטל מתקפת בקבוק מיים של נביעות (דעת הכותב:לא עושה לזה פרסמות פשוט זה הבקבוק שיש לי ליד השולחן....מי שם את זה פה?!??) ברוק: טרייסי תרגל בשבילי על פרופסור אייבי! טרייסי: אני אבל מרגל בשביל מסטו (הילד מהעונה השישית) על פרופסור אוק! קנטה: רייקו תתקיף אותי יאללה בוא נראה אותך גבר גבר! מרינה: והיייייא זאת שמחכה שלאנס יתייחס אליה בגלל שהיא רק ילדה צעירה... אמא של אש: עם כל הכבוד פרופסור אוק, ויש כבוד.... אש: אני משחרר 20 אולי 30 פוקימונים....ביום! פיקאצ'ו: החלון שלי זה לגורר בתוך פוחדוררררררר (ולא לא עשיתי טעות יש שם כמה ר) ברוק: כוחות השחור התגלו בכל העוצמה... מאי: ג'וניצ'י התנשא לי? ג'וניצ'י עקב שאלה זאת שינה את שמו רשמית לסטיב ועכשיו בדיבוב האמריקני קוראים לו tazuki askioa) פיקאצ'ו: אני בעצם עכבר מעבדה שרוצה להשטלת על העולם! (לא מקורי שלי) מיוטו: לא! אני הוא עכבר מעבדה שרוצה להשטלת על העולם! מיאו: זורט נארף! עוד אנשים, עוד(!!) יתקבלו בברכה ובצחוקים גדושים....

Thestral

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo143.gif../images/Emo108.gif

ההומור ההומור
(
(

OFIRB9

New member
הנה עוד אחד

פרופסור אוק: אתה לקחת פוקימונים שלך לא בא בלובה יותר בחיים שלך! לזכר לובה :((((((((((

ועוד../images/Emo19.gif

מיסטי:אש,עזוב אותך עם האופניים האלה אוק:זהו!נמאס לי!אני עובר ל"אהבה מעבר לפינה"! אש:לא,תודה אמא,אני לא רעב

livnatkris

New member
אהבתי את הקטע של לובה

מיסטי:טוגפי מתוק בא אלי טוגפי :טוגפררררייי (עזבי אותי בשקט ותני למעריצים להתלהב מהפריי המתגלגל שיש לי) ברוק :אש תעזור לי אש: למה ברוק: האחות גואי והשוטרת גני רודפות אחרי מיסטי:חשבתי שזה מה שאתה רוצה ברוק: לא שכל האחיות גואי והשוטרות גני הקיימות יבואו אחריי גארי: הצילו (זורק את השכמיה , זו שהיתה לו בעונה השלישית) אש: מה קרה גארי גארי: יש ילדה מטורפת שרודפת אחרי מרינה (עיני ציבי גדולות) תחזור גוינצי (גקסון): תחזרי קנטה: מישהו ראה את ראיקו אוסין ולאנס: הי רגע מה איתנו לנו יש שכמיות יותר יפות? מיי:אש אוהב אותי מיסטי:לא נכון אותי קטע של קרב בנות בבוץ.... *צונזר* פיקצאו: פיקה פיקה פיקאצו (למי אכפת מהן כולם יודעים שהקהל אוהב אותי) טוגפי: טוגפרררייי (לא נכון אותי) גיגילפאף: גיגלי @_@ (מישהו אמר קהל?) כל האחיות גואי והשוטרות גני: אוי לא אש: הן בורחות? ברוק: כנראה שהם הבינו את האשיות המחשמלת שלי מיסטי: תתעורר טמבל, יקרה נס אם בן לאדן ירצה להיות איתך גיגליפאף מתכוונן לשיר קאיסי:וואו גיגיליפאף תמיד רציתי אחד במיוחד שעכשיו עזבתי את הפוקימונים בצבוע שחור וצהוב והחלטתי לאהוד את קבוצת סטארמי שאשכרה מנצחת גיגילפאף בורח קאיסי אחריו מסוטו: נו עבר 20 דקות נגמרה התוכנית? אש: אממ..חסר משהו צוות רוקט : היכונו לצרות...... אש: אוקי אפשר לסיים, תחתכו את זה בעריכה גובאני: תסיימו כבר תעבודה טיפשים כמה עונות יקח לכם לתפוס פיקצאו אחד קטן, בשביל מה אני משלם לכם בכללל? צוות רוקט: אבל בוס אתה לא משלם לנו גובאני:אממ...נכון... אש: פיקצאו מכת ברק פיקצאו: פיקה (הי גם לי אתה לא משלם) אש: נו למה אתה מחכה? ראיקו מופיע קנטה: הינה ראיקו אש: אתה לא מספיישל אחר? ואתה סתם דמות אורח לפרק אחד טוגפי: טוגפרי (לא כוכב כמוני) קנטה: מה אני אעשה פיקצאו לא מוכן לעבוד עד שתשלם לא דמי אבטלה פיקצאו: פיקה (אני בשביתה) קנטה: אוקי ראיקו...מכ... מרינה: (קוטעת את קנטה) מכת ברק קנטה: אני רציתי להגיד את זה צוות רוקט: שוב מתפוצצים the end... ד"א בפרק של ארץ נהדרת מי פוטר לא ראיתי תפרק יום שישי

Yuske

New member
נחמד^_^ אנשים..עוד!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיסטי: אני כוכב ים....אני כוכב ים! המשך יבוא....

livnatkris

New member
גילעד אני אהרוג אותך...

יש רק כוכב ים אחד.... ועוד לא מגלים מי עד שנשכתב את הפיק!!!!

Yuske

New member
ליבנת זה היה preview קטן על מה

שיהיה בעתיד....בכל מקרה אמרתי לך שזה שילוב בין את יודעת מה לבין סטאריו! ברוק+מיסטי: אש תחזיר לאמא שלך את מיסטר-מיים! מיסטר-מיים: אני בשביטה! שוטרת ג'ני: מיסטר-מיים בוא איתי אתה עובד זר! האונדום: אני עדיין מחכה שתכתבו כאן...

Yuske

New member
אנשים נא להשאיר את השרשור כרגיל!!!!

עזבו את כוכב הים הזה ומה שאני וליבנת (livnatkris) מדברים זה ממש לא רלוונטי! סטאריו: שלום מישהו ראה פה את נוקטוול? (ליבנת? חיחיחי) מיאו: שלום לכולם וברוכים הבאים לעולם של מיאו *שלטים של לאס וואגס עם mewth world* והיום בתוכניתינו נעזור לשניי פוקימונים שלא ראו אחד את השני כבר שנים להתאהב מחדש (זה אמור ליהיות חיקוי לראשון בבידור של דודו טופז) אבל הכל אחרי ה--------who's that pokemon? (קהל צועק באנגלית)

livnatkris

New member
המשך

מיאו: אוקי חברים ספרו לנו את סיפור חייכם גיגיליפאף: גיגילי גיגילי גיגליפאף אודיש: אודיש אודיש אודיש מיאו: אין מילים ... פשוט מרגש קאיסי: איזה כיף עוד גיגיליפאף גיגיליפאף בורח מיאו: ובכן עכשיו אני מבין למה הם לא נפגשו כמה שנים...חיחי ונעבור לתוכנית הבאה..

למעלה