מחזיק אותך

danistar

New member
מחזיק אותך

מחזיק אותך בין ידי כאילו החזרת את עלומי עוצם את עיני לריחך אני מתאחד עם נפשך קחי אותי בין זרועותייך גלי לי את צפונותייך איך אפשר לתאר בכלל שאני מרגיש כמו עולל ממשש את טעם גופך נדהם מהקלות של יופייך לא רוצה לחשוב יותר רק במצב הזה להישאר

חן (*_*)

New member
במילה אחת- וואוווווווווווווו../images/Emo140.gif

אהבה שכזו- משאת ליבה של כל אישה. אהבתי !

אתה

מחזיקה אותך בין זרועותיי מפחדת לעזוב משאירה אותך בידי נושמת אותך מביטה בעיניך לא מפספסת פעימה שלא במקרה תאבד בדממה . לוקחת אותך בזרועותיי מלמדת אותך את סודותיי לאט לאט ובסבלנות לומד אתה הכל תוך התבוננות ליטוף נשיקה פרץ של תשוקה ואתה בתוכי מעביר אותי על דעתי מניחה את ראשי על חזך מנסה לשמוע את פעימותך נשימה נשיפה מחבקת אותך עם המון אהבה

שרונינקהההה

כתבת לו ולנו שיר מקסים רק טוב!!!

אופה3

New member
וכרגיל דני, הצלחת להדהים, ולהעלות

כמה מחשבות........ שיר מהמהם כל טוב, ומאושרת האישה שלצידך תהיה האופה

danistar

New member
אופה ..

קודם כל טוב לשמוע ממך . קראתי את מה שכתבת ואני חושב שיש לי רק מילה אחת לומר לך : אמונה . האמונה במה שאת רוצה , האמונה בדרך היא זו שתחזיק אותך עד שאת תחזיקי עולל קטן בין זרועותייך. כמו שאת מאחלת לי כל הזמן למצוא את הצד השי ואני לרגע לא מאבד את התקווה ( היא נחלשת , היא מתגברת אבל לעולם לא נעלמת ) כך גם את אסור לך לומר נואש אפילו לרגע . הדרך ארוכה וקשה . אני יודע את זה מניסיון במשפחה אבל אופה התוצאה .. התוצאה שווה כל רגע מהדרך .. אל תתיאשי !! כולנו כאן מחזיקים לך אצבעות

למעלה