מחזות זמר שראיתם

מחזות זמר שראיתם

שלום, עיינתי קצת בהודעות שרשמתם ועם כמה שמחזות זמר הם חיי אני מרגישה פיתאום כל כך בורה במחזות זמר ומרגישה שלא ראיתי אפילו חצי מהמחזות זמר שיש... המחזות זמר שראיתי: (אבל לא כולל הצגות מחזמר כמו פיטר פן והיפה והחיה וכ"ו... למרות שהיפה והחיה ראיתי בחו"ל.. בלונדון והיה אחלה.) : hair 1 2 צלילי המוזיקה 3 אוליבר טוויסט 4 מופע הקולנוע של רוקי 5 ניוזיס hair spray 6 the king and i 7 8 שיקגו throroughly modern millie 9 10 גריז the parent trap 11 my fair lady 12 fame 13 בטח החסרתי עוד כמה מהמחזור זמר שראית... בכל אופן אשמח אם תמליצו לי על עוד מחזות זמר ששווה לי לראות (עדיין לא ראיתי פנטום האופרה, cats, קברט ועלובי החיים- האם שווה לראות?)? אשמח לעוד המלצות. ובכלל שירשור מחזור זמר שכזה.

python 4

New member
מתוך ה- 4 שציינת שלא ראית..

לפחות 3 הם פשוט חובה, הפנטום, קאטס ועלובי החיים. את קאטס רק ב- DVD, אין ברירה. אגב, אני לא חושב שמישהו ראה חצי מהמחזות זמר שיש..

ndvg1

New member
טיפים

כדי לך לראות את Avenue Q Wicked Notre Dame De Paris Rent tick tick BOOM אלה הם המחזות שאני ממליץ בחום בכל אופן

Yentl

New member
אנחנו מדברים על במה או סרטים?

כי ממה שאני יודעת, The Parent Trap הוא סרט, והוא לא בדיוק מחזמר..יש שם בדיוק שני שירים. אבל אני מסכימה שאין מה להרגיש בורים- אי אפשר לראות הכל. ובכל זאת, סתם בשביל הכיף - הנה הרשימה של מה שאני ראיתי על הבמה: 1) מאמא מיה (מצחיק שאצלך הוא מספר 14...כי אני ראיתי אותו 14 פעם) 2)Hairspray 3) Thoroughly Modern Millie 4) Wicked (פעמיים) 5)Avenue Q (פעמיים) 6) Nine 7) Chicago (שלוש פעמים) 8)Snoopy The Musical 9)Wonderful Town( ארבע פעמים) 10)Contact 11)La Boheme (המיוזיקל, בבימויו של באז לורמן) 12) I love you, you're perfect, now change(ארבע פעמים) 13) צלילי המוזיקה 14) גריז (בלונדון וגם בארץ) 15)היפה והחיה 16) מלך האריות (למה לא לספור אותם? הם על במה כמו כולם, אפילו אם הם דיסני) אם סופרים סרטים, אז אני אפילו לא יודעת ממה להתחיל..

python 4

New member
מה זה..

I love you, you're perfect, now change? אני לא ארשום מה אני ראיתי כי אז תצחקו עלי. נו טוב: 1. עלובי החיים (פעמיים) 2. קאטס 3. גבירתי הנאווה 4. מלך האריות 5. תהילה 6. אחים בדם 7. צ'יטי צ'יטי בנג בנג ובארץ ראיתי את מרילו ומיקה שלי (בקרוב - שיקאגו) הממ.. זהו

תשובה

"I Love You, You're Perfect, Now Change" הוא מחזמר די משעשע לארבעה משתתפים (שני בנים ושתי בנות) על זוגיות ויחסים. הוא הועלה לאחרונה במסגרת תיאטרון הספרייה בקאסט של שישה שחקנים (שלוש ושלושה) בתרגומו של אוהד אשכנזי ובבימוי של משה קפטן.

Yentl

New member
אה ושכחתי

ראיתי גם (על הבמה, בלונדון ב 1995) את The Rocky Horror Show. אז זה 17... וזה לא פייר, אם סופרים סרטים....אז גם אני! אבל אני אספור רק את אלו שהועלו על במה ואז צולמו לסרט: 18)תשוקה (שלסטיבן סונדהיים, זהו צילום של ההפקה המקורית על הבמה- מדהים!!!) 19)סיפור הפרברים 20)מצחיקונת 21)מרי פופינס 22)גבירתי הנאווה 23)הלו, דולי! 24)ברנשים וחתיכות 25)כנר על הגג 26)ג'יפסי 27)קברט 28)אוליבר 29)אנני 30)ינקים ארורים 31)המלך ואני 32)Flower Drum song

VAMPhantom

New member
אני צנוע ומתייבש בו-זמנית../images/Emo9.gif

האמת, שלא ראיתי אפילו מחזמר אחד על הבמה!, חוץ מה"ברודוואי טונייט" שכמובן, אין זה ממש מחזמר, אלא לקט...

MAORMA11

New member
הרשימה שלי ...

צנוע לעומת אחרים 1)היפה והחיה ( של דיסני ) 2)מלך האריות (של דיסני) 3)אידה (של דיסני) 4) Thoroughly Modern Millie 5) Nine- עם אנטוניו בנדרס על במות ברוודווי 6)גריז - בלונדון 7) רנט 8) המלך ואני 9) קאטס ( בשנה האחרונה שהציג על במות לונדון) 10)מאמא מיה 11)יוסף וכותנת הפסים המשגעת - בלונדון 12) פאנטום האופרה ( האהוב עליי מכולם) 13)צ'יטי צ'יטי בנג בנג במרץ אני רואה את בילי אליוט ומרי פופינס בלונדון!

או ווי...

את מחזות הזמר שלי ראיתי רק בקלטות... בקושי...
אח, הבושה. 1. שיער 2. גבירתי הנאווה 3. שיקאגו 4. גריז 5. סיפור הפרברים 6. כנר על הגג 7. אוליבר טוויסט אבל כל זה הולך להשתנות! כי אני אראה את ק ב ר ט בניו יורק ואת שיקאגו בישראל! חה! למרות שבטח כולכם עושים את זה, אבל תנו לי להרגיש חשובה. יערה

Eil

New member
וואו, זה ממש הרבה

בראבו על ההספק, ושמח בחלקך, בחור, כי אני ראיתי הרבה פחות מזה (ואני לא מחשיבה קטעים פה ושם). ת ר א י ע ל ו ב י ה ח י י ם ! ! !

Eil

New member
סליחה, אני תמיד עושה את זה.

ת ר א י ע ל ו ב י ה ח י י ם ! ! !

moran500

New member
נצלו"ש עלובי החיים

בטח כולכם כבר יודעים אבל בתוכנת הורדות שנקרא לה הפרד (או החמור) יש את כל הפסקול של עלובי החיים בעברית וזה מדהיםםם

o C r A z Y o

New member
טוב מה שראיתי... מלאים...

1. שיקגו (עדיין לא בעברית) 2. רחוב 42 3. עלובי החיים 4. פנטום האופרה 5. יוסף וכותונת הפסים 6. קמלוט 7. (סרטים) גריז 8. סיפור הפרברים 9. צלילי המוזיקה 10. קברט 11. שורת המקהלה אממ... ואת כ-ל סרטי דיסני. אבל כולם. זה מה שאני זוכרת לעכשיו

למעלה