מחזות זמר בלונדון

shirleyrozental

New member
מחזות זמר בלונדון

היי לכולם
עוד פחות משבועיים אני טסה ללונדון וכנהוג שם, אני חייבת לראות איזה מחזמר... אך אני מתלבטת. על מה תמליצו לי? החלום שלי היה לראות את קאטס, אבל זהו הוא נגמר :( מה לגבי המחזמר על קווין, הוא שווה משהו? תודה מראש!

אניטה007

New member
We will rock you

כייפי ומשעשע ואני מתה עליו, ראיתי אותו פעמיים (לא בלונדון) והשבוע הולכת לראות שוב, א-ב-ל - כמה נקודות למחשבה : 1. את אוהבת את השירים של קווין? 2. בא לך על משהו קליל, בלי עלילה מעמיקה מדי ובלי דיאלוגים מרשימים? 3. מוסיקת רוק עושה לך את זה? אם כן, אז לכי, בוודאי תהני. בפעם הראשונה שהלכתי לראות אותו, ראינו זוג מבוגר שיצא באמצע (כנראה ציפו למשהו אחר).

אניטה007

New member
לא ראיתי אבל שמעתי רק ביקורות טובות

על "המפיקים". ועלובי החיים הוא מחזמר חובה לדעתי. וזה מהתרשמות אישית
תני לחבר'ה כאן יום יומיים ואני בטוחה שיזרמו המלצות נוספות.

Yentl

New member
אני הייתי הולכת על "המפיקים"

בלי שום ספק. לא פגשתי אחד שלא נהנה, וחוץ מזה, זה רק עכשיו התחיל לרוץ אז הקאסט עדיין רענן וצעיר.

אניטה007

New member
רגע שירלי, צריך לבחור רק אחד?../images/Emo6.gif

אם רק אחד, אז לא ללכת על We will rock you. זה לא מחזמר במובן הקלאסי של המילה.

shirleyrozental

New member
OK, כן צריך לבחור רק אחד...../images/Emo4.gif

אמממ... האמת שהאנגלית שלי רק סבירה ואני פשוט מפחדת ללכת למחזה עם המון דיאלוגים שנונים, בגלל זה אני חושבת שעדיף ללכת למחזמר שנותן דגש על שואו ועל שירים מאשר עלילה... אבל לחבר שלי יש אנגלית מעולה (והוא גם ראה את המפיקים פשוט רוצה לראות את זה שוב) - מה תציעו לנו לעשות?

אניטה007

New member
ברוב מחזות הזמר הקלאסיים

כמות הדיאלוגים ממש מצומצמת. ב"עלובי החיים" יש בכלל דיאלוגים? לא נראה לי, הכל בשירה. חוץ מזה, אם את ממש מודאגת שלא תביני שום דבר, תקנו ליברטו בתיאטרון, יש שם את הטקסטים של כל השירים. ושוב, אני חושבת שכשאת נוסעת ללונדון ויכולה ללכת רק למחזמר אחד, *לא* שווה ללכת דווקא לאחד שהוא לא ממש מחזמר אלא יותר rock show.

python 4

New member
עלובי החיים = יצירת מופת,

חייבים לראות לפחות פעם בחיים. תגידו, נכון שפעם יחזירו את קאטס?

Eil

New member
בשביל מה?

שואו ריק מתוכן. חבל על התקציב של הפרווה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אין הרבה עלילה, אבל יופי של ריקודים

ויש כמה וכמה שירים שווים למדי. אני היכרתי את השירים מראש, אז נהניתי לראות סוף סוף את הויזואל המרהיב וגם לשיר את המילים...
אפילו קניתי את הוידאו, וטחנתי שוב ושוב את 'מקאביטי'.

Eil

New member
השיר הכי יפה

הוא השיר של גאס, חתול התיאטרון, Gus: The Theatre Cat Lyrics.

trilliane

Well-known member
מנהל
עניין של טעם... השיר הזה משעמם אותי

האהובים עלי ביותר הם השיר של סקימבלשנקס (חתול הרכבת), מיסטר מיסטופוליס (הקוסם), שיר הפתיחה (ג'ליקל קטס), וכמובן מקאביטי, הפושע הכי לוהט בעיר... (בסגנון קאברטי מדליק עם ריקוד מגניב).

drorf

New member
מחזמר בלונדון

התחביב המרכזי שלי זה לנסוע ולראות מחזות זמר בלונדון וראיתי כבר את כולם(אני נוסע שלוש פעמים בשנה). תאמיני לי We will rock you יגרום הנאה לחובבי קוווין מושבעים או כתחליף דל להופעת רוק אבל כמחזמר זה לדעתי הגרועים ביותר שעלו על הבמות בלונדון מזה שנים. אם את יכולה לראות רק מחזמר אחד הייתי הולך או על אחד מהחדשים כגון המפיקים (מאוד נהנתי ממנו בתחילת החודש), מרי פופניס (לא רע אבל פחות טוב לדעתי מהמפיקים) או אחד מהקלאסים כגון: עלובי החיים, פאנטום האופרה, מלך האריות (שלושתם מעולים לדעתי וניתן להשיג כרטיסים).

אניטה007

New member
אבל הוא לא מתיימר להיות מחזמר קלאסי

אז למה סתם לקטול? וממש לא חייבים להיות חובבי קווין מושבעים כדי להנות ממנו. מספיק לאהוב רוק ולרצות לראות משהו קליל על הבמה. סה"כ הושקע בהפקה הזו הרבה כסף וזמן וגם הקאסט די טוב.

drorf

New member
הכוונה לא לפגוע בחובבי ההצגה

אני יודע שיש לא מעט אנשים שנהנו מההצגה ואני מבין שאת אחת מהם ואין לי שום בעיה עם זה. עובדה שהמחזמר מציג בהצלחה כבר כמה שנים, סבבה. נכון הוא לא מתיימר להיות מזחמר קלאסי אבל יש עוד רבים שלא מתימרים להיות מחזות זמר קלאסים והם לדעתי למרות שהם לא "יצירות מופת" יותר טובים(מאמה מיה לדוגמה). אומנם הושקע הרבה כסף ורואים את זה אבל עשן, תאורה ומסכים ענקים זה נחמד אבל זה לא הכל ולדעתי מדובר מהרבה בחינות באחת ההצגות הגרועות ביותר שראיתי(עלילה פשוט מביכה, משחק די בינוני, קטעי ריקוד לא מרשימים במיוחד, הרבה מהומה על לא מהומה). בכל מקרה כפי שגם את ציינת זו ממש לא הבחירה הראשונה שיש לבחור בלונדון במיוחד אם רוצים לראות רק מחזמר אחד, יש הרבה יותר טובים.

למעלה