מחזור??

ariane

New member
מחזור??

היי בנות יש לי שאלה קטנה כבר יומיים יש לי דימום, אתמול זה כל כך כאב לי שהלכתי לבית מרקחת כדי לקנות כדורים נגד כאבים. כשאמרתי לרוקח שאני מניקה ושיש לי מחזור הוא אמר שזה לא נורמלי ושאולי זה דימום ולא מחזור. אני 11 שבועות אחרי הניתוח, מה דעתכן?

טאניוש

New member
אריאני, די עם סיבוכים

את ממש מגזימה! כולי תקווה שזה מחזור בכל זאת (אין לי מושג, הנקתי בערך יומיים). תשאלי בפורום הנקה אולי?

אמאאור

New member
בטח שזה יכול להיות מחזור, גם עם

הנקה מלאה. אני קבלתי מחזור ראשון 8-9 אחרי הלידה, ומאז הוא סדיר כמו שעון - ואני מניקה הנקה מלאה. אגב, גם אצלי המחזורים הראשונים אחרי הלידה היו כואבים מאוד, מאוד, מאוד.

יכול להיות מחזור,לי היה אחרי 8 שבוע

שבועות. לא יפה מצד הרוקח גם להלחיץ,וגם לחוות דעה בתחום שהוא כנראה לא מבין בו.

בהחלט יכול להיות!

אצל ה"גדולים" לא קיבלתי כל עוד הנקתי, אצל המופלטה, על אף היותו יונק מצטיין, קיבלתי אחרי 6 שבועות!!! הייתי בשוק. זה אמנם היה יותר הכתמה, מאשר דימום (בהתחלה, היום זה כבר ממש מחזור), אבל זה הופיע בול כל 28 יום ולווה בביוץ. בכל זאת, עדכני את הרופא, ליתר בטחון.

פלגיה

New member
אולי הוא גם אומר שהנקה מונעת הריון?

אני מתה על אנשים כאלה עם דעותיהם הנחרצות. יכול להיות ביוץ בזמן הנקה, יכול להיות מחזור בזמן הנקה (והוא גם יכול להיות חד פעמי. לא להבהל בעוד חודש אם אין עוד אחד), ויכול להיות גם הריון בזמן הנקה. בקיצור - נורמלי מאוד. אגב - עדן אמרה משהו על הטעם של החלב?

7נתי7

New member
מחזור ראשון וילד חולה בפעם הראשונה

שני דברים שמתישים כל אחד בנפרד ואני זכיתי לשניהם ביחד. גם לי כאב כמה ימים לפני,ועכשיו אני מותשת מהכמויות. אולי בגלל זה מילקי מסרב לינוק כבר שבוע? יש השפעה על החלב? הוא נהג לינוק בין ארוחות המטרנה ולהתפנק כשבא לו ועכשיו מסרב בתוקף. מתעצבן ונושך... הבוקר,למרות תוכניות גדושות התעורר עם חום והיה נודניק אחה"צ רופאה ונראה רק בריאות

ariane

New member
לא אמרה כלום

היא אוכלת כל מה שעובר לה בפה בלי בעיה. הייתי מכניסה לה סטייק היא גם הייתה אוכלת נראה לי!! יש לה קטעים שהיא מתעצבנת על הציצי(בעיקר בצד ימין) אבל זה מתמיד לא רק עכשיו ובכל זאת ממשיכה לאכול. יש קשר בין מחזור להנקה?
אגב שכחתי לציין שאני כבר לוקחת גלולות, הרופא שלי לא נתן לי הרבה בררה, הוא לא רוצה בשום אופן עוד הריון עכשיו(נו מה, הוא צריך קצת לנוח מסכן) אז נתן לי את הגלולה שמותר בהנקה אבל חרא של גלולה(סליחה). אם שוכחים פעם אחד כבר לא מוגנת... ממש סוג של גלולות שנותנים ל-ADHD בלי רילטלין... כי כמובן אני חושבת שריטלין והנקה זה גם לא משהו.... קשה קשה

ariane

New member
זהו שלא../images/Emo6.gif

אסור למי שיש לה בעית קרישיות לקחת גלולת. אמרתי את זה לרופא שלי והוא אמר שבכל זאת אצלי לא הוכח שיש לי בעית קרישיות. לקחתי גם גלולות בין ההריון השני לשלישי ולא קרה לי כלום. בכל זאת התקן גם לא מומלץ לי אחרי 3 קיסריים זה אלול ללחוץ לי על הצלקת, קונדומים בטוח רק 80% אז מה עושים???.... לא עושים!!! לי לא אכפת אבל תספרו את זה לבעלי
בקיצור הרופא מתייחס אלי כבעלת בעיות קרישיות בהריון ובין לבין אין שום בעיה.

ariane

New member
זה ידוע

מי שחושב שקונדום זה 100% אלול להיות מופתע בשלב מסויים. קונדומים גם לא נחשבים כעמצאי מניע של הריון אך רק כאגנה למחלות מין. שתדעו. יותר טוב מכלום, ברור, אבל לא פיתרון.

פלגיה

New member
רגע, רגע, רגע

לא הבנתי שאת לוקחת גלולות (מותר עם בעיות קרישה?) אם זה החודש הראשון שאת לוקחת - יכול להיות שזה סתם דימום שנובע מההורמונים של הגלולה. גם אם זה לא החודש הראשון - כדאי ללכת לרופא בכל מקרה. לגבי החובה להקפיד על הזמן - לא רק שצריך לקחת כל יום אלא צריך להקפיד ממש על שעות (בfemulen צריך לקחת ממש באותה שעה) ולשתות הרבה. וכן - לפעמים ההורמונים של המחזור משפיעים על הטעם של החלב והתינוק לא אוהב אותו. (זאת גם תשובה לנתי)

Tנקר בל

New member
אני אשמח להסבר

איך זה מסתדר עם הנתון שהנקה מלאה זהה לגלולות במניעת הריון

פלגיה

New member
זה נכון רק בתנאים מסויימים

שהם - הנקה מלאה ללא שום תוספות הנקת התינוק על פי דרישתו (בלי "למשוך שעות" בין ההנקות) התינוק לא מקבל מוצץ. (אלה הנתונים שהצלחתי לקבץ מפורום הנקה. יש כמובן שינויים בין אשה לאשה, ואני כל עוד הנקתי אפילו פעם ביום - לא היה ביוץ ולא היה מחזור. ומדובר על שנתיים.)

נכון, וגם אז זה לא תמיד עובד

וזה אף משתנה מאישה לאישה. המופלטה ינק ממש מלא, למעט פעמיים או שלוש שהוא קיבל שאוב באשפוז שלו (וגם אז, לרוב זה היה שאוב לאחר או לפני ציצי) והנה, זה הספיק כדי לקבל מחזור. עם הגומבוץ לא היה לי מחזור שנה וחצי (כל עוד הוא היה איתי בבית) ועם הסופגניה תשעה חודשים. בינתיים, סתבר גם שאריאן עם גלולות וז משנה לגמרי את המקרה. בנוכחות פמולן דימום אינו דבר נדיר כלל.

7נתי7

New member
מילקי חולה למופת../images/Emo122.gif

ירד לו החום והרופאה אמרה שיש לו אודם באוזן,התחלת דלקת באוזניים. קיבלנו טיפות להקלת הכאבים,בלי אנטיביוטיקה. האמת שעוד לא נתתי לו כי הוא לא מתלונן על כאבים. חיכן וזורח ורק רוצה על הידיים. מיום ליום הוא נהיה יותר ויותר מקסים ואני, אני לא יודעת איך אוכל לעזוב אותו ולחזור לעבודה רק שיהיה בריא

למעלה