מחזור 9

• פותח הנושא Suli
  • פורסם בתאריך

get low

New member
Beita"r Jerusalem - Vaginarator

בלי הגביע אין לי ט"ס אז אני נאלץ לעלות קאונטר אפילו שזאת אחת הקבוצות הפחות טובות בליגה.
מקווה שלא יהיו פדיחות, אחרי ששבוע שעבר כבר הפסדתי למקום אחרון...

get low

New member
1-0 לי מקאונטר

הגיע מצד שמאל, אני לא זוכר אם זה הצד החזק או לא..

get low

New member
נפצע קשר

למזלי זו העמדה היחידה שבה יש לי מחליף ראוי.

get low

New member
צהוב שלישי למגן

אני מקווה שהפציעה של הקשר קלה (+1) אחרת אין לי 11 שחקנים נורמליים לשבוע הבא.

get low

New member
ניצחון 3-0, הקשר אכן נפצע רק לשבוע

יהיה כשיר לשבוע הבא.
ההרחקה של המגן מגבילה אותי למערך מסוים, אבל זה עדיף מלהיות עם 10 שחקני הרכב בלבד...

Cade Foster

New member
באמת מתלהבים מזה בליגה 3?

או שהליגה שלי ממש טובה או שהגיע הזמן לעלות...

get low

New member
ניצחון 3-0, הקשר אכן נפצע רק לשבוע

יהיה כשיר לשבוע הבא.
ההרחקה של המגן מגבילה אותי למערך מסוים, אבל זה עדיף מלהיות עם 10 שחקני הרכב בלבד...

simond15

New member
ניצחון 3-2 בחוץ נגד האלופה לשעבר

לא מבין למה זה כל כך צמוד כל הזמן ואני צריך להבקיע שער ניצחון בדקה ה-86 בזמן שאני יותר טוב בצורה רצינית בכל חלקי המגרש...אבל כל ניצחון זה עדיין 3 נקודות אז סבבה
וכרגיל המקום הראשון ממשיך לנצח ולהגדיל את הפער בהפרש השערים כאשר שנינו עם 24 נק' מתוך 27 אפשריות...

קשר בן 34 נפצע ל-4 שבועות אז הלכתי להכין לו את הקבר...למזלי יש לי מחליפים טובים בשבילו...

Suli

New member
אכן קיבלתי חוי

המשחק עצמו נגמר ב1-1 מעצבן
אבל שימו לב למצב המרנין של הקבוצה שלי אחרי המשחק:

OFERBSH

New member
ניצחון 4-1 עם שיאים מטורפים (מבחינתי)

זאת הייתה נקמה מתוקה על ההפסד הלא מוצדק מהסיבוב הראשון.
שליטה של 52% במחצית הראשונה שלו, הורידה אותי עדיין עם 1-0 קטן במחצית, במחצית השניה כבר שלטתי בקישור ב-51% אבל זה עשה את ההבדל, שהוא הצליח להבקיע רק בפנדל (משומה כתוב שהמבקיע פנדל שלו השפיל את השוער שלי, שזינק לצד השני.. לא ברור איך שזה השפלה).
בכל מקרה שיאים מטורפים מבחינתי ברייטינג וכוכבים, שהוצאתי 85.5 כוכבים, ו-343 רייטינג עם ציונים מאוזנים ממש של הגנה עם 2 אגפי בריל ואגף מאג, והתקפה עם 2 אגפים אאוט ואגף בריל, שהקישור היה פורמיד נמוך מאוד. בנוסף לזה גם אחד החלוצים שלי זכה לאירוע ספיישלטי טכני והוציא 11 כוכבים.

כרגע אני עדיין מקום ראשון בהפרש 2 נקודות ממקום 2 שיש לי מולו מפגש ישיר במחזור האחרון, ו-4 נקודות ממקום 3, שאני נפגש איתו במחזור הקרוב, מה שאומר שניצחון מולו מוציא אותו מתמונת האליפות.

למעלה