מחזור 9

Cade Foster

New member
אני לא מאמין!!!

אחרי 150 פעם שכמות הצופים הייתה ???,49 סוף סוף מגיעים 50 אלף ועוד במזג אוויר מעונן. 2-0 במחצית.

OFERBSH

New member
ניצחון 5-1 ועוד שבוע לפחות במקום ראשון

הוא עלה ליתרון מוקדם, ועד המחצית הצלחתי רק להשוות, ושפתחתי את המשחק לראות אותו, בדקה 55 המשחק עדיין היה ב-1-1 מה שהלחיץ אותי, כי הייתי חייב ניצחון פה, אבל עד דקה 60 הבקעתי את ה-2, מה שהרגיע אותי, ואז נפתח הסכר והבקעתי עוד 3 בדקות 68, 72 ו-77. או השחילופים שעשיתי המחצית היו טובים, או שסתם מחצית ראשונה הייתה מנחוס. בכל מקרה, הגיעו רק 47730 אוהדים (שבהתחשב בזה שהם רק על מרחפים וזה משחק נגד מקום אחרון, זה הגיוני) והכניסו לי 2.1 מיליון שזה מעולה. 58 אחוזי שליטה במחצית הראשונה ו-62 בשניה. 75 כוכבים ו-278 רייטינג, בפיק. שבוע הבא משחק קשה בחוץ, שהפיק של היום אמור לעזור לי אולי לנצח. אבל יהיה מאוד קשה, ואני חייב שם ניצחון, אבל הבעיה היותר גדולה זה המשחק שבוע אחרי זה, גם הוא בחוץ, הפעם נגד מקום 2 שהמנצחת בינינו כנראה תהיה האלופה, אלא אם כן יהיו הפתעות בדרך.

gulu19

New member
ניצחון 1-3

בפיק. 330 רייטינג. עדיין מקום שביעי (אבל רק נקודה ממקום רביעי). העיקר נפצע חלוץ וסיבך אותי מאוד לקראת הגביע בשלישי.

get low

New member
הפסד מרגיז 3-1

אז כן, זה בחוץ מול הקבוה שכנראה תיקח אליפות, אבל מרגיז שכל דבר בערך הולך נגדי. לא פחות מ-5 התקפות היריב העביר לאגפים, עם ציון ET בטקטיקה. אני כבר עליתי עשרות משחקים עם דיווין ב-AIM ולא קיבלתי דבר כזה. שניים מהשערים היו ממצבים כאלו. אני לפחות מקווה שהפיק יעזור בגביע, יהיה קשה מאוד עם קשר חסר.. שבוע הבא משחק שיכריע כנראה סופית אם יש לי עוד סיכוי להישאר או לא - נגד מקום 6 שמרוחק ממני כרגע 5 נקודות.

למעלה