מחזור 6

get low

New member
Vaginarator - TheWaltons

משחק בלתי אפשרי מול המועמדת העיקרית לאליפות. חסר לי גם חלוץ, שנפצע בגביע, ולכן יכולת הכיבוש שלי מוגבלת ביותר, מול הגנה חזקה מאוד (מאג-ס"נ). הלכתי על מזעור נזקים, עם 4-5-1 (ניסיון פאסבל, מקווה שלא יעשה צרות) שנותן לי קישור מירבי (הפרדיקטור של האטריק נתן לי מאג, כנראה יהיה בריל) והגנה מירבית (גם באיזור המאג. הבעיה - ליריב יש התקפה של מאג. בכל הצדדים.
60 אלף צופים באו למשחק, ואני עדיין בשוק שבמצב רוח של "רוקדים ברחובות" בליגה 2, איצטדיון של 65 אלף לא מתמלא (מילאתי אותו כבר בליגה 4).

get low

New member
עוד הפסד 1-0

3 מ-4 ההפסים שלי היו בהפרש של שער, כ"כ מרגיז. כנראה שעל זה תהיה ירידה בסוף העונה..

get low

New member
ומה עם איזה פנדל כי אני משחק בבית?

או נגיחה או ס"פ? אפילו באחד מ-4 המשחקים האלה! משהו!

Cade Foster

New member
katalunya - SK Underground

בדקה ה-54 זה הגיע מפנדל. יש לי הרגשה שהיריבה ויתרה על ההתקפה ועלתה בונקר מטורף ובסוף זה השתלם לי כי אני גם שולט בקישור וגם עליתי במערך די הגנתי כשרק בצד אחד יש התקפה חזקה, ככה שה-1:0 הזה אמור להישמר. בינתיים הפער שלי עומד לגדול ל-4 נקודות... שאר המועמדות לאליפות בתיקו. ובעוד אני כותב הנה מגיע השני!

Cade Foster

New member
1. SK Underground 15

2. maccabi^hadera 10 3. shibbi 10 4. Liad Dream Team 10 אף אחת כבר לא תעצור אותי העונה
המגן נפצע רק לשבוע וישחק מול ליעד בצמד המחזורים הבאים. 266 רייטינג בהצלחה לברצלונה הערב.

OFERBSH

New member
Hapoel O-B-S Tel Aviv - maccabi tomer harel

כנראה שזלזלתי ביריב יותר מידי שעליתי פיק. וכרגע הוא מוביל עליי 2-1 והוא שלט בקישור 52 אחוז במחצית הראשונה.. כנראה שאני יפסיד את המשחק הזה, מה שיכול להיות מכה נוראית למאבק לאליפות.

itaiy

New member
Men-In Green - the wizards1

ניצחון 4-2 בפיק בבית, לצערי הגיעו רק 50 אלף אוהדים... עכשיו אני מקום שני במרחק 3 נקודות מהמקום הראשון. עכשיו מתחילים לחשוב על ההתמודדות בגביע נגד FC Tirat Carmel מליגה 3.

Suli

New member
הפסד 2-1 כנגד הסיכויים

העונה פשוט מסרבת להתרומם

זונע

New member
נצחון 3-1 בחוץ

הוצאתי ציון מוגזם של מיתיקל בהגנה. חבל שזה היה בצד הלא נכון אבל שטויות. מקום שני הפסיד ואני בפער 6 נק' ממקום שני...האליפות נראית בדרך טפו טפו טפו.

gulu19

New member
עוד הפסד הזוי לאוסף

הקבוצה בפורם גבוה, הציונים מטורפים, ואני עם 4 נקודות מ-18! הפעם 361 רייטינג הספיקו להפסד 1-2
WCW GuluBulu Midfield formidable (low) brilliant (very low) Right Defence brilliant (very low) world class (low) Central Defence brilliant (very high) magnificent (very high) Left Defence world class (low) world class (very low) Right Attack weak (low) inadequate (high) Central Attack passable (very low) formidable (low) Left Attack world class (very low) outstanding (low) HatStats 321 361​

itaiy

New member
לא כל כך הזוי

תכלס היית יותר טוב אבל ההתקפה שלך יחסית חלשה... לא ברמה כזאת שתדרוס את הקבוצה שמולך ולא צריך הרבה בהאטריק שנצחון מינמלי יהפוך לתיקו/הפסד...

gulu19

New member
שליטה של 56/57 בקישור

והתקפה של 9/10 מול 11 במרכז + אגף. זה אמור להיגמר בשלישייה. מה אני אמור להוציא, התקפת ו"ק? 420 רייטינג? יש גבול... כולה ליגה 3.

למעלה