מחזור 5

• פותח הנושא Suli
  • פורסם בתאריך

get low

New member
Sravid - Vaginarator

אחת הקבוצות החזקות בליגה, שאיכשהו עומדת על נקודה אחת מ-4 משחקים. המשחק הוא דרבי, לכן בקישור אולי עוד יש לי מה למכור, אבל אני צריך הרבה מזל כדי לצאת מפה עם משהו..

get low

New member
היריב עלה 451

זה כנראה אומר שיש לו רק התקפות באגפים, אבל הגנה חזקה מאוד. והנה אני כבר מחמיץ.

get low

New member
1-0 לרעים

get low

New member
כמובן מקרן ונגיחה

כי אם אפשר לדפוק אותי מעבר לזה שהוא כבר יותר טוב ממני, אז למה לא? שבוע שעבר הפסדתי בדיוק בגלל גול כזה 1-0

get low

New member
52% שליטה במחצית

היה צריך להיות יותר אם הקשר האידיוט שלו לא היה חוזר מפציעה ברגע האחרון...

get low

New member
היריב עובר ל-352

עכשיו השאלה היא אם אני אצליח לנצל את היחלשות ההגנה שלו, או שהוא ינצל את ההגנה החלשה שלי

get low

New member
נו באמת, עוד גול מיוחד?

2-1 ליריב מגול של מהירות...

get low

New member
נגמר 3-2

לכמה רגעים עוד היתה לי תקווה. מחזור שני ברציפות שגול מקרן+נגיחה לוקח לי נקודות. מרגיז. בסוף אני ארד בגלל זה ליגה..

itaiy

New member
FC noddd - Men-In Green

משחק נגד היורדת מליגה 4 שאתמול הפכה לרובוט, אמור להיות ניצחון בפיקליל. בינתיים 4-1 לי דקה 69.

Cade Foster

New member
ניצחון יפה 4-0

נגד מי שמסתמנת כהפתעת העונה והייתה צמודה אלי בראש הטבלה לפני המחזור. הם עדיין לא בליגה שלי

זונע

New member
שאלה לשועלי החוקים

שווה לעלות פיק אם הט"ס שלי הכי גבוה? כלומר, זה יעכב את הירידה שלו או שאין לזה משמעות וכבר כדאי לשחק נורמל?

Suli

New member
ההבדל

(אם יש לך מאמן עם מנהיגות) הוא במשחק ליגה - דלריוס גבוה מאוד או דלריוס בינוני לא יותר מדי אבל זה קריטי לפעמים

OFERBSH

New member
4-2 ועדיין 3 נקודות ממקום 2

ניצחון חשוב וקשה על קבוצה דיי חזקה, ושמרתי על מאזן מושלם בליגה (מאזן שערים 18-6). שומר על מרחק 3 נקודות ממקום 2, שהפסיד בנתיים רק לי. הציונים ד"א שוב גבוהים שהגעתי ל-293 רייטינג, ו-73.5 כוכבים (הבלם הטיטניק הישראלי החדש חיזק את ההגנה) 2.1 מיליון מכרטיסים בגלל גשם כבד (שבוע שעבר הייתי עם כמעט 56 אלף והשבוע רק 42388 הגיעו) שבוע הבא אני מול אחד מנמושות הליגה שהפסיד היום 6-0 למקום 2. אחרי זה מפגש כפול קשה שבו אני יכול לאבד נקודות במשחק חוץ (מחזור 8) אם אני שומר על מאזן מושלם גם אחרי המפגש הכפול כנראה שאני כבר אצליח להשאר כמעט עד הסוף עם מאזן מושלם ולעלות לליגה 4 (ב-2 עונות בליגה 5)

למעלה