מחזור 12

• פותח הנושא Suli
  • פורסם בתאריך

get low

New member
לשם שינוי אני אנצח

מה שלא קרה מאז המחזור השלישי, נגד אותו רובוט בדיוק
כבר 1-0

Cade Foster

New member
SK Underground - Atletice Bat Yam

משחק העונה, ניצחון שווה אליפות וכנראה גם עלייה אוטומטית (צפוי לנצח ב-2 המחזורים האחרונים). היריבה עלתה 5-2-3 קאונטר שהשתלם לה בדקה ה-3 אחרי החמצה שלי 10 דקות אחר כך קיבלתי פנדל, 1-1 דקה 26 המהפך הושלם מצד שמאל 440 צופים היו חסרים כדי למלא אצטדיון ביום שרבי בחיפה...

Cade Foster

New member
3-2

הם הצליחו לעקוץ במתפרצת השניה שלהם ו-3 דקות אחר כך הווינגר החדש מחזיר את היתרון

Cade Foster

New member
אלוהים רק יודע איך הם שמו לי 3 גולים

SK Underground Atletico Bat Yam Midfield excellent (low) disastrous (high) Right Defence excellent (low) formidable (high) Central Defence outstanding (very low) formidable (high) Left Defence magnificent (low) outstanding (high) Right Attack inadequate (high) formidable (very low) Central Attack weak (high) excellent (very low) Left Attack outstanding (high) passable (very low)

old friend

New member
בינתים לפי התוכנית

משחק נגד בוט, 7-0 לי. מקום שלישי מוביל 3-1 על המקום השני, זה אומר חמש נקודות פור אחרי המחזור הזה. מקום רביעי מפסיד לקבוצה מלמטה. יש לי משחק נגד המקום השני והמקום הרביעי, מספיק תיקו אחד מהמשחקים האלה להבטיח אליפות\ כדי לעלות אוטומטית חייבת לנצח את שני המשחקים

OFERBSH

New member
ניצחון 3-1 ענק במחזור שדיי סגר את הטבלה

בנוסף לניצחון 3-1 שלי מול מקום 3 (אחרי המשחק ירד למקום 4) מקום 2 שהיה נקודה ממני הפסיד למקום 6 (שנשאר שם גם אחרי המחזור הזה). ומקומות 5 ו-4 (שמקום 4 עלה למקום 3) ניצחו כצפוי את מקומות 7 ו-8 שבאופן סופי יורדים ליגה (מקום 7 במרחק 9 נקודות ממקום 6). הניצחון שלי וההפסד של מקום 2 מביא את הטבלה למצב כזה: 1. אני עם 29 נק' 2. 25 נק' 3. 22 נק' 4. 20 נק' 5. 17 נק' 6. 16 נק' והשאר כבר לא משמעותי. עכשיו מחזור הבא אני נגד קבוצה חלשה שכבר יורדת בטוח ממקום 7, אומנם המשחק בחוץ אבל אני אמור לנצח בלי הרבה בעיות. מקום 2 נגד מקום 5 בבית במשחק שאולי יהיה קשה לו אבל הוא אמור לנצח. ומקומות 3-4 נפגשים למפגש ישיר בינהם. שמקום 6 בוגש את נמושת הליגה (מקום 8 שעם 3 נקודות שאיכשהו השיגה דווקא נגדי). מחזור אחרי זה זה המחזור המכריע שאם אבוא אליו אחרי ניצחון נוסף כבר הבטחתי אליפות, אבל לא הבטיח לי עליה אוטומטית (כרגע אני עם נקודה פחות אבל הפרש שערים עדיף). בכל מקרה מחזור אחרון אני נגד מקום 3 כרגע במשחק בית שאני אמור לנצח, ומקום 2 נגד מקום 4 כרגע בחוץ, במשחק שאי אפשר לחזות את התוצאה שלו. ואחרי שחפרתי הינה כמה נתונים על המשחק, שהביא כמה שיאים חדשים למועדון. קודם כל 76.5 כוכבים (לא שיא) ו-301 רייטינג בנורמל שזה שיא חדש וחולני מבחינתי במערך שלא השאיר חולשות שהיריב יכול לנצל (ההתקפה שלו נחסמה לגמרי וההתקפה שלי התעלתה על 2 אגפים של ההגנה שלו). עוד שיא שקשור לרייטינג זה החלוץ שלי שהוציא 10 כוכבים ועוד בלי אירוע ספיישלטי, שזה השחקן שהוציא אצלי הכי הרבה כוכבים במשחק עם או בלי אירוע ספיישלטי. עוד שיא הגיע בגזרת האיצטדיון שהגיעו אליו 57289 אוהדים (איצטדיון של 58 אלף). והכניסו כמעט 2.7 מיליון. ד"א הקטע המצחיק הוא שמכל הציונים האלה דווקא הפיססן שלי הבקיע 2 מתוך 3 השערים וה-2 באו מפנדל ומצב נייח. נקווה ל-2 ניצחונות במשחקים שנותרו ולכמה איבוד נקודות של כאלה שעם מאזן טוב משלי במקומות ראשונים בליגה 6 כדי שאני אוכל לעלות ליגה ולעשות את זה בעליה אוטומטית (לא סומך על משחק מבחן)

gulu19

New member
תיקו 1

בדרבי (שאני אירחתי). משאיר אותי במקום הרביעי. מה שכן, התחתית עדיין בוערת. אני מקווה לסיים חמישי/שישי בשביל פלייאוף.
4. GuluBulu Online 12 5 2 5 21 21 0 17 5. Diet Central Online 12 4 4 4 21 19 2 16 6. F.C Vonzippers 12 4 2 6 33 38 -5 14 7. 21-JONI 12 4 1 7 30 32 -2 13​

Suli

New member
הפסד 2-1

לא יודע אם זה גניבה או לא אבל הבטחתי את מקומי בפלייאוף.

itaiy

New member
נצחון 2-1

משחק שמבטיח לי את המקום השני ושבוע הבא משחק העונה! אני נגד המקום הראשון שמוביל עלי בנקודה. כנראה זה יהיה המשחק שיכריע את האליפות. קיצור יהיה מעניין שבוע הבא.

למעלה