מחזור 10 ימים לאחר כוריגון???

נגה32

New member
מחזור 10 ימים לאחר כוריגון???

הי! מתנצלת שפותחת הודעה אבל נראה לי שהגוף שלי השתגע ואני קצת בלחץ: התחלתי החודש הזרעות לאחר כמה חודשי טיפול באיקקלומין וכוריגון, היום אני 10 ימים לאחר הכוריגון ופתאום הופיע כתם מוזר (כמו תחילת מחזור אבל ללא דם, וסליחה על התיאור). הגיוני שאני מקבלת מחזור 10 ימים לאחר הכוריגון??

בבוצי

New member
יתכן וזה דימום של השרשה

אבל יתכן גם שהמחזור הקדים. לי בטיפול האחרון המחזור הגיע 12 יום אחרי הכוריגון, הרופא שלי נתן לי תמיכה של פרוגסטרון כי הוא חשב שאולי זה השרשה, (בדיקת דם לא יכולתי לעשות בגלל שאין אצלנו בדיקות ביום שישי) וכך ביום ראשון שעשיתי בדיקת דם ראו שרמת ההורמונים שלי הן כמו לפני מחזור. מקווה בשבילך שזה ההשרשה.

bapi

New member
לא רוצה להשבית שמחה ../images/Emo4.gif

כי תמיד יכולה להיות תקוה
אבל מנסיוני ומנסיונן של עוד רבות פה אחרי הזרעות המחזור הופיע במהירות הבזק, אפילו 9-11 יום מהכוריגון, ולא נתן מקום לחלומות

k o k o p e l i

New member
מצטרפת לבאפי

וזה גם מה שקרה לי תמיד, למרות שללא כוריגון המחזור הגיע בערך 14 יום אחרי הביוץ. ניסיתי לשאול את הרופא שלי , ולא הצלחתי לקבל תשובה לסיבה, חוץ מזה שזו תופעה מוכרת.

נועם@בת

New member
כתם זה כתם

הוא יכול להיות קשור להריון והוא יכול להיות קשור למכשפה. ממש קשה לדעת. לפעמים הוא דימום של השתרשות ולפעמים הוא זה שמספר שהכל נגמר. אין ברירה אלא לחכות ולראות מה יתפתח בהמשך.
נועם

למעלה