מחזור שער המוות

arman

New member
מחזור שער המוות

יצירת מופת נוספת של הצמד המוצלח, מישהו/יא קרא ? מה חשבתם ?

Ophel McNeil

New member
קראתי עד הספר הרביעי,

ולא ממש אהבתי, די משעמם. אני לא כל כך אוהבת סדרות ספרים אחרות שלהם.

strahd

New member
סדרה מדהימה

וככה סתם שלא נפתח סתם דיונים סרקים על משהו שאף אחד לא מכיר, הנה תיאור קצר של הסדרה: לאחר אלפי שנים, גזע הפיטרין מצליח בסופו של דבר לברוח מהמבוך בהם כלאו אותם הסארטאן, גזע עוצמתי של מכשפים. הפיטרינים, חדורי נקמה, שולחים את אחד מאנשיהם, האפלו, לבדוק את ארבעת העולמות העשויים מיסודות הקיום, לראות את מצבם והאם אפשר לכבוש אותם מחדש מידי הסארטאנים, אך האמת שהם מגלים מטילה את כל המצב בספק. סדרה מצויינת של זוג הכותבים ב-7 חלקים. ארבעת הספרים הראשונים עוסקים בכל אחד מהעולמות, ושלושת הספרים האחרונים משלבים בין הדמויות של כל עולם. שווה לקרוא וגם מתורגם לעברית.

מ.ש.ט

New member
אני קראתי!

לא ממש אהבתי! זה נחמד אבל רומח הדרקון יותר שולת!!1 (לא זו לא שגיעט חטיב זה סלנג שאומר ממש אבל ממש שולט)

ערפד1

New member
בואו נגיד ככה

עד הספר החמישי שיעמום אחד גדול מהספר החמישי מתחיל כל הכיף אחרי שעברו את כל 4 העולמות יש את המבוך שאין עליו פירוט כמעט בכלל לכל הרוחות! קראתי את כל הסידרה כדי להגיע ל"אל תוך המבוך" ולא מפרטים בכלל! זה נשמע מפי אותו אחד כמקום מאוד מאוד מסוכן ונחמד להיות בו!

La Gamba

New member
אספר אזא או אספר אחי מאניין

שכראתי, או יוצר אולם קל קח גדול ומפוטך בקל קך כצט ספרים, פשות מדהים!!1 כן אני יודע שזה לא ככה אבל גם זה סלנג, מגניב לא? (לא!!! זה מעצבן וזה דפוק לגמרי, "או אני כותב בכוונה לא נכון, איזה מגניב אני!!!"

Hermione HP

New member
אני קראתי! ../images/Emo20.gif

את הראשון, בינתיים.... זה די מעניין, למען האמת..

Palass

New member
סדרה מעו-לה!

הרבה יותר טובה מ"רומח הדרקון". הרבה יותר עמוקה.

arman

New member
זה רק משתפר..

בפרק הראשון עדיין לא מבינים כמעט כלום....

La Gamba

New member
זה אדיר!

ידעתם שזה מתרחש בעולמינו ושהעולם שפוצל הוא בעצם כדור הארץ? איזה מצחיק זה שזיפנאב חי בזמן שלנו!! (אז אתה אדוני הדרקון בטח טוטו!)

strahd

New member
ההודעה הקודמת זה ספויילר!!! ../images/Emo58.gif

לה גמבה אני מתפלא עליך, אתה לא יודע שזה ספויילר עצום כל הקטע הזה!!??

strahd

New member
לא נכון../images/Emo58.gif

זה מוזכר בסוף הספר השלישי כשאלפרד והאפלו נכנסים אל השער השביעי באבאראך.

La Gamba

New member
מצטער אם זה הרס למישהו,

אבל לא נראה לי שזה כל כך משנה, זה רק מוסיף. כפי שאני אמרתי אני רגיל לספלייר ולהתסלפייר

night mistress

New member
יווווווו..אני בהלם...

ואני חשבתי שנדיר למצוא חברה שקראו את זה.. ואאיייייי..אדיר.. ספר חזק.. לא כמו סרומח האגדי אבל בהחלט משאיר טעם של עוד בכל פרק.. עכשיו שאני חושבת על זה אני לא זוכרת אם קראתי את הספר האחרון... מממ... הגיע זמן לרענון אם כך...

זה פורום "רומח הדרקון"

לא "שער המוות" למה אתם סותים מהנושא
ומה זאת אומרת "זה ספוילר" למי אכפת
כשזה רומח הדרקון אז אני מבין שיש מתחילים שלא רוצים שיהרס להם אבל בספרים אחרים, זו
י שאני יצתרך לכתוב "ספוילר" כל פעם

Mycroft

New member
הודעה אחרונה בנושא...?

הספר לא משהו... הסוף די מאכזב... המשחק עדיף. להשיג ב (לינק)

Magma99

New member
למה הודעה אחרונה?! ../images/Emo58.gif

הסדרה פשוט מדהימה למרות שבהתחלה לא כל כך הבנתי מה קורה מי נגד מי מה זה אריאנוס מי שני המשוגעים שמדברים בפרק הראשון (זאר והאפלו) ועל מה לעזאזל הם מדברים וגם אחר כך היה דיי מעצבן לקרוא בכל תחילת פרק איפה בדיוק מתרחש הסיפור (מסתבר שבשאר הספרים זה מאד עוזר כי העלילה מתפצלת לכל העולמות) התחלתי לאהוב את הסדרה בעיקר מ"כוכב הרפאים" וגם את האפלו מאד אהבתי חבל שאין עוד ספרים (אבל כנראה שיש סופרים שיודעים מתי צריך לסיים סדרה)

arman

New member
איזה כיף.....כמה תגובות

א. לדעתי זו סידרה מדימה ויצירת מופת מדהימה משל עצמה. ב. בהתחלה גם אני לא הבנתי על מה מגובר. בפרולוג של קסר בספר הראשון, לקחתי את "פיצול העולמות" כמטבע לשון לא בפירושו המילולי.... ג. רק לי הכלב של האפלו הזכיר את גדילן ? אבל לא יעזור מרגרט וטרייסי שולטים !!! (נשמע טוב יותר באנגלית נכון ?...)

La Gamba

New member
אני מת על סדרות כאלה

אנ אוהב ספרים וסיפורים אשר מכילים הרבה בסיפור כה קצר (או בקצת ספרים), סיפורים כמו מוזיקת דם, רשומות הרומח (למרות שאז יוצאים הרבה ספרים), מחזור שער המוות, בלגראת הקוסם (אם קוראים את הספר הזה ראשונים). ואני לא סובל ספרים אשר לוקחים מאות עמודים אבל העולם שלהם לא ממש מפותח כמו מלחמות האלים (שהוא עדיין ספר טוב, אבל העולם נראה לי די טיפשי), וההוביט (לפני שר הטבעות ולפני הסימלריון-איכס!)

למעלה